„Mám na Slovensku půlročního syna,“ pochlubil se. Podle svého věku si už nevyrábí vnuky, jak se říká mezi postaršími rockery, ale rovnou pravnuky.

Co na to manželka Pavla Hodková, s níž má tři děti? „Já jim u toho nesvítila, já u toho nebyla,“ smála se.

„Ale vlastně co. Díky za každý nový život. Hlavně ať je dítě šťastné. Tak jako jsou naše děti se svým otcem. Pro nás se přece nic nezměnilo,“ říká vesele sympatická novinářka. Jan jí zřejmě zprávu věnoval jako dárek k 41. narozeninám, které má už zítra.

VIDEO: Jan Saudek slaví 86. narozeniny: Nikdy se nebál provokovat a pohoršovat.

Video
Video se připravuje ...

Jan Saudek slaví 86. narozeniny: Nikdy se nebál provokovat a pohoršovat. Mall.tv

Fotograf ji ale na možnost dalšího svého otcovství prý připravoval už déle. „Trousil tu zprávu už před časem. Myslím, že ani nejde o peníze, jedny alimenty už Jan stejně platí,“ upřesnila ještě Hodková. Nehodlá se novou skutečností nijak nervovat. Ví, koho si vzala.

Fotograf má se současnou manželkou Pavlou tři děti - Matěje (13), Annu Marii (11) a Josefínu (5), další pak z předchozích vztahů. S oblibou ovšem říká, že si přesný počet svých potomků nepamatuje. „Nemůžu se dopočítat svých dětí. Řekl bych, že jich mám tak patnáct nebo šestnáct. A někteří už jsou v penzi. Některé umírají. Ale mám pravnuka, který je o 13 let starší než moje poslední dítě,“ tvrdí celoživotní platič alimentů.

Fotogalerie
37 fotografií