Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.3 bodu na článek (33 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.7 bodu na článek (126 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.16 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.303x, což odpovídá cca 485.417-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Nový film Já, Simon je citlivou romantickou gay komedií pro teenagery
Film Já, Simon se nesnaží vyobrazit či kritizovat předsudky většinové společnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.6.2018 v 16:05, prečteno: 10x

nejlepší články ze dne: 15. 06. 2018

Související články

Nový český film Jak se zbavit nevěsty: Romantická komedie, ve které chybí romantika i komedie
Nový český film Jak se zbavit nevěsty se pokouší o romantickou komedii hollywoodského střihu. Je pod ním však podepsaný scenárista snímků Kameňák 4 a Vánoční Kameňák, který se pomalu stává specialistou na nepochopení zahraničních formátů. V jeho novém snímku jsou všichni úspěšní, hezcí, definovaní pouze svým povoláním – případně neustálým úsměvem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.4.2016 v 17:04, zobrazit podobné
Recenze: Film Venom vtipně dělá z vesmírného parazita mazlíčka, ale je plný vaty
Nový komiksový film Venom má zvláštní náboj. Dovede oscilovat mezi hororem a komedií, mezi snímkem o superhrdinovi a superpadouchovi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.10.2018 v 19:05, zobrazit podobné
Recenze: Špinar drasticky seškrtal Shakespeara a v Národním ho nabízí jako komedii pro teenagery
Daniel Špinar učinil další krok na cestě za proklamovanou proměnou činohry první scény v generační divadlo 21. století.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Lékem na vykolejený život a chaos je monogamie
Nový film režiséra Judda Apatowa střídá komedii se sentimentálním psychologickým dramatem. Do hlavní role obsadil populární komičku Amy Schumerovou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.8.2015 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Po Homérovi už nikdo nevěřil, že je Země placka, píše Simon Garfield v knize Prstem po mapě
Nejvděčnější jsou ty kapitoly knihy, v nichž se Simon Garfield dotýká věcí fantastických nebo spekulativních.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivali v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivalu v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 15.2.2017 v 13:10, zobrazit podobné
Recenze: Nový film bratří Coenů si utahuje z Hollywoodu, katolíků i komunistů
Ave, Caesar! není starý hollywoodský film, je to film o starém „dobrém“ Hollywoodu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.2.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Chlév pro prasata proměnili v romantickou ložnici. Z ruiny je exkluzivní rezidence
Pohled na citlivou rekonstrukci je dalším dílem našeho seriálu Exkluzivní rezidence. Podívejte se.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.10.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Chlév pro prasata proměnili v romantickou ložnici. Z ruiny je exkluzivní rezidence
Pohled na citlivou rekonstrukci je dalším dílem našeho seriálu Exkluzivní rezidence. Podívejte se.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.10.2018 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist