Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.02 bodu na článek (43 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.42 bodu na článek (78 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.25 bodu na článek (167 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.960x, což odpovídá cca 415.341-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 22. 01. 2018

Související články

Chov slepic prospívá tělu i duši. To není vtip!
Domácí chov slepic zažívá v posledních letech renesanci. Lidé touží mít čerstvá domácí vajíčka a nebýt závislí na produkci slepic týraných v klecích. Mnohdy se také chtějí zbavit zbytků z kuchyně. A ty, kdo už slepice chovají, asi nepřekvapí, že kvokající, kdákající a kokrhající drůbež jim přináší radost. Podle britských vědců chov slepic prospívá na těle i na duchu jako třeba chov psů.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 24.3.2015 v 13:14, zobrazit podobné
Recenze: Vieweghův Melouch je jako dobrá historka od Tarantina. Akorát roztažená na 160 stran
Viewegh si je vědom, že nepsal žádný román. Klidně to v textu přiznává, čímž dává průchod své pověstné a sympatické sebeironii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.10.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.2.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Na nudličky, pane prezidente?: Šéf protokolu krájel Zemanovi řízek
Na úterní velkolepou oslavu Jiřiny Bohdalové (85) dorazil také prezident Miloš Zeman (71), kterého herečka nadšeně podporovala při prezidentské volbě. Zeman pobyl zhruba do desíti a oslavu si vychutnával plnými doušky i sousty. S nimi mu pomáhal šéf protokolu Jindřich Forejt!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 4.5.2016 v 10:02, zobrazit podobné
Vyšel Nabokovův první román napsaný anglicky. Mají o spisovateli spíš hovořit přátelé, nebo postavy?
Nakladatelství Paseka v českém překladu vydalo první román, jejž Vladimir Nabokov napsal v angličtině.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.3.2018 v 13:05, zobrazit podobné
Katy Perry bodovala jako Hillary Clinton a Orlando všechny zmátl. Šel za Billa, nebo Donalda?
Není žádným tajemstvím, že Katy Perry (32) má o blížící se prezidentské volbě jasno. Hillary Clinton podporuje už od začátku její kandidatury a do celé akce nyní zatáhla i svého partnera Orlanda Blooma (39). Společně se na páteční halloweenskou párty herečky Kate Hudson vydali ve vtipném přestrojení.
zdroj: www.super.cz, přidáno 1.11.2016 v 18:02, zobrazit podobné
Pranýřovaný Roman Vojtek VYSVĚTLUJE, proč náhle opustil rodinu…
Ta situace cloumá celou republikou. Oblíbený seriálový herec Roman Vojtek (42) odešel z minuty na minutu od těhotné manželky a poté, co se na něj začala valit kritika a pohrdavé pohledy ze všech stran, vysvětluje, co ho k tomu vedlo. Budou však jeho slova stačit na obhajobu?
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 3.3.2015 v 12:08, zobrazit podobné
Recenze: Lze do ráje nepustit zkažený svět? Román od Celeste Ng obrací americký sen naruby
Román americké prozaičky Celeste Ng vypráví o vášních, které odhalují pravou tvář lidí. Tu, kterou Američané z lepších kruhů jen neradi ukazují.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.4.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Roman Šebrle si pořídil jarní sestřih: Jenže přijde pořádná zima
S jarem si pořídil nový účes! Moderátor Zpráv na Primě Roman Šebrle skončil u holiče. Ve známém pražském kadeřnictví si nechal udělat zbrusu nový sestřih. „Jak tohle dopadne?," napsal k záběru Šebrle. Jisté je, že vedle své nové parťačky ve Zprávách Evy Perkausové chce o dvacet let starší Roman vypadat k světu a to se mu daří. Rekordman a olympionik je zpátky ve formě...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 17.3.2018 v 06:23, zobrazit podobné



TOPlist