Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 22.14 bodu na článek (87 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 20 bodu na článek (47 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.98 bodu na článek (132 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.312x, což odpovídá cca 485.887-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
únor 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt181522 
291623 
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Justin Timberlake si oblékl flanelku a odešel do lesů natočit svou nejnudnější desku
Novince Man of the Woods zpěváka Justina Timberlakea chybí lehkost předchozích nahrávek, zároveň působí zmateně, upracovaně i odfláknutě. Jako kdyby hrstku nápadů, kterou deska obsahuje, producenti ve studiu převraceli tak dlouho, až z nich úplně vysáli všechen život.
Celebrity v článku: Justin Timberlake
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.2.2018 v 15:05, prečteno: 13x

nejlepší články ze dne: 07. 02. 2018

Související články

Recenze: Justin Timberlake si oblékl flanelku a odešel do lesů natočit svou nejnudnější desku
Novince Man of the Woods zpěváka Justina Timberlakea chybí lehkost předchozích nahrávek, zároveň působí zmateně, upracovaně i odfláknutě. Jako kdyby hrstku nápadů, kterou deska obsahuje, producenti ve studiu převraceli tak dlouho, až z nich úplně vysáli všechen život.
Celebrity v článku: Justin Timberlake
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 9.2.2018 v 15:10, zobrazit podobné
Justin Timberlake: Bude z něj taťka
Zpěvák a herec Justin Timberlake se svou manželkou, herečkou Jessicou Biel konečně potvrdili, že se brzy stanou rodiči. O těhotenství Jessicy se totiž už pár týdnů spekulovalo. Timberlake si to totiž schoval ke svých čtyřiatřicátým narozeninám. Na Instagramu pak zveřejnil fotku, na které líbá rostoucí bříško svojí manželky. Timberlake a Jessica spolu začali chodit už...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 2.2.2015 v 01:23, zobrazit podobné
Justin Timberlake bude trojnásobným otcem!
Zpěvák Justin Timberlake má se svou ženou, herečkou Jessicou Biel téměř ročního syna Silase. A podle všeho je krásná Jessica opět těhotná!
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 16.3.2016 v 11:14, zobrazit podobné
RECENZE Timberlake umí retro, do originálu má ale daleko
Justin Timberlake přivezl do Prahy lekci z černého popu. Velké vzory kopíruje skvěle, ale stát se originálem vyžaduje mnohem víc.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.6.2014 v 11:05, zobrazit podobné
Justin Timberlake konečně potvrdil: Ano, čekáme miminko!
Velmi roztomilým obrázkem potvrdil Justin Timberlake to, co se už delší dobu šuškalo. Se svou ženou, herečkou Jessicou Biel čeká přírůstek do rodiny.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 2.2.2015 v 12:49, zobrazit podobné
Justin Timberlake je otcem!
Americký zpěvák Justin Timberlake a jeho manželka herečka Jessica Biel mají prvního společného potomka. Herečka porodila chlapečka, který dostal jméno Silas Randall Timberlake.
zdroj: popstory.cz, přidáno 12.4.2015 v 14:24, zobrazit podobné
Je to frajer! Justin Timberlake přerušil koncert, aby jeho fanoušek mohl požádat svou dívku o ruku
Tak tohle Louisville v Kentucky určitě nepamatuje. Justin Timberlake (32) tam během svého koncertu udělal gesto, které si dva lidé jménem Josh a Kim budou pamatovat do konce života.
zdroj: extra.cz, přidáno 17.12.2013 v 21:48, zobrazit podobné
Elton John si fandí. Chce, aby ho ve filmu hrál pohledný Justin Timberlake
Britský hudebník Sir Elton John (64) vyjádřil své přání, aby ho v životopisném snímku ztvárnil zpěvák Justin Timberlake (30). „Mám seznam lidí, které bych do této role chtěl. Číslem jedna je Justin Timberlake, který už mě hrál a byl výborný,“ nechal se slyšet autor hitů, jako jsou Daniel nebo Candle in the Wind.
zdroj: www.super.cz, přidáno 3.1.2012 v 17:02, zobrazit podobné
Nejsou k sežrání?! Justin Timberlake se synkem v náručí (FOTO)
Zpěvák Justin Timberlake letos poprvé oslavil Den otců. Podívejte se, jakou roztomilou fotku má se svým malým synem.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 25.6.2015 v 18:14, zobrazit podobné
Justin Timberlake ukázal, co zplodil! To je ale kulíšek!
Zpěvák a tanečník Justin Timberlake ukázal, co zplodil. To je ale kulíšek, řeknou si všichni, kteří Timberlake juniora uvidí.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 21.4.2015 v 06:18, zobrazit podobné



TOPlist