Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.89 bodu na článek (36 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.53 bodu na článek (19 článků)
  3. bleskove.cz:
    Ø 14.67 bodu na článek (12 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.145x, což odpovídá cca 424.994-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

únor 2019
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
181522 
So291623 
Ne3101724 
březen 2019
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431

Inzerce

Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 22. 01. 2018

Související články

Recenze: Bylo nebylo, žili hippies a věřili v lásku a mír. Coelho jim věnoval román
Román o hipíkovi, který se střetne s diktaturou, Paulo Coelho ne náhodou napsal v době, kdy se Brazílie mění a začíná zločiny diktatury popírat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2019 v 16:05, zobrazit podobné
Chov slepic prospívá tělu i duši. To není vtip!
Domácí chov slepic zažívá v posledních letech renesanci. Lidé touží mít čerstvá domácí vajíčka a nebýt závislí na produkci slepic týraných v klecích. Mnohdy se také chtějí zbavit zbytků z kuchyně. A ty, kdo už slepice chovají, asi nepřekvapí, že kvokající, kdákající a kokrhající drůbež jim přináší radost. Podle britských vědců chov slepic prospívá na těle i na duchu jako třeba chov psů.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 24.3.2015 v 13:14, zobrazit podobné
Recenze: Vieweghův Melouch je jako dobrá historka od Tarantina. Akorát roztažená na 160 stran
Viewegh si je vědom, že nepsal žádný román. Klidně to v textu přiznává, čímž dává průchod své pověstné a sympatické sebeironii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.10.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.2.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Na nudličky, pane prezidente?: Šéf protokolu krájel Zemanovi řízek
Na úterní velkolepou oslavu Jiřiny Bohdalové (85) dorazil také prezident Miloš Zeman (71), kterého herečka nadšeně podporovala při prezidentské volbě. Zeman pobyl zhruba do desíti a oslavu si vychutnával plnými doušky i sousty. S nimi mu pomáhal šéf protokolu Jindřich Forejt!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 4.5.2016 v 10:02, zobrazit podobné
Zrcadlení středověku a normalizace? Slovák Rankov napsal spíš univerzitní román
V českém překladu vyšel román Slováka Pavola Rankova. Odehrává se v Praze a začínající normalizaci v něm zrcadlí středověká legenda.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.3.2019 v 17:05, zobrazit podobné
Zrcadlení středověku a normalizace? Slovák Rankov napsal spíš univerzitní román
V českém překladu vyšel román Slováka Pavola Rankova. Odehrává se v Praze a začínající normalizaci v něm zrcadlí středověká legenda.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 18.3.2019 v 18:10, zobrazit podobné
Vyšel Nabokovův první román napsaný anglicky. Mají o spisovateli spíš hovořit přátelé, nebo postavy?
Nakladatelství Paseka v českém překladu vydalo první román, jejž Vladimir Nabokov napsal v angličtině.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.3.2018 v 13:05, zobrazit podobné
Rudiš napsal první román v němčině, je za něj nominován na cenu veletrhu v Lipsku
Jaroslav Rudiš napsal první román v němčině a hned je s ním nominován na cenu knižního veletrhu v Lipsku.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2019 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist