Andělská poselství na sobotu: Střelci, šetřete urážkami, Ryby, nenechte si nic líbit

Andělská poselství na sobotu: Střelci, šetřete urážkami, Ryby, nenechte si nic líbit
Zdá se, že na světě jsou dva typy lidí. První typ jsou lidé, kteří se snaží mít vždy navrch, přestože na každou otázku začínající slovem Proč odpovídají: „Proč ne?“ místo toho, aby uvedli logický důvod. A pak jsou tu ti z nás, kteří dělají, co mohou, a žádného vděku se nedočkají. Co radí andělé?

Andělé si myslejí, že bychom měli být vlivní, ale ne přehnaně. Pokud nás někdo ohrožuje, měli bychom zvýšit hlas. A pokud my sami mluvíme s člověkem, který se sám za sebe nedokáže postavit, měli bychom mu pomoci. Je důležité znát hranice toho, co je dobré a co špatné. Takto ve světě zachováme určitou rovnováhu, která je důležitá, abychom se jakožto lidstvo dokázali domluvit. Co dalšího vám andělé radí? Přečtěte si jejich sobotní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Není třeba brát si příliš k srdci vše, co vaši přátelé řeknou. Ne vždy to myslí vážně a z legrace se vás pokoušejí vytočit. Zasmějte se společně s nimi místo toho, abyste naštvaně odešli, nebo jim řekněte, že to, co říkají, není vtipné. Nepoužívejte násilí, abyste si vybudovali respekt.

Andělská rada: Chovat se panovačně během trávení času s dobrým přítelem není hezké a vede to ke zbytečným hádkám. Zkuste se k dotyčnému chovat tak, jak byste se chovali sami k sobě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Staré rány se občas ozývají. Nemělo by vám to zkazit celý den. Jednou se to stalo a nelze to změnit. Lze to však ignorovat, stačí zajít za lidmi, kteří vám vždy dokážou zlepšit náladu, a jen poslouchat, jak se jim dnes daří a co v posledních dnech dokázali. Na svou bolest rychle zapomenete.

Andělská rada: Nemusíte se topit v luxusu, abyste si připadali výjimečně. Uvařte si jídlo, které vám chutná nejvíce, nebo si ho vychutnejte v restauraci s dobrým přítelem, který vás vždy podrží.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pravidla nejsou od toho, aby se porušovala. Váš vnitřní rebel se však někdy ozve, a potom nějaký čas ignorujete všechny následky, které nastanou. Teprve až když se nakupí, jste ve stresu. Vhodné je pravidla dodržovat nehledě na to, co si myslíte. Nevznikla jen tak bezdůvodně.

Andělská rada: Nechápete-li, proč něco musíte nebo naopak nesmíte dělat, snažte se pochopit, proč to tak funguje. Neobcházejte pravidla, natož zavedené zákony.

Rak (22. června – 22. července)

Nenuťte nikoho, aby něco udělal, protože vy to tak chcete. Dnes můžete být panovační. Pokud něco není podle vašich představ, nechte to prozatím být. Brzy se ukáže, jak se celá situace vyvrbí. Neriskujte přátelství jen proto, že nyní se vám zdá jako dobrý nápad, aby vám pomohli proti své vůli.

Andělská rada: Nemáte rádi manipulátory, a přesto se občas stanete jedním z nich. Jste mnohem lepší než oni. Zapojte mozek a brzy přijdete na řešení, které bude vyhovovat všem.

Nebuďte manipulátorem a snažte se najít vhodné řešení pro všechny
Nebuďte manipulátorem a snažte se najít vhodné řešení pro všechny | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nedovolte, aby vás vaše ambice donutili sebrat něčí peníze. Je pochopitelné, že ne všechny své plány si můžete dovolit zafinancovat, ovšem nepůjčujte si, pokud si nejste stoprocentně jisti, že se váš plán setká s úspěchem. Raději šetřete, kde se dá, nebuďte tolik závislí na ostatních.

