Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 17.96 bodu na článek (49 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 16.16 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 15.88 bodu na článek (92 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.074x, což odpovídá cca 421.290-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 

Inzerce

Recenze: Nový film Já, Simon je citlivou romantickou gay komedií pro teenagery
Film Já, Simon se nesnaží vyobrazit či kritizovat předsudky většinové společnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.6.2018 v 16:05, prečteno: 10x

nejlepší články ze dne: 15. 06. 2018

Související články

Nový český film Jak se zbavit nevěsty: Romantická komedie, ve které chybí romantika i komedie
Nový český film Jak se zbavit nevěsty se pokouší o romantickou komedii hollywoodského střihu. Je pod ním však podepsaný scenárista snímků Kameňák 4 a Vánoční Kameňák, který se pomalu stává specialistou na nepochopení zahraničních formátů. V jeho novém snímku jsou všichni úspěšní, hezcí, definovaní pouze svým povoláním – případně neustálým úsměvem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.4.2016 v 17:04, zobrazit podobné
Recenze: Film Venom vtipně dělá z vesmírného parazita mazlíčka, ale je plný vaty
Nový komiksový film Venom má zvláštní náboj. Dovede oscilovat mezi hororem a komedií, mezi snímkem o superhrdinovi a superpadouchovi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.10.2018 v 19:05, zobrazit podobné
Recenze: Špinar drasticky seškrtal Shakespeara a v Národním ho nabízí jako komedii pro teenagery
Daniel Špinar učinil další krok na cestě za proklamovanou proměnou činohry první scény v generační divadlo 21. století.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Lékem na vykolejený život a chaos je monogamie
Nový film režiséra Judda Apatowa střídá komedii se sentimentálním psychologickým dramatem. Do hlavní role obsadil populární komičku Amy Schumerovou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.8.2015 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Po Homérovi už nikdo nevěřil, že je Země placka, píše Simon Garfield v knize Prstem po mapě
Nejvděčnější jsou ty kapitoly knihy, v nichž se Simon Garfield dotýká věcí fantastických nebo spekulativních.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivali v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film polské režisérky Hollandové se nepovedl. Není to ani thriller, ani komedie
Režisérka Agnieszka Hollandová představila na filmovém festivalu v Berlíně svůj nový film Přes kosti mrtvých.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 15.2.2017 v 13:10, zobrazit podobné
Recenze: Nový film bratří Coenů si utahuje z Hollywoodu, katolíků i komunistů
Ave, Caesar! není starý hollywoodský film, je to film o starém „dobrém“ Hollywoodu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.2.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Chlév pro prasata proměnili v romantickou ložnici. Z ruiny je exkluzivní rezidence
Pohled na citlivou rekonstrukci je dalším dílem našeho seriálu Exkluzivní rezidence. Podívejte se.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.10.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Chlév pro prasata proměnili v romantickou ložnici. Z ruiny je exkluzivní rezidence
Pohled na citlivou rekonstrukci je dalším dílem našeho seriálu Exkluzivní rezidence. Podívejte se.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.10.2018 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist