Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.46 bodu na článek (41 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.6 bodu na článek (99 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.39 bodu na článek (148 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.719x, což odpovídá cca 402.766-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 

Inzerce

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.4.2018 v 16:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 16. 04. 2018

Související články

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.4.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Bob Dylan zazpívá na jaře Brnu: Už 30 let je na nikdy nekončícím turné
Americký hudebník Bob Dylan příští rok poprvé vystoupí v Brně. Jeden z nejvlivnějších umělců současnosti, držitel Pulitzerovy i Nobelovy ceny, se představí 15. dubna v hale Vodova. Českým posluchačům zahrál naposledy v létě 2014.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 7.12.2017 v 14:03, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
James Cameron zas a znovu dokazuje, jak klíčový je i u filmu za stovky milionů dolarů kvalitní děj.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 21:05, zobrazit podobné
Ceny divadelní kritiky si odnáší ostravská Komorní scéna Aréna
Inscenací roku 2015 se stalo Slyšení Tomáše Vůjtka. Na jevišti Komorní scény Aréna v Ostravě hru nastudoval Ivan Krejčí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.3.2016 v 18:04, zobrazit podobné
Obrazem: Bob Dylan je na "nekonečném turné" už 75 let. Kdyby se měl znovu narodit, bude učitelem
Bob Dylan má za sebou pětapadesátiletou hudební kariéru a za tu dobu napsal přes 500 písní a prodal přes 74 milionů kopií svých alb. Označení "jeden z nejvlivnějších hudebních velikánů" platí u Dylana jako u málokoho, jeho vliv ale již dávno překročil hranice hudby. Dylan je rovněž uznávaným literátem, získal jako první rockový hudebník v historii Pulitzerovu cenu, hrál v několika filmech a na svých cestách také maluje. V 75 letech, které oslaví v úterý, ale hlavně také stále koncertuje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2016 v 11:04, zobrazit podobné
Bob Dylan konečně převzal Nobelovu cenu. Nikdo to ale nesměl vidět
Americký hudebník Bob Dylan v sobotu odpoledne s několikaměsíčním zpožděním převzal ve Stockholmu Nobelovu cenu za literaturu. Švédské televizi SVT to potvrdil člen výboru Švédské akademie Horace Engdahl. Dylan si vymínil, že medaili a diplom přijme na soukromém setkání bez přítomnosti médií.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.4.2017 v 22:03, zobrazit podobné
Bob Dylan se na webu přihlásil k Nobelově ceně. O den později vzkaz zmizel
Je také možné, že Dylan cenu odmítne, ale výbor, který ji uděluje, takovýto krok neuznává.
Celebrity v článku: Bob Dylan
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.10.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Nejdůležitější je, aby se vás písnička dotkla. Bob Dylan mluví o tom, proč dostal Nobelovu cenu
Poslechněte si, co Bob Dylan říká o své tvorbě. Nahrávku zaslal organizačnímu výboru Nobelovy ceny.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.6.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Nejdůležitější je, aby se vás písnička dotkla. Bob Dylan mluví o tom, proč dostal Nobelovu cenu
Poslechněte si, co Bob Dylan říká o své tvorbě. Nahrávku zaslal organizačnímu výboru Nobelovy ceny.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 8.6.2017 v 10:10, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
Pětadvacet let po premiéře jde do českých kin v nové, 3D verzi zásadní dílo režiséra Jamese Camerona Terminátor 2: Den zúčtování. 3D konverze je nevýrazná, jak se však ukazuje, samotný film i dnes patří k tomu nejlepšímu, co mezi blockbustery kdy vzniklo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné



TOPlist