Andělská rada: Zároveň nedovolte, aby lidé ve vašem okolí ničili vaše sny. Je to váš život, váš nápad na úspěch. Jen proto, že se někomu nelíbí, co chcete udělat, byste to neměli vzdát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Děláte všechno po svém a vytváříte si vlastní pravidla, což je dobře. Ne všechny vaše nápady jsou ale tak dobré, jak si myslíte. Proto více přemýšlejte, zda je opravdu vhodné prosadit něco nového. Na první pohled se nemusí zdát, že ublížíte někomu sobě blízkému, opak však může být pravdou.

Andělská rada: Nemusíte vše dělat podle ostatních, jednou za čas se ovšem zkuste inspirovat činy někoho jiného. Otevře vám to nové možnosti, jak zajistit sobě a svým blízkým jen to nejlepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Dávejte si větší pozor na to, co si přejete. Jakmile se necháte pohltit svými touhami, můžete více lidem ublížit než pomoci. Jakmile se objeví myšlenka, že vy musíte mít všechno, protože nemáte nic, zpomalte a několikrát se rozdýchejte. Zkuste několik minut strávit o samotě a poté reagovat na něčí názor.

Andělská rada: Jakmile se ozve ego, je o to důležitější přestat vnímat vlastní potřeby a začít naslouchat druhým. Do každé situace vstupujte s vědomím, že nejspíše nedopadne podle vašich představ.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vzpomínky je důležité nechávat v minulosti a nepřenášet je do přítomnosti. To platí hlavně ve vztazích. Spousta lidí vás ranila. Možná sledujete podobný vzorec chování u vašich současných přátel či partnera, jakými se vyznačovali ti z minulosti, ale to neznamená, že se vás chystají zradit.

Andělská rada: Ničíte svou vlastní budoucnost, když někoho obviňujete z toho, co neudělal prokazatelně. Chcete-li říkat svou pravdu, napřed si zjistěte, zda je to opravdu pravda.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Urážky nejsou na místě za žádných okolností. Lidé, kteří nechtějí udělat to, o co je žádáte, na to mají plné právo. Nerozhádejte se s člověkem, který na vás má nejlepší vliv, jen proto, že nyní se mu to nehodí. Neexistuje člověk, který má čas vždy, když se po něm něco chce. To ani není možné.

Andělská rada: Nejste vždy děsiví, když se hněváte, dnešek ale bude výjimkou. Vždy existuje agresivní i rozvážná možnost, jak řešit i tu nejnevhodnější situaci. Zkuste se naučit větší sebekontrole.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Znáte pravý recept na katastrofu? Používat peníze, popřípadě důvěry jiných lidí, abyste získali to, po čem toužíte. Ačkoli toto chování běžně odsuzujete, potenciální odměna může být příliš lákavá na to, abyste odolali. Představte si sami sebe na místě lidí, které se chystáte ranit, abyste si svůj čin včas rozmysleli.

Andělská rada: Pozor si dávejte i na to, aby nikdo tímto způsobem nejednal s vámi. Nehledě na to, jak blízká tato osoba může být, ubližuje vám. Ohraďte se, dokud je ještě čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemusíte se hned vzdávat, když někdo zpochybní vaši autoritu. Máte stejné právo na názor jako všichni ostatní. Pokud se vás někdo bude snažit k něčemu donutit, můžete říci ne, přestože dotyčného můžete mít hodně rádi. Nikdo vás nemůže nutit myslet si něco, s čím byste nikdy nesouhlasili.

Andělská rada: A když už se dostanete do pozice, kdy vám všichni naslouchají, nešetřete milými slovy. Vzpomeňte si, jak vám bylo, když vám autorita říkala, že se sebe nevydáváte všechno.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebojte se prosadit svůj názor bez ohledu na to, před jak dominantním člověkem stojíte. On nežije váš život a nesmí si dovolit o něm rozhodovat. Vzepřete se mu. Kdykoli se vám něco nebude líbit, dejte to najevo. Pokud to zvládnete, ostatní lidé vás přestanou používat jako terč urážek.

Andělská rada: Buďte vytrvalí. Nemusíte dělat to, co se vám nelíbí. Ověřte si fakta a sdílejte své názory, které se na faktech zakládají. Když se na vás někdo rozkřičí, neustupujte, ale udělejte krok vpřed.

Zdroj článku:
  • Autorský text