Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.15 bodu na článek (39 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.92 bodu na článek (90 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 14.59 bodu na článek (138 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 6.874x, což odpovídá cca 358.676-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2019
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
duben 2019
Po18152229
Út29162330
St3101724 
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.4.2018 v 16:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 16. 04. 2018

Související články

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.4.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Bob Dylan zazpívá na jaře Brnu: Už 30 let je na nikdy nekončícím turné
Americký hudebník Bob Dylan příští rok poprvé vystoupí v Brně. Jeden z nejvlivnějších umělců současnosti, držitel Pulitzerovy i Nobelovy ceny, se představí 15. dubna v hale Vodova. Českým posluchačům zahrál naposledy v létě 2014.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 7.12.2017 v 14:03, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
James Cameron zas a znovu dokazuje, jak klíčový je i u filmu za stovky milionů dolarů kvalitní děj.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 21:05, zobrazit podobné
Ceny divadelní kritiky si odnáší ostravská Komorní scéna Aréna
Inscenací roku 2015 se stalo Slyšení Tomáše Vůjtka. Na jevišti Komorní scény Aréna v Ostravě hru nastudoval Ivan Krejčí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.3.2016 v 18:04, zobrazit podobné
Obrazem: Bob Dylan je na "nekonečném turné" už 75 let. Kdyby se měl znovu narodit, bude učitelem
Bob Dylan má za sebou pětapadesátiletou hudební kariéru a za tu dobu napsal přes 500 písní a prodal přes 74 milionů kopií svých alb. Označení "jeden z nejvlivnějších hudebních velikánů" platí u Dylana jako u málokoho, jeho vliv ale již dávno překročil hranice hudby. Dylan je rovněž uznávaným literátem, získal jako první rockový hudebník v historii Pulitzerovu cenu, hrál v několika filmech a na svých cestách také maluje. V 75 letech, které oslaví v úterý, ale hlavně také stále koncertuje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2016 v 11:04, zobrazit podobné
Smrtka kosí Beverly Hills 90210: Dylan už v nebi není sám, odešla za ním další hvězda
Je snad seriál prokletý? Jen během pár dní opustili tento svět hned 2 herci z Beverly Hills 90210. Luke Perry alias Dylan, který ve dvaapadesáti letech podlehl následkům mrtvice, a nyní i seriálový otec Stevea Jed Allan. Ten odešel obklopen rodinou ve svých 84 letech.
zdroj: extra.cz, přidáno 11.3.2019 v 14:22, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
Pětadvacet let po premiéře jde do českých kin v nové, 3D verzi zásadní dílo režiséra Jamese Camerona Terminátor 2: Den zúčtování. 3D konverze je nevýrazná, jak se však ukazuje, samotný film i dnes patří k tomu nejlepšímu, co mezi blockbustery kdy vzniklo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Bob Dylan konečně převzal Nobelovu cenu. Nikdo to ale nesměl vidět
Americký hudebník Bob Dylan v sobotu odpoledne s několikaměsíčním zpožděním převzal ve Stockholmu Nobelovu cenu za literaturu. Švédské televizi SVT to potvrdil člen výboru Švédské akademie Horace Engdahl. Dylan si vymínil, že medaili a diplom přijme na soukromém setkání bez přítomnosti médií.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.4.2017 v 22:03, zobrazit podobné
Divadlem roku je ostravská Komorní scéna Aréna. O nejlepší inscenaci se podělila tři pražská divadla
Nejvíce ocenění posbíralo pražské Divadlo Na zábradlí. Divadlem roku se stala ostravský Komorní scéna Aréna.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.3.2018 v 12:05, zobrazit podobné
Divadlem roku je ostravská Komorní scéna Aréna. O nejlepší inscenaci se podělila tři pražská divadla
Nejvíce ocenění posbíralo pražské Divadlo Na zábradlí. Divadlem roku se stala ostravský Komorní scéna Aréna.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 20.3.2018 v 17:10, zobrazit podobné



TOPlist