Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 119 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 42.87 bodu na článek (30 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 23.07 bodu na článek (122 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 21.86 bodu na článek (14 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.012x, což odpovídá cca 365.876-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2019
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
říjen 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Inzerce

Recenze: Jízlivější černá komedie než korejský Parazit v kinech není
Parazit, vítězný film z Cannes, se dlouho odvíjí jako černá satirická komedie. Pak ale přijde rána kamenem do hlavy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.10.2019 v 20:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 09. 10. 2019

Související články

Fila: Parazit ve Varech. Černá komedie o rodině flákačů je dokonalá
Kamil Fila na festivalu ve Varech jako první viděl Parazita, vítězný film z letošního Cannes. Podle Fily se jedná minimálně o kandidáta na Oscara.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.6.2019 v 21:05, zobrazit podobné
Recenze: Nová česká komedie Dvojníci šilhá po mafiánech i vorlíčkovské nadsázce
Mnoho bylo napsáno o tom, že komedie představuje pro vyprávění příběhu zvláštní výzvu. Gagy a komické situace zkrátka vzdorují tomu, aby byly zařazovány do propracovaného děje. Už od nepaměti však tvůrci s tímto prokletím zdárně bojují. Autoři nové české komedie Dvojníci, která je od včerejška k vidění v kinech, se vydali šalamounskou cestou. Rezignovali na soudržný děj a zároveň do scénáře nenapsali takřka jediný vtip.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.3.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Barack Obama je parazit, plaz a pavouk
Barack Obama si po dvou volebních obdobích v úřadu prezidenta USA odnáší bezpočet ocenění, titulů a plaket. Odchází letos z vysoké politiky také jako parazit, plaz, pavouk, ryba a lišejník. Za posledních osm let totiž vědci pojmenovali tyto organismy k jeho poctě. Nejnověji získal prezidentovo příjmení parazit želv z Malajsie.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 13.9.2016 v 16:14, zobrazit podobné
Jurský svět boduje v kinech. Utržil 28 milionů korun
Jurský svět boduje v kinech. Na druhé příčce se drží komedie Mimoni a na třetí česká komedie Život je život.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 22.6.2015 v 18:10, zobrazit podobné
RASISMUS v běžném životě? Aneb jak to vypadá, když černá není bílá a naopak...
Společenské rozdíly podle barvy kůže je téma, které se řeší různě po světě snad od počátku lidstva. Ovšem podle snímků v galerii je evidentní, žeani v 21. století černá není bílá a bílá není černá. Podívejte se na fotografie, které vás zaručeně rozesmějí.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 23.12.2016 v 13:08, zobrazit podobné
RASISMUS v běžném životě? Aneb jak to vypadá, když černá není bílá a naopak...
Společenské rozdíly podle barvy kůže je téma, které se řeší různě po světě snad od počátku lidstva. Ovšem podle snímků v galerii je evidentní, žeani v 21. století černá není bílá a bílá není černá. Podívejte se na fotografie, které vás zaručeně rozesmějí.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 23.12.2017 v 12:08, zobrazit podobné
RECENZE Miluješ Billa Murraye a člověčinu? Pak není co řešit
Komedie s hořkým nádechem Miluj souseda svého není výjimečná ničím jiným než skvostnou exhibicí jednoho z nejlepších amerických komiků.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Čechy v kinech baví americké animáky, domácí film propadl
Animované filmy a akční komedie hrají prim v návštěvnosti tuzemských kin. O uplynulém víkendu vyhrála návštěvnost akční komedie Pixely.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.8.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Parazit míří do kin: Nejzábavnější vítěz Cannes od Pulp Fiction, rozplývá se svět
Jak jsou chudí, tak jsou mazaní. A když se naskytne příležitost pustit žilou místní smetánce, tak zbytečně dlouho neváhají… Do českých kin míří film Parazit, který je označován za nejzábavnějšího vítěze Cannes od Pulp Fiction a korejského kandidáta na Oscara.  
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 6.9.2019 v 11:03, zobrazit podobné
Recenze: Korejský hit Vlak do Pusanu je přesvědčivý zombie thriller, kterému by záviděl i Hollywood
Jednoznačným vrcholem letošní přehlídky Filmasia byla tzv. zombie noc, v níž se mimo jiné představil i aktuální hit z Jižní Koreje, Vlak do Pusanu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist