Podle magazínu o celebritách People australský pár uvedl, že jejich téměř třicet let společného soužití pro ně bylo doslova požehnáním. „Naše cesta se nyní posouvá, a proto jsme se rozhodli se rozejít, abychom každý mohli pokračovat v individuálním růstu,“ stojí v prohlášení.

Hugh Jackman byl nikdo

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness se setkali na natáčení televizní show Correlli v roce 1995. Furness byla v té době už známou herečkou, zatímco Jackman čerstvě dokončil divadelní školu. Vzali se v dubnu 1996 a později adoptovali dvě děti, kterým je nyní 23 a 18 let. Jackman a Furness uvedli, že jejich rodina byla a vždy bude jejich nejvyšší prioritou a zároveň poprosili, aby média respektovala jejich soukromí, zatímco se nacházejí v téhle situaci. Zároveň oznámili, že toto prohlášení bude to jediné, které udělají.

Ještě v létě spolu vrkali

Jackman, kterého si diváci mohou pamatovat hlavně v roli Wolverina a z filmů X-Men, Bídníci, a nebo Největší showman, na svých sociálních sítích často sdílel společné chvíle s manželkou. Na jejich poslední výročí svatby v dubnu napsal pod příspěvek: „Miluji tě, Deb. Dnes máme 27. výročí svatby. 27 let! Moc tě miluji. Společně jsme vytvořili krásnou rodinu. A život. Tvůj smích, tvůj duch, štědrost, humor, drzost, odvaha a loajalita je pro mě neuvěřitelný dar. Miluji tě celým svým srdcem." Manželku musel zaručeně dojmout.

U příležitosti jejich stříbrného výročí svatby v roce 2021 také uvedl, že jejich manželství bylo „přirozené jako dýchání“. Ještě v červenci byli Jackman a Furness společně viděni na Wimbledonu, kde přihlíželi zápasu Carlose Alcaraze s Novakem Djokovičem.

Zdroje: bbc.com, The Sun, The Mirror

Související články