Když Agáta čekala dceru, tak ji Mariana nařkla, že otcem není její bratr Jakub. A navíc označila jednoho fotografa, že s ním Agáta byla svému muži Kubovi nevěrná a že on je otcem jejího dítěte. Prachařová vše popřela, ale Kuba, který zřejmě také pochyboval, si ještě v těhotenství nechal udělat testy otcovství a ty potvrdily, že on je otcem holčičky.

Celá tahle nepříjemná situace narušila vztahy a Agáta se s rodinou z Kubovy strany přestala stýkat. Až narození Mii hrany lehce obrousilo a Dana Batulková se na své první vnouče přijela k nim domů podívat. „Dlouho jsem se na ni těšila. Má dlouhé nohy, ruce, světlé vlásky, je to prostě krásná princeznička. Donesla jsem rodičům i nějakou výbavičku, dupačky, ale hlavně plínky, těch budou potřebovat nejvíc,“ svěřila se před rokem Blesku herečka. 

Ale Mariana se stále tvářila, že ji neteř a její rodiče nezajímají. Ale jak se říká, čas vše zahojí a trojice se potkala na party k novému e-shopu s oblečením. Nejenom že se společně dlouho bavili, ale i zapózovali fotografovi Blesku.

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde jako ztráta času

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde jako ztráta času. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií