Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.54 bodu na článek (39 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.63 bodu na článek (91 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 14.51 bodu na článek (186 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.429x, což odpovídá cca 439.813-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
únor 2019
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
181522 
So291623 
Ne3101724 

Inzerce

Recenze: V prvotině Eleny Ferrante je vše z Geniální přítelkyně, zejména násilí
Právě vydaná románová prvotina Eleny Ferrante je plná zejména násilí. Rána pěstí je běžným komunikačním prostředkem, ušetřeny nejsou ani ženy.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 8.11.2018 v 22:10, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 08. 11. 2018

Související články

Recenze: V prvotině Eleny Ferrante je vše z Geniální přítelkyně, zejména násilí
Právě vydaná románová prvotina Eleny Ferrante je plná zejména násilí. Rána pěstí je běžným komunikačním prostředkem, ušetřeny nejsou ani ženy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Jaká je cena přátelství? Vychází poslední díl neapolské série Eleny Ferrante
Kniha uzavírá rozmáchlou ságu přátelství Eleny a Lily. Končí s ní také nenápadná freska poválečné Itálie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.3.2018 v 11:05, zobrazit podobné
Dívky si hrají s panenkami i kamením. Seriál HBO podle Geniální přítelkyně se povedl
HBO dnes začíná vysílat seriál dle populárních knih Eleny Ferrante. Líčí svět, v němž jsou muži vzteklí a ženy ještě vzteklejší.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.11.2018 v 17:05, zobrazit podobné
S Elenou Ferrante spolupracujeme přes dva roky a pořád nevíme, kdo to je, říkají autoři seriálu
Na podzim bude mít premiéru seriál televizí HBO a RAI, který vychází z románu Geniální přítelkyně.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Kristen Stewart: Moje přítelkyně je geniální
Zatímco britská topmodelka Cara Delevingne chodí jako zpustlé tělo bez duše, její bývalá přítelkyně zpěvačka St. Vincent, s níž se rozešla před pár týdny, už zase září štěstím. Za ruku si vodí šestadvacetiletou herečku Kristen Stewart. Ta ji navíc obdivuje a prohlásila, že Annie Clark, jak zní zpěvaččino občanské jméno, je geniální umělkyní.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 21.10.2016 v 17:14, zobrazit podobné
Dechberoucí fotky matky na plný úvazek
Pokud někoho nebaví své zaměstnání, i kdyby se jednalo o velmi dobře placenou pozici, tak tu máme příklad, jak je možné naložit s volným časem a to zejména jste-li matkou malého dítěte. Příběh Eleny je zajímavý tím, že se stala plnohodnotnou matkou svého syna Jaroslava a svoji práci architektky ukončila. Vztah se svým synem se v kombinaci s časem a příležitostí postaral, že Elena ...
zdroj: bomba.cz, přidáno 11.1.2016 v 13:09, zobrazit podobné
VYZKOUŠENO ZA VÁS! Recenze sexuálních služeb dcery předsedy SPD vám nedá spát!
Michaela Nováková (22) je pěkné kvítko. Dělá ostudu své rodině a zejména pak svému otci Vítězslavu Novákovi, který je předsedou pražské organizace hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura. Teď se objevila recenze na sexuální služby slečny Michaely.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.1.2018 v 14:22, zobrazit podobné
Recenze: BoJack Horseman začíná stagnovat. Vyčerpal se jeden z nejoblíbenějších současných seriálů?
Populární satirický seriál o prázdném životě celebrit si odbyl čtvrtou řadu. Je ale opravdu tak geniální, nebo se celý koncept už vypotřeboval?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 13.9.2017 v 09:10, zobrazit podobné
Recenze: BoJack Horseman začíná stagnovat. Vyčerpal se jeden z nejoblíbenějších současných seriálů?
Populární satirický seriál o prázdném životě celebrit si odbyl čtvrtou řadu. Je ale opravdu tak geniální, nebo se celý koncept už vypotřeboval?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.9.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Pratchettův Filuta se vleče, jazykem koketuje se slavnou Zeměplochou
Pratchett knihu v originále nazvanou Dodger publikoval před čtyřmi lety, tedy v době, kdy už dávno nechrlil jednu geniální knihu za druhou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.1.2017 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist