Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22 bodu na článek (34 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 18.84 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.33 bodu na článek (129 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.639x, což odpovídá cca 502.949-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Svět ve filmu Happy End je plný monster. Režisér Haneke už o nich ale vyprávěl lépe
V Happy Endu režisér předestírá všechna svá oblíbená témata - násilí, perverzní společenské i sexuální vztahy, vliv médií - v podobě, která nešokuje.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 9.2.2018 v 15:10, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 09. 02. 2018

Související články

Recenze: Svět ve filmu Happy End je plný monster. Režisér Haneke už o nich ale vyprávěl lépe
V Happy Endu režisér předestírá všechna svá oblíbená témata - násilí, perverzní společenské i sexuální vztahy, vliv médií - v podobě, která nešokuje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.2.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Tohle je náš svět má provokovat. Hřejivý happy end ale popírá samotnou podstatu filmu
Film Tohle je náš svět vyhrál v Karlových Varech diváckou cenu. Bude se líbit všem, a to je právě jeho problém.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.7.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Biograf Cirku La Putyka oslavuje éru němého filmu jednoduše a s happy endem
Jednou z prvních premiér letošního roku na Jatkách78 je inscenace Biograf, která vzdává hold éře němého filmu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.1.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Zemřel oscarový režisér Miloš Forman. Českému rodákovi bylo 86 let
Příběhy svých postav Miloš Forman stavěl na absurditě, trapasu a sebeironii, případně o nich vyprávěl s černým humorem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 16.4.2018 v 15:10, zobrazit podobné
Zemřel oscarový režisér Miloš Forman. Českému rodákovi bylo 86 let
Příběhy svých postav Miloš Forman stavěl na absurditě, trapasu a sebeironii, případně o nich vyprávěl s černým humorem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.4.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Bohové Egypta: Pořádná nálož bájných stvůr!
Režisér Alex Proyas se vrací po sedmileté pauze a vypadá to na návrat přímo epický. Snímek Bohové Egypta, který dnes dorazil do kin, vypadá jako oddechová popcornová zábava. Nečekejte nějaký hlubokomyslný příběh plný životních mouder. Místo toho nás čeká dobrodružné fantasy, které je plné bájných tvorů a monster. Milovníci filmových efektů si přijdou na své, protože právě počítačové triky hrají ve filmu hlavní roli. Pokud nemáte rádi filmy s titulky, tak mám pro vás dobrou zprávu. Film je totiž s dabingem a to i ve 3D.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 25.2.2016 v 16:14, zobrazit podobné
RECENZE Blur zakončili svou ságu nenápadným happy endem
Recenze nové desky The Magic Whip, kterou britská kapela Blur vydává po 12 letech.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.5.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Amy Winehouse: Poslechněte si, jak neskutečně zpívala už ve 14 letech
Amy Winehouse byla zjevně talentovaná od malička. Na svět se dostalo nové video, na kterém je záznam čtrnáctileté Amy a jejích kamarádek. Jedné z nich na videu později veleslavná zpěvačka neskutečným způsobem zpívá tradiční "Happy Birthday".Video je součásní dokumentárního filmu s názvem Amy, který má za několik dní premiéru, v našich kinech se ale objeví až začátkem srpna....
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 30.6.2015 v 06:23, zobrazit podobné
Klídek, je to jen film, vzkazuje kritikům režisér Warcraftu. V Číně se snímek stal senzací
Režisér filmu Warcraft: První střet Duncan Jones se na svém Twitteru vyjádřil ke kritice svého filmu. Napsal: „Pokud se vám Warcraft líbil, dejte o tom vědět ostatním nebo ještě lépe, vezměte na to někoho dalšího! Pokud ne, v pohodě, ale prosím klídek. Je to jen film.“ Snímek obdržel zejména v amerických médiích výrazně negativní recenze. Na agregátoru kritických ohlasů Rottentomatoes film zaznamenal pouze 27 procent pozitivních vyjádření kritiků. Snímku je vyčítána nepřehlednost děje a přehlcenost postavami. Výdělky filmu v USA jsou podprůměrné, v Číně se však stal senzací, když za prvních pět dní vydělal přes 156 milionů dolarů. Zda se natočí pokračování, zůstává nejasné.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.6.2016 v 15:04, zobrazit podobné
Recenze: Nový Predátor má nižší IQ, v panteonu filmových monster působí tuctově
Kina začala promítat nového Predátora. Navazuje na filmy z konce 80. let, zápletka variuje ty předchozí, jen nestvůra je vyspělejší.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 13.9.2018 v 16:10, zobrazit podobné



TOPlist