Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.04 bodu na článek (47 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.16 bodu na článek (85 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.43 bodu na článek (157 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.081x, což odpovídá cca 421.655-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 

Inzerce

Recenze: V prvotině Eleny Ferrante je vše z Geniální přítelkyně, zejména násilí
Právě vydaná románová prvotina Eleny Ferrante je plná zejména násilí. Rána pěstí je běžným komunikačním prostředkem, ušetřeny nejsou ani ženy.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 8.11.2018 v 22:10, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 08. 11. 2018

Související články

Recenze: V prvotině Eleny Ferrante je vše z Geniální přítelkyně, zejména násilí
Právě vydaná románová prvotina Eleny Ferrante je plná zejména násilí. Rána pěstí je běžným komunikačním prostředkem, ušetřeny nejsou ani ženy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Jaká je cena přátelství? Vychází poslední díl neapolské série Eleny Ferrante
Kniha uzavírá rozmáchlou ságu přátelství Eleny a Lily. Končí s ní také nenápadná freska poválečné Itálie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.3.2018 v 11:05, zobrazit podobné
Dívky si hrají s panenkami i kamením. Seriál HBO podle Geniální přítelkyně se povedl
HBO dnes začíná vysílat seriál dle populárních knih Eleny Ferrante. Líčí svět, v němž jsou muži vzteklí a ženy ještě vzteklejší.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.11.2018 v 17:05, zobrazit podobné
S Elenou Ferrante spolupracujeme přes dva roky a pořád nevíme, kdo to je, říkají autoři seriálu
Na podzim bude mít premiéru seriál televizí HBO a RAI, který vychází z románu Geniální přítelkyně.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Kristen Stewart: Moje přítelkyně je geniální
Zatímco britská topmodelka Cara Delevingne chodí jako zpustlé tělo bez duše, její bývalá přítelkyně zpěvačka St. Vincent, s níž se rozešla před pár týdny, už zase září štěstím. Za ruku si vodí šestadvacetiletou herečku Kristen Stewart. Ta ji navíc obdivuje a prohlásila, že Annie Clark, jak zní zpěvaččino občanské jméno, je geniální umělkyní.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 21.10.2016 v 17:14, zobrazit podobné
Dechberoucí fotky matky na plný úvazek
Pokud někoho nebaví své zaměstnání, i kdyby se jednalo o velmi dobře placenou pozici, tak tu máme příklad, jak je možné naložit s volným časem a to zejména jste-li matkou malého dítěte. Příběh Eleny je zajímavý tím, že se stala plnohodnotnou matkou svého syna Jaroslava a svoji práci architektky ukončila. Vztah se svým synem se v kombinaci s časem a příležitostí postaral, že Elena ...
zdroj: bomba.cz, přidáno 11.1.2016 v 13:09, zobrazit podobné
VYZKOUŠENO ZA VÁS! Recenze sexuálních služeb dcery předsedy SPD vám nedá spát!
Michaela Nováková (22) je pěkné kvítko. Dělá ostudu své rodině a zejména pak svému otci Vítězslavu Novákovi, který je předsedou pražské organizace hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura. Teď se objevila recenze na sexuální služby slečny Michaely.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.1.2018 v 14:22, zobrazit podobné
Recenze: BoJack Horseman začíná stagnovat. Vyčerpal se jeden z nejoblíbenějších současných seriálů?
Populární satirický seriál o prázdném životě celebrit si odbyl čtvrtou řadu. Je ale opravdu tak geniální, nebo se celý koncept už vypotřeboval?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 13.9.2017 v 09:10, zobrazit podobné
Recenze: BoJack Horseman začíná stagnovat. Vyčerpal se jeden z nejoblíbenějších současných seriálů?
Populární satirický seriál o prázdném životě celebrit si odbyl čtvrtou řadu. Je ale opravdu tak geniální, nebo se celý koncept už vypotřeboval?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.9.2017 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Pratchettův Filuta se vleče, jazykem koketuje se slavnou Zeměplochou
Pratchett knihu v originále nazvanou Dodger publikoval před čtyřmi lety, tedy v době, kdy už dávno nechrlil jednu geniální knihu za druhou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.1.2017 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist