Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 122 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

    Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 0x, což odpovídá cca 0-ti odkázaným článkům ročně.

    Nejčtenější v danném dni? Historie článků

    listopad 2019
    Po 4111825
    Út 5121926
    St 6132027
    Čt 7142128
    18152229
    So29162330
    Ne3101724 
    prosinec 2019
    Po 29162330
    Út 310172431
    St 4111825 
    Čt 5121926 
     6132027 
    So 7142128 
    Ne18152229 

    Inzerce

    Recenze: Janelle Monáe na nové desce osvobozuje všechny, které drží trumpovská Amerika
    Americká zpěvačka Janelle Monáe natočila desku, po níž toužil každý člověk nejistý si vlastní sexualitou, totožností nebo svým místem ve světě.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.5.2018 v 16:05, prečteno: 4x

    nejlepší články ze dne: 04. 05. 2018

    Související články

    Recenze: Eminem překvapil. Na nové desce se sebevražedně pouští do všeho, co ho štve
    Eminem svou verbální ekvilibristikou na nové desce rozdává pohlavky Donaldu Trumpovi i mladším generacím.
    zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.9.2018 v 12:10, zobrazit podobné
    Recenze: Manželská válka končí happyendem. Beyoncé a Jay-Z ale na společné desce ničím nepřekvapí
    Beyoncé a Jay-Z jsou na své nové desce za superpár, který je tak bohatý, že se ocitl mimo zemský orbit. Nikoho nepotřebují, žijí sami pro sebe.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.6.2018 v 18:05, zobrazit podobné
    Recenze: Metallicu už nejde brát vážně. Na nové desce naštvanost akorát předstírá
    Metallica vydává po osmi letech nové album Hardwired… to Self-Destruct. Desku recenzuje Karel Veselý.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 11:05, zobrazit podobné
    Recenze: Vladimir 518 je intelektuální zvíře. Na nové desce hledá limity sebe sama, ale i posluchačů
    Pražský raper Vladimir 518 vydává po čtyřech letech nové sólové album Ultra! Ultra! - temný střípek svého světa.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné
    Radikální estéti These New Puritans na nové desce dál pěstují posedlost detailem
    Uprostřed debat o brexitu jsou jiné britské kapely radikální politicky. These New Puritans na nové desce zůstávají především radikálními estéty.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.4.2019 v 14:05, zobrazit podobné
    Blažená nevědomost. Britský raper Skepta už na nové desce nemusí nic dokazovat
    Londýnský raper Skepta dostal žánr grime z undergroundu do hlavního proudu. Na nové desce teď mluví o slávě, penězích a holkách v backstagi.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.6.2019 v 11:05, zobrazit podobné
    Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky
    Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
    Recenze: Taťka Jay-Z se na nové desce omlouvá za nevěru. Za zdí VIP klubu ho ale skoro není slyšet
    Album Jay-Zho 4:44 připomíná katalog luxusních hodinek, kde se na křídovém papíře potkává hraná dokonalost s nedostatkem opravdových emocí.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.7.2017 v 07:05, zobrazit podobné
    Recenze: Skupina Arctic Monkeys kvůli své nejlepší desce přišla o polovinu fanoušků
    Nové album britské skupiny Arctic Monkeys by klidně mohlo být považováno za sólovou nahrávku.
    zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.6.2018 v 19:05, zobrazit podobné
    Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
    The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
    zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, zobrazit podobné



    TOPlist