Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.5 bodu na článek (38 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 15.69 bodu na článek (186 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 14.01 bodu na článek (85 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.077x, což odpovídá cca 421.446-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Inzerce

Recenze: 1968 očima 50 je večerní vzpomínání z masa a krve, bez patosu
Osmičkový rok, osudový a zlomový. Na něj vzpomíná padesát osobností v nové knize Petra Macka. Bez obalu a zbytečných rekvizit nabízejí večerní posezení nad láhví vína i prožitky, které jsou důvěrně blízké a povědomé.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 13.6.2018 v 11:02, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 13. 06. 2018

Související články

Kniha o okupaci v roce 1968: Proč nechtěli mluvit Gott, Svěrák či Rázlová?
Josef Zíma (86) a Eva Pilarová (78) pokřtili unikátní knihu 1968 očima 50, v níž slavní vzpomínají na okupaci 21. srpna 1968, od níž letos uplyne 50 let. V knize plné exkluzivních a nových svědectví však některá jména chybí. Proč v knize nemluví Karel Gott (78)?  
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.6.2018 v 11:03, zobrazit podobné
Poláci se báli třetí světové války. Unikátní dokument o srpnu 1968 ukazuje události očima okupantů
Pět režisérů ze zemí, které v srpnu 1968 obsadily Československo, natočilo pět krátkých filmů o invazi z pohledu okupantů. Podívejte se na ukázky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.8.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Paul McCartney je i po letech aktuální, pražský koncert nebyl jen melancholické vzpomínání
Koncert vnesl do vyprodané O2 Areny melancholii, ale i naději, že exbeatle se svou kariérou ještě nekončí.
Celebrity v článku: Paul McCartney
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2016 v 10:04, zobrazit podobné
Soutěž: Srpen '68 vašima očima. Máte zajímavé historické snímky?
Máte doma zajímavé historické snímky z roku 1968? Ukažte je světu prostřednictvím soutěže "Srpen '68 vašima očima".
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Oscarové drama Spotlight odhaluje bez patosu a velkých gest skandál s pedofilními kněžími
Oscarové drama Spotlight vypráví o skandálu s pedofilními kněžími a přináší detektivku ze světa, kde hlavní zbraní je diktafon.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.4.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Deadpool 2: Spousta krve, masa i humoru říznutého romantikou opět funguje
Je zpátky! A pravděpodobně je úplně jedno, jak si ho recenzenti vychutnají – diváci už stojí ve frontách před kiny. A vyplatí se jim to, Deadpool je opět skvělý.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.5.2018 v 17:03, zobrazit podobné
Chvíle, která stála Čáslavskou kariéru: Tichý protest proti Rusům v roce 1968
Její Československo bylo v srpnu 1968 zrazené, pošpiněné, znásilněné a zadupané do země. Byl podzim roku 1968 a Věra Čáslavská odletěla do Mexika reprezentovat svou zemi na olympijské hry. Jasně v gymnastice dominovala a pak, díky jednoduchému, ale všeříkajícímu gestu na stupni vítězů, se stala navždy miláčkem těžce zkoušeného národa.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 31.8.2016 v 13:03, zobrazit podobné
Recenze: Tata Bojs dokázali, že symfonický orchestr v popu nemusí být jen zdroj patosu
Invence kapel, které už mají nějaký ten pátek za sebou, se pozná nejen podle schopnosti přicházet s novými nápady, ale hlavně podle reakce na výzvy. Hanspaulským Tata Bojs se podařilo se ctí uspět i tam, kde mnozí jiní zoufale pohořeli. Při spolupráci se symfonickým orchestrem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Veganství a ejakulace jako prevence!
Pánové často podtrhují svoji maskulinitu hlasitým zdůrazňováním obliby masa. Jenže zrovna jim konzumace masa v pozdějším věku ubližuje na zdraví. Naopak veganství, naprostý odklon nejen od masa, ale také všech ostatních živočišných produktů, je může ochránit před jednou z nejčastějších typů mužské rakoviny. Nádorového bujení v prostatě.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 7.3.2016 v 10:13, zobrazit podobné
Muž s hodinkami. V srpnu 1968 fotil s Koudelkou prázdný Václavák, teď se opět setkali
Příběh Milana Jílka, muže, jemuž patří ruka s hodinkami na slavné fotce Josefa Koudelky ze srpna 1968.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.12.2018 v 12:05, zobrazit podobné



TOPlist