V listopadu oznámili, že čekají druhé dítě, teď je holčička na světě! Pohlaví miminka Emma Smetana a její partner, účastník předposlední řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas Jordan Haj, do poslední chvíle tajili. Teď je ale jisté, že čtyřletá Lennon Marlene Haj Smetana se může těšit ze sestřičky. Ta dostala podobně nezvyklé jméno!

„Ariel Ava 12. 4. 21 16:59,“ sdělil stručně pyšný otec Jordan na svůj instagram k fotce Emmy, držíc malý uzlíček štěstí, jehož jméno se v českých krajích jen tak nevidí. Jméno Ariel je jméno hebrejského původu a znamená „Boží ohniště“, „Obětní pec“ či „Boží lev“. Ava může pocházet z francouzského avis, což v překladu znamená pták, jak píše web babyonline.cz. Složení dvou jmen by tak pravděpodobně mělo být spojením dvou kultur obou rodičů. Zatímco Jordan pochází původem z Izraele, Emma žila a studovala ve Francii.

Podobnou fotku  jako Jordan sdílela pár okamžiků po hrdém tatínkovi i samotná moderátorka. Na něm je zase vidět v nemocničním pokoji pražské podolské porodnice Jordan, který svírá v náruči a líbezně hledí na novorozenou Ariel Avu.

„Gratulace, Emmo, nádhera! Objímám a posílám spoustu lásky!“ zařadila se v komentářích mezi první gratulanty zpěvačka Ewa Farna (27). „Buďte všichni zdraví, šťastní, milovaní a hlavně spolu❤️❤️❤️❤️ Ariel - žij, miluj, buď zdravá, milovaná, tvořivá, láskyplná, odvážná, upřímná a v lehkosti a moudrosti tanči každým dnem Tvého krásného života,“ zní upřímný vzkaz Tamary Klusové (34). Další celebrity svoji sdílenou radost vyjadřovaly především skrze emotikony, především zamilovaná srdíčka.

VIDEO: Emma Smetana: O Vánocích zestárneme

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme Igor Hellebrandt

Fotogalerie
32 fotografií