Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 17.53 bodu na článek (51 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.76 bodu na článek (116 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 14.89 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.415x, což odpovídá cca 439.083-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330

Inzerce

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.4.2018 v 16:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 16. 04. 2018

Související články

Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý
Nejkomornější český koncert od 90. let včera v Brně odehrál Bob Dylan. Nejpřesvědčivější byl při zpěvu „z očí do očí“.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.4.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Bob Dylan zazpívá na jaře Brnu: Už 30 let je na nikdy nekončícím turné
Americký hudebník Bob Dylan příští rok poprvé vystoupí v Brně. Jeden z nejvlivnějších umělců současnosti, držitel Pulitzerovy i Nobelovy ceny, se představí 15. dubna v hale Vodova. Českým posluchačům zahrál naposledy v létě 2014.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 7.12.2017 v 14:03, zobrazit podobné
Sametová Morcheeba vystoupí v Brně a Tatrách!
V původní sestavě se zpěvačkou Skye Edwards, která se před čtyřmi lety vrátila za obrovského nadšení všech fanoušků za mikrofon, zavítá na svém turné popová ostrovní skupina Morcheeba 12. prosince do Boby Centra v Brně a hned poté 13. prosince vystoupí v komorní atmosféře […]
zdroj: iglanc.cz, přidáno 28.11.2014 v 13:17, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
James Cameron zas a znovu dokazuje, jak klíčový je i u filmu za stovky milionů dolarů kvalitní děj.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 21:05, zobrazit podobné
Jste těhotná? Dopřejte nenarozenému miminku komorní koncert!
Curyšský komorní orchestr pořádá koncerty pro nenarozené děti. A je to hit!
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 11.5.2012 v 12:14, zobrazit podobné
Obrazem: Bob Dylan je na "nekonečném turné" už 75 let. Kdyby se měl znovu narodit, bude učitelem
Bob Dylan má za sebou pětapadesátiletou hudební kariéru a za tu dobu napsal přes 500 písní a prodal přes 74 milionů kopií svých alb. Označení "jeden z nejvlivnějších hudebních velikánů" platí u Dylana jako u málokoho, jeho vliv ale již dávno překročil hranice hudby. Dylan je rovněž uznávaným literátem, získal jako první rockový hudebník v historii Pulitzerovu cenu, hrál v několika filmech a na svých cestách také maluje. V 75 letech, které oslaví v úterý, ale hlavně také stále koncertuje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2016 v 11:04, zobrazit podobné
Ceny divadelní kritiky si odnáší ostravská Komorní scéna Aréna
Inscenací roku 2015 se stalo Slyšení Tomáše Vůjtka. Na jevišti Komorní scény Aréna v Ostravě hru nastudoval Ivan Krejčí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.3.2016 v 18:04, zobrazit podobné
Bob Dylan se vrací na nekonečném turné do Prahy
V pražské O2 Areně Bob Dylan přehraje zejména songy z jeho zatím poslední desky Tempest.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.2.2014 v 16:05, zobrazit podobné
Bob Dylan konečně převzal Nobelovu cenu. Nikdo to ale nesměl vidět
Americký hudebník Bob Dylan v sobotu odpoledne s několikaměsíčním zpožděním převzal ve Stockholmu Nobelovu cenu za literaturu. Švédské televizi SVT to potvrdil člen výboru Švédské akademie Horace Engdahl. Dylan si vymínil, že medaili a diplom přijme na soukromém setkání bez přítomnosti médií.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.4.2017 v 22:03, zobrazit podobné
Recenze: Pot, strach a slzy. Terminátor 2 je i po pětadvaceti letech skvělý blockbuster
Pětadvacet let po premiéře jde do českých kin v nové, 3D verzi zásadní dílo režiséra Jamese Camerona Terminátor 2: Den zúčtování. 3D konverze je nevýrazná, jak se však ukazuje, samotný film i dnes patří k tomu nejlepšímu, co mezi blockbustery kdy vzniklo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné



TOPlist