Třešňáková známý podnik Nusret Etiler Steakhouse v Istanbulu navštívila se svým přítelem Viktorem Hajíčkem. Šli na jisto, podnik vlastní populární šéfkuchař Salt Bae, který v minulosti hostil třeba Davida Beckhama s jeho rodinou.

Když však dva zaměstnanci luxusní restaurace rozjeli za barem ohnivou show, situace se vymkla kontrole - došlo k explozi a oheň se bleskurychle rozšířil, zasáhl celý bar a zdvihla se panika. Nejhůře to odnesli čtyři turisté, kromě jednoho Řeka a turistů z Ománu právě česká youtuberka, která byla ihned převezena do místní americké nemocnice.

„Mám popáleniny, ale moje přítelkyně Kristýna Třešňáková je v mnohem horším stavu, než já. Ten večer to byla noční můra a stále se to děje, řekl místním novinám Birgun Hajíček.

Informace se okamžitě začala šířit po sociálních sítích. A krásné youtuberce začaly chodit slova útěchy, podpory a přání zdraví. Našlo se ale i mnoho hyen, které do těžce popálené dívky kopou.

K*rvo, prostitutko, šijí do těžce zraněné youtuberky

Obviňují ji z prostituce či jízlivě komentují, že teprve teď má krásné opálení... „Teď by jí ostatní ku**y mohly následovat. Holky které jí hltají každý její status, jsou holky bez budoucnosti. Ty se hodí maximálně do porna,“ píše další „přející fanoušek“. "Teď budeš plastiku teprve potřebovat," píše další, který tak přispívá k mnoha hejtům, kteří míří na zraněnou dívku. Nicméně je třeba dodat, že ve velké většině šlo nakonec pod snímkem Týnuš z Instanbulu o slova podpory.

Youtuberka Týnuš, jejíž nahé fotky před časem obletěly internet, se přitom svým fanouškům na Instagramu před dramatickým večerem svěřila, že do Istanbulu přicestovala vůbec poprvé.

Dojemný vzkaz mladší sestry: Posílá všechnu lásku

Zatímco k ní i jejímu partnerovi nyní dochází pracovníci českého velvyslanectví v Turecku a podle ministerstva zahraničí bude muset zůstat Češka v turecké nemocnici nejméně do 1. října, z Česka vyslala jasný vzkaz všem podporovatelům i mladší sestra Týnuš - Martina Třešňáková. A jak jinak, než přes Instagram.

„Děkujeme za všechny zprávy a podpory. Až budeme vědět více informací, dáme vědět. Každopádně všechno bude v pořádku. Týnka je v nejlepších rukou a bude o ni postaráno. Modlete se, prosím. Posílám všechnu lásku, co v sobě mám,“ napsala přes Insta Stories sestra popálené módní youtuberky.

Fotogalerie
16 fotografií