Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.94 bodu na článek (85 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16.94 bodu na článek (48 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.49 bodu na článek (127 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.517x, což odpovídá cca 392.226-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Nový film Já, Simon je citlivou romantickou gay komedií pro teenagery
Film Já, Simon se nesnaží vyobrazit či kritizovat předsudky většinové společnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.6.2018 v 16:05, prečteno: 10x

nejlepší články ze dne: 15. 06. 2018

Související články

Nový český film Jak se zbavit nevěsty: Romantická komedie, ve které chybí romantika i komedie
Nový český film Jak se zbavit nevěsty se pokouší o romantickou komedii hollywoodského střihu. Je pod ním však podepsaný scenárista snímků Kameňák 4 a Vánoční Kameňák, který se pomalu stává specialistou na nepochopení zahraničních formátů. V jeho novém snímku jsou všichni úspěšní, hezcí, definovaní pouze svým povoláním – případně neustálým úsměvem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.4.2016 v 17:04, zobrazit podobné
Ladíme! - Anna Kendrick září v hudební komedii pro teenagery!
Americký film je v zásadě celovečerní variací na populární hudební seriál Glee!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 19.12.2012 v 12:49, zobrazit podobné
Recenze: Špinar drasticky seškrtal Shakespeara a v Národním ho nabízí jako komedii pro teenagery
Daniel Špinar učinil další krok na cestě za proklamovanou proměnou činohry první scény v generační divadlo 21. století.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Lékem na vykolejený život a chaos je monogamie
Nový film režiséra Judda Apatowa střídá komedii se sentimentálním psychologickým dramatem. Do hlavní role obsadil populární komičku Amy Schumerovou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.8.2015 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivali v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivalu v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 15.2.2017 v 13:10, zobrazit podobné
Recenze: Po Homérovi už nikdo nevěřil, že je Země placka, píše Simon Garfield v knize Prstem po mapě
Nejvděčnější jsou ty kapitoly knihy, v nichž se Simon Garfield dotýká věcí fantastických nebo spekulativních.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film bratří Coenů si utahuje z Hollywoodu, katolíků i komunistů
Ave, Caesar! není starý hollywoodský film, je to film o starém „dobrém“ Hollywoodu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.2.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Čtvrteční filmové premiéry: Tentokrát nás rozstřelí Gangster KA v čele s Hynkem Čermákem
Velká premiéra čekala na film z dílny českých tvůrců Gangster KA. Tam zazářil skvělý herec Hynek Čermák, který si střihl hlavní roli a poodhalil, jak to chodí mezi opravdovými gangstery. Další filmy ale budou také stát za to. Můžete se těšit na pořádný horor, akční romantickou komedii nebo historický italský film. 
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.9.2015 v 17:03, zobrazit podobné
RECENZE Jarmuschovi upíři rituálně chrání žánr před zombie
Film Přežijí jen milenci je skvěle zrežírovaným, zahraným a hlavně napsaným filozofickým traktátem i brilantní komedií plnou žánrových potěšení.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.3.2014 v 08:05, zobrazit podobné



TOPlist