Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.57 bodu na článek (35 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.53 bodu na článek (62 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 17.48 bodu na článek (137 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.477x, což odpovídá cca 390.139-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červen 2019
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
červenec 2019
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 22. 01. 2018

Související články

Chov slepic prospívá tělu i duši. To není vtip!
Domácí chov slepic zažívá v posledních letech renesanci. Lidé touží mít čerstvá domácí vajíčka a nebýt závislí na produkci slepic týraných v klecích. Mnohdy se také chtějí zbavit zbytků z kuchyně. A ty, kdo už slepice chovají, asi nepřekvapí, že kvokající, kdákající a kokrhající drůbež jim přináší radost. Podle britských vědců chov slepic prospívá na těle i na duchu jako třeba chov psů.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 24.3.2015 v 13:14, zobrazit podobné
Recenze: Bylo nebylo, žili hippies a věřili v lásku a mír. Coelho jim věnoval román
Román o hipíkovi, který se střetne s diktaturou, Paulo Coelho ne náhodou napsal v době, kdy se Brazílie mění a začíná zločiny diktatury popírat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2019 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Vieweghův Melouch je jako dobrá historka od Tarantina. Akorát roztažená na 160 stran
Viewegh si je vědom, že nepsal žádný román. Klidně to v textu přiznává, čímž dává průchod své pověstné a sympatické sebeironii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.10.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.2.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Zrcadlení středověku a normalizace? Slovák Rankov napsal spíš univerzitní román
V českém překladu vyšel román Slováka Pavola Rankova. Odehrává se v Praze a začínající normalizaci v něm zrcadlí středověká legenda.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.3.2019 v 17:05, zobrazit podobné
Zrcadlení středověku a normalizace? Slovák Rankov napsal spíš univerzitní román
V českém překladu vyšel román Slováka Pavola Rankova. Odehrává se v Praze a začínající normalizaci v něm zrcadlí středověká legenda.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 18.3.2019 v 18:10, zobrazit podobné
Na nudličky, pane prezidente?: Šéf protokolu krájel Zemanovi řízek
Na úterní velkolepou oslavu Jiřiny Bohdalové (85) dorazil také prezident Miloš Zeman (71), kterého herečka nadšeně podporovala při prezidentské volbě. Zeman pobyl zhruba do desíti a oslavu si vychutnával plnými doušky i sousty. S nimi mu pomáhal šéf protokolu Jindřich Forejt!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 4.5.2016 v 10:02, zobrazit podobné
Vyšel Nabokovův první román napsaný anglicky. Mají o spisovateli spíš hovořit přátelé, nebo postavy?
Nakladatelství Paseka v českém překladu vydalo první román, jejž Vladimir Nabokov napsal v angličtině.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.3.2018 v 13:05, zobrazit podobné
Rudiš napsal první román v němčině, je za něj nominován na cenu veletrhu v Lipsku
Jaroslav Rudiš napsal první román v němčině a hned je s ním nominován na cenu knižního veletrhu v Lipsku.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2019 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist