Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 17.84 bodu na článek (113 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 16.47 bodu na článek (19 článků)
  3. www.deniksip.cz:
    Ø 15.83 bodu na článek (47 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.183x, což odpovídá cca 374.799-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Justin Timberlake si oblékl flanelku a odešel do lesů natočit svou nejnudnější desku
Novince Man of the Woods zpěváka Justina Timberlakea chybí lehkost předchozích nahrávek, zároveň působí zmateně, upracovaně i odfláknutě. Jako kdyby hrstku nápadů, kterou deska obsahuje, producenti ve studiu převraceli tak dlouho, až z nich úplně vysáli všechen život.
Celebrity v článku: Justin Timberlake
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.2.2018 v 15:05, prečteno: 13x

nejlepší články ze dne: 07. 02. 2018

Související články

Recenze: Justin Timberlake si oblékl flanelku a odešel do lesů natočit svou nejnudnější desku
Novince Man of the Woods zpěváka Justina Timberlakea chybí lehkost předchozích nahrávek, zároveň působí zmateně, upracovaně i odfláknutě. Jako kdyby hrstku nápadů, kterou deska obsahuje, producenti ve studiu převraceli tak dlouho, až z nich úplně vysáli všechen život.
Celebrity v článku: Justin Timberlake
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 9.2.2018 v 15:10, zobrazit podobné
Justin Timberlake: Bude z něj taťka
Zpěvák a herec Justin Timberlake se svou manželkou, herečkou Jessicou Biel konečně potvrdili, že se brzy stanou rodiči. O těhotenství Jessicy se totiž už pár týdnů spekulovalo. Timberlake si to totiž schoval ke svých čtyřiatřicátým narozeninám. Na Instagramu pak zveřejnil fotku, na které líbá rostoucí bříško svojí manželky. Timberlake a Jessica spolu začali chodit už...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 2.2.2015 v 01:23, zobrazit podobné
Justin Timberlake bude trojnásobným otcem!
Zpěvák Justin Timberlake má se svou ženou, herečkou Jessicou Biel téměř ročního syna Silase. A podle všeho je krásná Jessica opět těhotná!
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 16.3.2016 v 11:14, zobrazit podobné
RECENZE Timberlake umí retro, do originálu má ale daleko
Justin Timberlake přivezl do Prahy lekci z černého popu. Velké vzory kopíruje skvěle, ale stát se originálem vyžaduje mnohem víc.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.6.2014 v 11:05, zobrazit podobné
Justin Timberlake konečně potvrdil: Ano, čekáme miminko!
Velmi roztomilým obrázkem potvrdil Justin Timberlake to, co se už delší dobu šuškalo. Se svou ženou, herečkou Jessicou Biel čeká přírůstek do rodiny.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 2.2.2015 v 12:49, zobrazit podobné
Justin Timberlake je otcem!
Americký zpěvák Justin Timberlake a jeho manželka herečka Jessica Biel mají prvního společného potomka. Herečka porodila chlapečka, který dostal jméno Silas Randall Timberlake.
zdroj: popstory.cz, přidáno 12.4.2015 v 14:24, zobrazit podobné
Je to frajer! Justin Timberlake přerušil koncert, aby jeho fanoušek mohl požádat svou dívku o ruku
Tak tohle Louisville v Kentucky určitě nepamatuje. Justin Timberlake (32) tam během svého koncertu udělal gesto, které si dva lidé jménem Josh a Kim budou pamatovat do konce života.
zdroj: extra.cz, přidáno 17.12.2013 v 21:48, zobrazit podobné
Elton John si fandí. Chce, aby ho ve filmu hrál pohledný Justin Timberlake
Britský hudebník Sir Elton John (64) vyjádřil své přání, aby ho v životopisném snímku ztvárnil zpěvák Justin Timberlake (30). „Mám seznam lidí, které bych do této role chtěl. Číslem jedna je Justin Timberlake, který už mě hrál a byl výborný,“ nechal se slyšet autor hitů, jako jsou Daniel nebo Candle in the Wind.
zdroj: www.super.cz, přidáno 3.1.2012 v 17:02, zobrazit podobné
Nejsou k sežrání?! Justin Timberlake se synkem v náručí (FOTO)
Zpěvák Justin Timberlake letos poprvé oslavil Den otců. Podívejte se, jakou roztomilou fotku má se svým malým synem.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 25.6.2015 v 18:14, zobrazit podobné
Justin Timberlake ukázal, co zplodil! To je ale kulíšek!
Zpěvák a tanečník Justin Timberlake ukázal, co zplodil. To je ale kulíšek, řeknou si všichni, kteří Timberlake juniora uvidí.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 21.4.2015 v 06:18, zobrazit podobné



TOPlist