Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Čvančarová zklamala miliony diváků! Co řekla o seriálu Most!?

Jitka Čvančarová zklamala miliony diváků! Co řekla o seriálu Most!?
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 52 fotografií
smutek
Jitka Čvančarová (40), která se v seriálu Most! ujala role ukřičené Ilony, dala fanouškům ochutnat ošklivé pravdy. Herečka je známá tím, že se svých fanoušků často ptá na jejich názor na projekty, kterých se účastní. Most! se už po první epizodě stal hitem a dokonce ve sledovanosti předbíhá i pořady, které běží v hlavním vysílacím čase. Čím Jitka fanoušky zklamala?

Seriál Most! láme rekordy, jeho sledovanost je velmi vysoká a lidé ho milují. Televize nám nabídne už jen poslední dva díly a fanoušci jsou samozřejmě zvědaví nejen na to, jak seriál skončí, ale také na to, zda se dočkají pokračování. Mnozí totiž tvrdí, že Most! je konečně něco, co je skutečně baví sledovat a nenechají si ujít jedinou epizodu.

Diváky, kteří doufali, že se dočkají pokračování, Jitka Čvančarová posadila svým výrokem na zadek. Na Instagramu byla dotázána, zda se pokračuje v natáčení a Jitka svou odpovědí dala najevo nejen to, že momentálně se nepokračuje, ale i to, že pokračování zřejmě už ani nevznikne. "Krátce a výstižně stačí," napsala svému fanouškovi.

Zdá se, že osm dílů seriálu bude muset divákům stačit. Milovníci Mostu! doufali, že vznikne i pokračování, tento projekt je totiž skutečně výjimečný, na serveru csfd.cz získal hodnocení neuvěřitelných 85%, což se jinému českému seriálu už hodně dlouho nepovedlo. Co si o tom myslíte vy? Přáli byste si druhou sérii, nebo vám stačí ta první?

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy