A to teď potvrdila i Lauferova dcera Ester. „Táta pořád spí, doktoři mi ale řekli, že vyhlídky jsou nadějné,“ prozradila, jak na tom tatínek je, producentovi Oldřichu Lichtenbergovi. Ten je s Ester v neustálém kontaktu. „Musíme věřit, že je Pepík silný. Už brzy nás o tom přesvědčí a probudí se. Musí,“ řekl Aha! rozhodně Lichtenberg, s jehož Divadlem Broadway Laufer spolupracuje už mnoho let.

Nový muzikál

Interpret tirácké hymny Sbohem, lásko, já jedu dál se dokonce převtělil do role divadelního autora. Vymyslel muzikál pro děti Ostrov pokladů, napsal k němu námět, scénář, a dokonce složil i písničky. Dřív než koronavir mu ale práci na muzikálu stopla plánovaná banální operace srdce v pražské Nemocnici Na Homolce, protože se dodnes nedokázal probudit z narkózy.

Odložená premiéra

„Premiéra měla být v září. I kdyby nám ji ale neposunul koronavir, tak bychom ji přeložili na pozdější termín kvůli Pepíkovi. Věřím totiž pevně, že se probudí. On se tak z celého muzikálu těšil, měl z něho obrovskou radost, že tohle bychom mu nemohli udělat,“ mínil Lichtenberg, který premiéru Ostrova pokladů předběžně vidí v prosinci.

VIDEO: Oldřich Lichtenberg o současné situaci v divadlech!

Video
Video se připravuje ...

Oldřich Lichtenberg o situaci v divadlech Markéta Reinischová

Fotogalerie
11 fotografií