Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.44 bodu na článek (43 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 15.28 bodu na článek (80 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.01 bodu na článek (181 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.959x, což odpovídá cca 415.289-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Inzerce

Jsi dřevo! Arichteva se z hodnocení ve StarDance vzpamatovávala s cigaretou před barem
První soutěžní večer tanečního pořadu StarDance vyčerpal soutěžící natolik, že si museli po přenosu odskočit minimálně na jednu sklenku. Někteří byli úspěšní. Jiní méně. Veronika Arichteva (32) příliš chválená nebyla, a tak si spravila náladu cigaretou.
zdroj: extra.cz, přidáno 14.10.2018 v 18:22, prečteno: 34x

nejlepší články ze dne: 14. 10. 2018

Související články

Arichteva po drsném hodnocení ve StarDance: Co vzkázala Chlopčíkovi?
Ze StarDance sice vypadla Daniela Písařovicová (39), konce v soutěži se bála i Veronika Arichteva (32). Tu totiž porota v čele se Zdeňkem Chlopčíkem (61) dost sepsula. Jak herečka reaguje na hodnocení obávaného kata?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 3.12.2018 v 12:03, zobrazit podobné
Hvězda StarDance Arichteva: Hubnu čím dál víc, už to není příjemné
Jen co Veronika Arichteva (32) začala trénovat na StarDance, její váha šla rapidně dolů. A zatímco ještě před časem řešila své křivky a odepírala si své oblíbené pochutiny, nyní je tak hubená, že už se to nelíbí ani jí samotné.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 30.10.2018 v 10:03, zobrazit podobné
Arichteva má po StarDance jasné plány: Na řadě je teď dítě!
Několikaměsíční dřina ve StarDance je u konce a Veronika Arichteva (32), která vypadla těsně před finálem, už plánuje, co dál. I když v okolí je spoustu nových projektů, ona má vizi jasnou. Chce s manželem dítě.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.12.2018 v 06:03, zobrazit podobné
Veronika Arichteva se kvůli StarDance se vzdala dítěte. Teď lituje...
Dítě, nebo soutěž? Takovou otázkou si před půlrokem po nabídce na účinkování ve StarDance kladla Veronika Arichteva (32). Nakonec se rozhodla těhotenství odložit, ale teď lituje.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.8.2018 v 07:02, zobrazit podobné
Veronika Arichteva se kvůli StarDance vzdala dítěte. Teď lituje...
Dítě, nebo soutěž? Takovou otázkou si před půlrokem po nabídce na účinkování ve StarDance kladla Veronika Arichteva (32). Nakonec se rozhodla těhotenství odložit, ale teď lituje.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 23.8.2018 v 08:03, zobrazit podobné
Veronika Arichteva zhubla a je pevná jako skála! Díky StarDance má zatraceně pevný zadek
Herečka Veronika Arichteva (32) se dnes poprvé ukáže před televizními diváky ve StarDance a už se nemůže dočkat. "Stojím tak tak na nohou, jsem hodně unavená, je to hrozně náročný, ale už se těším až to začne. Je čas se hnout před lidi," řekla Super.cz Veronika.
zdroj: www.super.cz, přidáno 13.10.2018 v 20:02, zobrazit podobné
Veronika Arichteva: Bez cigaret se neobejde. Jak udýchá Stardance?
Sympatická herečka Veronika Arichteva, která je mimo jiné součástí oblíbené komické trojky 3v1, se na podzim chystá do nové řady Stardance. To ovšem znamená, že s tréninky Veronika začne už v létě, prakticky hned poté, co dotočí třetí řadu seriálu První republika. Sama Arichteva potvrdila, že zná svoje limity a ve Stardance nebude mít přehnané ambice. S tancem se podle vla...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 26.6.2018 v 06:23, zobrazit podobné
Za týden po StarDance už přibrala dvě kila! Veronika Arichteva teď na váhu ale kašle, v plánu je miminko
Herečka Veronika Arichteva (32) vypadla ze StarDance před branami finále. Za týden už se stihla vykrmit a přibrat. "Během StarDance jsem zhubla sedm kilo. Za poslední týden mám dvě kila nahoře. Když to takhle půjde dál, po Vánocích mám tak deset nahoře," řekla Super.cz se smíchem Veronika.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.12.2018 v 14:02, zobrazit podobné
Král tanečního parketu veřejně protestuje proti rozhodnutí poroty StarDance. Tohle vzkazuje
StarDance má za sebou první přímý přenos, ze kterého jako vítězové vyšli Daniela Šinkorová a Michal Padevět. Z prvního kola se nevypadává a body uděluje pouze porota, diváci se zapojí až příště. Na opačném konci hodnocení se pak dle Tatiany Drexler, Zdeňka Chlopčíka, Václava Kuneše a Radka Balaše umístili Veronika Arichteva (32) s Michalem Necpálem.
zdroj: www.super.cz, přidáno 17.10.2018 v 17:02, zobrazit podobné
Tajný mejdan tanečníků ze StarDance: Marek Zelinka hladil Jana Ondera
Už několikrát se ukázalo, že taneční mistři to umějí rozjet nejenom na parketě ve StarDance, ale i před barem. Na posledním mejdanu měli k sobě blízko Marek Zelinka (30) a Jan Onder (31).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 14.10.2016 v 06:03, zobrazit podobné



TOPlist