Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.36 bodu na článek (33 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.42 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.29 bodu na článek (136 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.981x, což odpovídá cca 520.794-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Zdařilá rekonstrukce bytu: Promyšlenou změnou dispozice vznikl otevřený a slunný prostor
Takový vnitřní prostor by z venkovního pohledu na bytový dům ze 60. let minulého století čekal asi málokdo. Za zateplenou fasádou s plastovými okny se nenachází obyčejný byt. Jeho přednost, velkorysou podlahovou plochu, se díky rekonstrukci podařilo vyzdvihnout. Změnou dispozice se rozšířil vstupní prostor, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní se nyní rozprostírá přes celou šířku bytu a je z něj přístup na oba balkony.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.2.2018 v 09:05, prečteno: 27x

nejlepší články ze dne: 03. 02. 2018

Související články

Klienti chtěli spojit dva menší byty. Architektka navrhla radikální změnu
Ze dvou menších bytů vznikl po spojení prostor, který lépe odpovídá požadavkům čtyřčlenné rodiny. Radikálním zásahem do dispozic navíc vznikl domov s dostatkem slunečního světla. Projekt pražského ateliéru Lennox se uchází o cenu v soutěži Interiér roku, v níž je Aktuálně.cz mediálním partnerem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2017 v 17:05, zobrazit podobné
Rekonstrukce půdního bytu: nová zeď působí záměrně staře a oprýskaně. Většina detailů je z kovu
Půdní prostor v pražském dejvickém činžovním domě prošel rekonstrukcí. Interiér na přání klienta působí industriálně.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.11.2017 v 09:05, zobrazit podobné
Proměna bytu: Vybouráním koupelny vznikla ložnice se vstupem na terasu a výhledem na Pražský hrad
Jedním z projektů, který se bude ucházet o cenu v soutěži Interiér roku, je rekonstrukce mezonetového bytu v podkroví secesního bytu na Smíchově.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.2.2017 v 15:05, zobrazit podobné
Zpět do 30. let. Rekonstrukce vrátila bytu v žižkovském činžáku prvorepublikovou krásu
Byt v prvorepublikovém činžovním domě se díky rekonstrukci proměnil v pohodlné bydlení pro mladý manželský pár. Základním konceptem architektonické studia DDAANN bylo vytvořit propojený, odlehčený a prosvětlený interiér. Srdcem nové dispozice se stala prostorná kuchyně s jídelnou. Projekt rovněž soutěží o cenu Interiér roku 2017, Aktuálně.cz je jejím hlavním mediálním partnerem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.4.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Cihlová stěna bez omítky a původní parkety. Rekonstrukce malého bytu s omezeným rozpočtem
Na rekonstrukci malometrážního bytu měli architekti striktně vymezený rozpočet.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.8.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Pohodlně se dá bydlet i v pětadvaceti metrech čtverečních. Kompletní rekonstrukce vyšla na 500 tisíc
Kompletní rekonstrukce bytu, který dvacet let nikdo neobýval, vyšla na 500 tisíc korun.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Vlnitý plech v kuchyni a v ložnici? A proč ne - radikální rekonstrukce ukázala, že to je možné
Zajímavá rekonstrukce bytu ukazuje, že je možné použít i vlnitý plech. Výsledek může vypadat dobře.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 6.11.2017 v 09:10, zobrazit podobné
Vlnitý plech v kuchyni a v ložnici? A proč ne - radikální rekonstrukce ukázala, že to je možné
Zajímavá rekonstrukce bytu ukazuje, že je možné použít i vlnitý plech. Výsledek může vypadat dobře.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Měšťanský byt ve Znojmě: luxus spočívající ve spoustě prostoru
Aby dispozice bytu v činžovním domě z 19. století vyhovovala i současným životním nárokům, stačilo jen málo stavebních úprav.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.10.2017 v 15:05, zobrazit podobné
Díky rekonstrukci si venkovská usedlost zachovala svůj historický ráz. Zaujala i v zahraničí
Venkovská usedlost v jižních Čechách původně zahrnovala dvě stavení a tato dualita prostoru byla i nosnou linkou její rekonstrukce. Roubená chalupa je řešena jako hlavní obytný prostor pro majitele, někdejší stodola slouží jako letní obývací pokoj, technické zázemí a prostor pro hosty. Projekt architekty Lenky Míkové zaujal nejenom prestižní zahraniční média, včetně ArchDaily, ale i odbornou porotu soutěže Interiér roku, která mu udělila první místo v kategorii Rekonstrukce.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.4.2018 v 08:05, zobrazit podobné



TOPlist