Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) nenechává nic náhodě. S kamarádkou Ornellou Koktovou (31) začala probírat téma smrti, které otevřely s blížícími se čtyřicetinami, které Agáta oslaví příští rok.

U některých lidí jsou kulatiny jistým milníkem a Agáta prozradila, že si dokonce nechala sepsat závět. „Před svatbou s Mirkem jsem sepisovala předmanželskou smlouvu, tak jsem si nechala udělat i závěť,“ svěřila se Agáta ve svém podcastu. „Je to tak, že už počítáš s tou smrtí, jsi jí blíž,“ podotkla s tím, že kdyby se jí něco stalo, tak vše připadne její mladší sestře Kordulce (18).

„Spíš mi jde o ty děti a bojím se, takže se na tohle připravuji, že ségra bude poručník. Kdybych dneska umřela, tak to mám celé vymyšlené. Zvolila jsem ji, protože je nejmladším ze sourozenců, takže by tady měla být nejdéle. Ne že bych jí věřila, že to neutratí ve Vuittonu. Ségra se bude starat o jeden dům, který mám, a zbytek peněz. Tohle vše by připadlo sestře, kdybych umřela,“ prozradila maminka tří dětí v pořadu Agáta a Ornella ještě s detailem, že do telefonu by se jí dostala pouze maminka herečka Veronika Žilková (62).

„Kdybych umřela, tak jsem mámu označila, že se mi dostane do telefonu. Přišlo jí to smskou, tak mi napsala ok, že když jí bylo 39, tak dělala to stejné,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám