Sympatická zrzka, která hraje od svých 11 let, se na vysokou hlásila, a dokonce ji na několik oborů i přijali. Rozhodla se ale nenastoupit a věnovat se jen natáčení. „V předposledním ročníku na gymplu jsem současně studovala, tančila a točila seriál Krejzovi. A byl to naprostý masakr,” říká Natálie v obsáhlém rozhovoru, který najdete už zítra v Blesk tv MAGAZÍNu.

Jako robot

Na individuální studijní plán tehdy dle svých slov nedosáhla. „Byla jsem v snad nejnáročnějším ročníku školy, do toho jsem měla sedmkrát týdně taneční tréninky a ráno natáčení. Třeba v šest ráno jsem šla na plac, potom rychle do školy, pak třeba znovu točit a večer od sedmi ještě tanec. Domů jsem se vracela kolem jedenácté a druhý den znovu,“ popisuje představitelka sestřičky Katky. „Byla jsem jako robot, prostě jsem plnila jednu povinnost za druhou. Neměla jsem čas ani nějak emočně fungovat, takže jsem se skoro pravidelně jednou měsíčně složila a celý den jsem brečela,” vzpomíná Natálie na své zatím nejnáročnější období.

VIDEO: Největší kráska v Sestřičkách: Natáčení odvážných scén? Nemám problém! 

Video
Video se připravuje ...

Největší kráska v Sestřičkách: Natáčení odvážných scén? Nemám problém! FTV Prima

Nahota? K herectví patří...

Natálie patří mezi naše nejpohlednější herečky, není proto divu, že režiséři jejích půvabů občas využívají. Třeba v Krejzových, kde jí bylo jen osmnáct, měla scénu jen ve spodním prádle. „Rozhodně jsem nejásala, že se někde budu producírovat ve spoďárech. Radost jsem z toho neměla, ale na druhou stranu nahota k herectví prostě občas patří a já to beru,“ říká herečka se smíchem.

Tajná oslava

Sladkých 20 let na světě oslavila Natálie v pátek 8. ledna. Kolegové ze Sestřiček Míša Tomešová (29) a Petr Ryšavý (29) jí připravili nečekanou oslavu přímo v ateliérech. Svoji kolegyni a kamarádku dojali k slzám! „Nečekala jsem to, úplně mě to dojalo,“ přiznala herečka, která se o dort podělila se štábem. Další oslava ji pak čekala doma jen se svými spolubydlícími a přítelem.

Velký rozhovor s Natálií Halouzkovou čtěte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále v něm najdete:

VIDEO: Sestřičky v roce 2021: Nové lásky, osudová rozhodnutí i nové tváře!  

Video
Video se připravuje ...

Sestřičky v roce 2021: Nové lásky, osudová rozhodnutí i nové tváře! FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií