Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.6 bodu na článek (35 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.74 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 16.96 bodu na článek (129 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.305x, což odpovídá cca 485.522-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: 1968 očima 50 je večerní vzpomínání z masa a krve, bez patosu
Osmičkový rok, osudový a zlomový. Na něj vzpomíná padesát osobností v nové knize Petra Macka. Bez obalu a zbytečných rekvizit nabízejí večerní posezení nad láhví vína i prožitky, které jsou důvěrně blízké a povědomé.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 13.6.2018 v 11:02, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 13. 06. 2018

Související články

Kniha o okupaci v roce 1968: Proč nechtěli mluvit Gott, Svěrák či Rázlová?
Josef Zíma (86) a Eva Pilarová (78) pokřtili unikátní knihu 1968 očima 50, v níž slavní vzpomínají na okupaci 21. srpna 1968, od níž letos uplyne 50 let. V knize plné exkluzivních a nových svědectví však některá jména chybí. Proč v knize nemluví Karel Gott (78)?  
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.6.2018 v 11:03, zobrazit podobné
Poláci se báli třetí světové války. Unikátní dokument o srpnu 1968 ukazuje události očima okupantů
Pět režisérů ze zemí, které v srpnu 1968 obsadily Československo, natočilo pět krátkých filmů o invazi z pohledu okupantů. Podívejte se na ukázky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.8.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Paul McCartney je i po letech aktuální, pražský koncert nebyl jen melancholické vzpomínání
Koncert vnesl do vyprodané O2 Areny melancholii, ale i naději, že exbeatle se svou kariérou ještě nekončí.
Celebrity v článku: Paul McCartney
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.6.2016 v 10:04, zobrazit podobné
Soutěž: Srpen '68 vašima očima. Máte zajímavé historické snímky?
Máte doma zajímavé historické snímky z roku 1968? Ukažte je světu prostřednictvím soutěže "Srpen '68 vašima očima".
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2018 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Oscarové drama Spotlight odhaluje bez patosu a velkých gest skandál s pedofilními kněžími
Oscarové drama Spotlight vypráví o skandálu s pedofilními kněžími a přináší detektivku ze světa, kde hlavní zbraní je diktafon.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.4.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Deadpool 2: Spousta krve, masa i humoru říznutého romantikou opět funguje
Je zpátky! A pravděpodobně je úplně jedno, jak si ho recenzenti vychutnají – diváci už stojí ve frontách před kiny. A vyplatí se jim to, Deadpool je opět skvělý.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.5.2018 v 17:03, zobrazit podobné
Chvíle, která stála Čáslavskou kariéru: Tichý protest proti Rusům v roce 1968
Její Československo bylo v srpnu 1968 zrazené, pošpiněné, znásilněné a zadupané do země. Byl podzim roku 1968 a Věra Čáslavská odletěla do Mexika reprezentovat svou zemi na olympijské hry. Jasně v gymnastice dominovala a pak, díky jednoduchému, ale všeříkajícímu gestu na stupni vítězů, se stala navždy miláčkem těžce zkoušeného národa.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 31.8.2016 v 13:03, zobrazit podobné
Veganství a ejakulace jako prevence!
Pánové často podtrhují svoji maskulinitu hlasitým zdůrazňováním obliby masa. Jenže zrovna jim konzumace masa v pozdějším věku ubližuje na zdraví. Naopak veganství, naprostý odklon nejen od masa, ale také všech ostatních živočišných produktů, je může ochránit před jednou z nejčastějších typů mužské rakoviny. Nádorového bujení v prostatě.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 7.3.2016 v 10:13, zobrazit podobné
Recenze: Tata Bojs dokázali, že symfonický orchestr v popu nemusí být jen zdroj patosu
Invence kapel, které už mají nějaký ten pátek za sebou, se pozná nejen podle schopnosti přicházet s novými nápady, ale hlavně podle reakce na výzvy. Hanspaulským Tata Bojs se podařilo se ctí uspět i tam, kde mnozí jiní zoufale pohořeli. Při spolupráci se symfonickým orchestrem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Svět konzumuje více masa, než kolik potřebuje
Vědci ze Světového fondu na ochranu zvířat tvrdí, že konzumenti masa devastují život na Zemi. Lidé totiž dnes konzumují mnohem více masa, než kolik ho potřebují pro své zdraví a život. A týká se to samozřejmě především rozvinutých kultur, kde je přísun živočišných proteinů mnohem vyšší, než kolik tělo potřebuje pro zdravý život.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 9.10.2017 v 11:14, zobrazit podobné



TOPlist