Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.17 bodu na článek (84 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16.94 bodu na článek (47 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.33 bodu na článek (18 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.501x, což odpovídá cca 391.391-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Divadlo pod Palmovkou nabízí v představení Něco za něco místo hry s mocí hru s chtíčem
Vizi polského režiséra Jana Klaty, že svět řídí sexualita, chybí gradace. S přibývajícími minutami se přehlídka obscenity a zla vyčerpá.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.1.2018 v 15:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 29. 01. 2018

Související články

Recenze: Divadlo pod Palmovkou se vrátilo do 90. let, Beverly Hills mísí s klubem Discoland
Hra odkazuje na populární televizní seriál Beverly Hills 90210 i symboly českých devadesátých let.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.3.2018 v 12:05, zobrazit podobné
RECENZE Miřenka Čechová se vypravila na odvrácenou stranu
Představení Faith se věnuje ochotě obětovat celou svou bytost pro něco velmi špatně definovatelného, křehkého a snadno zpochybnitelného, ať už jde o umění nebo víru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.3.2014 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Bruno Mars nabízí popové sedativum zapomnění. Něco víc od jeho desky nečekejte
Třetí album jednatřicetiletého zpěváka a čtyřnásobného držitele ceny Grammy Bruno Marse je zvukově i producentsky vypilovaná do posledního detailu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 26.11.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Špinar drasticky seškrtal Shakespeara a v Národním ho nabízí jako komedii pro teenagery
Daniel Špinar učinil další krok na cestě za proklamovanou proměnou činohry první scény v generační divadlo 21. století.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.6.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Petra Faltýnová - Létá si helikoptérou do Monaka
Pamatujete si, jak jela Petra natruc do Cannes, když tam Leoš místo ní vzal svoji maminku? Něco nám říká, že tam někoho klofla. A to něco je její návrat na místo činu. #NicePakCannes, píše na svém Instagramu. A z dovolené přidala video v helikoptéře, kde ji někdo natáčel. Kdo to asi byl? Tentokrát letěla i s dcerkou Adrianou, ale byla to spíš Petra, kdo se v helikoptéře bavila jako malá. #bezVycit...
Celebrity v článku: Petra Faltýnová
zdroj: bomba.cz, přidáno 6.7.2015 v 13:17, zobrazit podobné
Leonardo DiCaprio: Už má vlastní harém a dokonce s ním i cestuje
Leonardo DiCaprio je známým milovníkem modelek. A s řadou z nich taky v minulosti chodil, zdá se ale, že se v poslední době příšerně vousatý DiCaprio na něco tak náročného, jako je chození, už vykašlal. A místo toho si vytvořil něco mnohem méně náročného a o něco víc vzrušujícího. Vlastní harém modelek. Je to tak. DiCaprio se už na několika večírcích na podzim loňského roku objevi...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 6.1.2015 v 00:23, zobrazit podobné
Recenze: Muzikálová Angelika degraduje romantický příběh na estrádní představení
Pražské Divadlo Broadway po devíti letech obnovilo premiéru romantického muzikálu Angelika s písněmi Michala Davida.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.2.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Kvůli Kaiserovi Divadlo Kalich ruší představení! Víme, co se děje
Že by Oldřich Kaiser (61) opět podlehl démonu alkoholu a nedostál divadelním závazkům? Divadlo Kalich totiž ruší úspěšné představení Žena za pultem 2. Pult osobnosti, kde Kaiser exceluje s Jiřím Lábusem (66).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.11.2016 v 14:03, zobrazit podobné
Praha nejsou matrjošky. Trojice žen prodává suvenýry vyrobené u nás a s českými motivy
"Chtěly jsme nabídnout něco, na co by Praha mohla být pyšná, něco s českým motivem a vyrobené v místní produkci," říká jedna z trojice žen, která stojí za značkou Pragtique. Alternativní suvenýry nabízí už pět let v kamenném obchodě v pražské galerii Platýz a měsíc i v Mostecké ulici.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 11.4.2018 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Divadlo bratří Formanů si na Divokém západě nabilo kolty a trénuje představivost publika
Představení z Divokého západu otevřou kabaretní čísla: kovbojové tančící na dřevěných schodech či výstup pistolníka se sličnou asistentkou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.6.2017 v 13:05, zobrazit podobné



TOPlist