Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 17.76 bodu na článek (96 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.1 bodu na článek (128 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 14.65 bodu na článek (48 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 6.968x, což odpovídá cca 363.580-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: 1968 očima 50 je večerní vzpomínání z masa a krve, bez patosu
Osmičkový rok, osudový a zlomový. Na něj vzpomíná padesát osobností v nové knize Petra Macka. Bez obalu a zbytečných rekvizit nabízejí večerní posezení nad láhví vína i prožitky, které jsou důvěrně blízké a povědomé.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 13.6.2018 v 11:02, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 13. 06. 2018

Související články

Kniha o okupaci v roce 1968: Proč nechtěli mluvit Gott, Svěrák či Rázlová?
Josef Zíma (86) a Eva Pilarová (78) pokřtili unikátní knihu 1968 očima 50, v níž slavní vzpomínají na okupaci 21. srpna 1968, od níž letos uplyne 50 let. V knize plné exkluzivních a nových svědectví však některá jména chybí. Proč v knize nemluví Karel Gott (78)?  
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.6.2018 v 11:03, zobrazit podobné
RECENZE Ve Výchozí bod musíte uvěřit. Navzdory logice
Směs patosu, sebeironie a opravdové emoční investice nakonec diváka filmu Výchozí bod donutí odpustit mu i jednotlivé nelogičnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.9.2014 v 19:05, zobrazit podobné
Recenze: Paul McCartney je i po letech aktuální, pražský koncert nebyl jen melancholické vzpomínání
Koncert vnesl do vyprodané O2 Areny melancholii, ale i naději, že exbeatle se svou kariérou ještě nekončí.
Celebrity v článku: Paul McCartney
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2016 v 10:04, zobrazit podobné
RECENZE Jak uspokojit diváka na opojné hranici patosu a kýče
Film Jak vycvičit draka 2 umožňuje divákům zapomenout na „cartoonově“ nadsazenou animovanost figur i v řadě ohledů pošahanou zápletku a podlehnout emocionálně překvapivě silným okamžikům.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.6.2014 v 08:05, zobrazit podobné
RECENZE Markéta Pilátová hraje blues na dutou kost
Román Tsunami blues pluje na vlnách hudby, času a vody. Klíčovým a společným motivem je zde pohyb, a to jak fyzický, tak především pohyb ve vlastní paměti, vzpomínání a zapomínání.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.5.2014 v 00:05, zobrazit podobné
Soutěž: Srpen '68 vašima očima. Máte zajímavé historické snímky?
Máte doma zajímavé historické snímky z roku 1968? Ukažte je světu prostřednictvím soutěže "Srpen '68 vašima očima".
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Chvíle, která stála Čáslavskou kariéru: Tichý protest proti Rusům v roce 1968
Její Československo bylo v srpnu 1968 zrazené, pošpiněné, znásilněné a zadupané do země. Byl podzim roku 1968 a Věra Čáslavská odletěla do Mexika reprezentovat svou zemi na olympijské hry. Jasně v gymnastice dominovala a pak, díky jednoduchému, ale všeříkajícímu gestu na stupni vítězů, se stala navždy miláčkem těžce zkoušeného národa.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 31.8.2016 v 13:03, zobrazit podobné
Recenze: Oscarové drama Spotlight odhaluje bez patosu a velkých gest skandál s pedofilními kněžími
Oscarové drama Spotlight vypráví o skandálu s pedofilními kněžími a přináší detektivku ze světa, kde hlavní zbraní je diktafon.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.4.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Deadpool 2: Spousta krve, masa i humoru říznutého romantikou opět funguje
Je zpátky! A pravděpodobně je úplně jedno, jak si ho recenzenti vychutnají – diváci už stojí ve frontách před kiny. A vyplatí se jim to, Deadpool je opět skvělý.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.5.2018 v 17:03, zobrazit podobné
Recenze: Tata Bojs dokázali, že symfonický orchestr v popu nemusí být jen zdroj patosu
Invence kapel, které už mají nějaký ten pátek za sebou, se pozná nejen podle schopnosti přicházet s novými nápady, ale hlavně podle reakce na výzvy. Hanspaulským Tata Bojs se podařilo se ctí uspět i tam, kde mnozí jiní zoufale pohořeli. Při spolupráci se symfonickým orchestrem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné



TOPlist