Ještě před pár lety byla Meghan Markle jen nepříliš úspěšná americká herečka, která v seriálu Beverly Hills 90210 prováděla orální sex v autě. Tehdy si finančně nemohla moc vyskakovat, a tak nosila oblečení z běžných obchodů a žádné prvotřídní modely. Jenže pak se jí poštěstilo, když v roce 2011 přišla role Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits). Cítila v kostech, že bude slavná a bohatá, a tak se rozhodla změnit svůj život a hlavně obměnit svůj šatník.

Podle zdroje časopisu Vanity Fair proto uspořádala ‚Sayonara Zara‘ (sayonara je japonsky sbohem a Zara je síť obchodů s oblečením – pozn.red.), tedy party pro své přátele, na které jim vesele rozdávala levnější hadříky, co ji už omrzely. Přece jen musela udělat místo pro ty dražší a luxusnější. Teď po královské veselce už na oblečení šetřit nemusí vůbec. Při nedávných cestách na Nový Zéland a do Austrálie tak během dvou týdnů vynesla modely za zhruba 50 tisíc liber, tedy téměř 1,5 milionu korun.

Brunetka si ale očividně už dávno šla za tím, co chtěla. „Její cíl bylo vždycky získat zavedené jméno. Je až šíleně chytrá a vyrovnaná, ale velmi rezervovaná a obezřetná. Není to člověk, s kterým se můžete skutečně přátelit,“ tvrdí zdroj z Hollywoodu. Mohlo by se zdát, že tím naznačuje cosi o její povaze a případné namyšlenosti, ale pravda je trochu jinde.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

„Ona je typ člověka, co je nejlepší kamarádka se svou stylistkou,“ dodal zdroj, který se vlastně nemýlí. Meghan už totiž roky pojí velmi blízké přátelství s módní návrhářkou Jessicou Mulroney (39). Právě ta jí pomohla vytvořit její styl. Kromě toho spolu vyjely i na dovolenou do Itálie a jejich přátelství neskončilo ani poté, co se jedna z nich seznámila s britským princem Harrym (34), zasnoubila se s ním a loni v květnu za něj provdala. Ostatně i ohledně svatebních šatů se spolu radily.

Podle zdroje Vanity Fair je pouto mezi nimi dokonce silnější než obyčejné přátelství, jelikož vévodkyně ze Sussexu má Jessicu za svůj vzor. „Zbožňuje ji nejen jako kamarádku, ale také jako někoho, jehož vkus a styl jsou dokonalé. Meghan k Jessice vzhlíží a do jisté míry se podle ní přetvořila.“ Jelikož Harryho choť je teď navíc poprvé těhotná, jistě se na Mulroney coby zkušenou trojnásobnou matku opět obrátí.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
228 fotografií