Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.83 bodu na článek (52 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 20.25 bodu na článek (93 článků)
  3. bleskove.cz:
    Ø 17.38 bodu na článek (16 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.476x, což odpovídá cca 494.444-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
únor 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt181522 
291623 
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 22. 01. 2018

Související články

Chov slepic prospívá tělu i duši. To není vtip!
Domácí chov slepic zažívá v posledních letech renesanci. Lidé touží mít čerstvá domácí vajíčka a nebýt závislí na produkci slepic týraných v klecích. Mnohdy se také chtějí zbavit zbytků z kuchyně. A ty, kdo už slepice chovají, asi nepřekvapí, že kvokající, kdákající a kokrhající drůbež jim přináší radost. Podle britských vědců chov slepic prospívá na těle i na duchu jako třeba chov psů.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 24.3.2015 v 13:14, zobrazit podobné
Recenze: Vieweghův Melouch je jako dobrá historka od Tarantina. Akorát roztažená na 160 stran
Viewegh si je vědom, že nepsal žádný román. Klidně to v textu přiznává, čímž dává průchod své pověstné a sympatické sebeironii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.10.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.2.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Za vlast a morfium život po polsku dát! Twardoch napsal výjimečný román o válce
Temný psychothriller Morfium je výjimečným románem – takhle pojatou druhou světovou válku a formování odboje jen tak nenajdete.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.3.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Trápení Martina Dejdara: Víme, co mu ublížilo
To nečekal! Poté, co se herec Martin Dejdar (48) při prezidentské volbě přiklonil k Miloši Zemanovi, to od svých kolegů pořádně schytal. Teď o celé kauze, která mu ublížila, promluvil.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 20.6.2013 v 15:08, zobrazit podobné
Recenze: Haruki Murakami natahuje pružinu poznání světa
Román Kronika ptáčka na klíček napsal ještě starý dobrý Haruki Murakami. Není tak dokonale čtenářsky přístupný, bez zádrhelů a s obroušenými hranami, jako v minulém česky přeloženém 1Q84.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.11.2014 v 08:05, zobrazit podobné
Basiková o politice: Stát je rozkradený! A co řekla o údajném milenci?
Tenhle rozhovor se málem neuskutečnil, Bára Basiková (49) po prezidentské volbě přemýšlela, že odjede ze země. Nakonec si to rozmyslela. A kromě svých názorů na politiku odpověděla i na otázky, týkající se jejího soukromí. Třeba na to, jak je to s údajným slavným německým milencem.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.2.2013 v 16:03, zobrazit podobné
Basiková o politice: Česko je rozkradené! A co řekla o údajném milenci?
Tenhle rozhovor se málem neuskutečnil, Bára Basiková (49) po prezidentské volbě přemýšlela, že odjede ze země. Nakonec si to rozmyslela. A kromě svých názorů na politiku odpověděla i na otázky, týkající se jejího soukromí. Třeba na to, jak je to s údajným slavným německým milencem.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.2.2013 v 17:03, zobrazit podobné
Roman Šebrle se chlubil v kině cizí rodinou. Syna Štěpána mezitím nechal neznámo kde.
Stručně řečeno se na přitažlivého desetibojaře teď sypou problémy ze všech stran. Roman Šebrle rozšířil řadu moderátorů televizních zpráv, ale slyší na svoji osobu samé negativní ohlasy.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 22.8.2014 v 09:18, zobrazit podobné
Na nudličky, pane prezidente?: Šéf protokolu krájel Zemanovi řízek
Na úterní velkolepou oslavu Jiřiny Bohdalové (85) dorazil také prezident Miloš Zeman (71), kterého herečka nadšeně podporovala při prezidentské volbě. Zeman pobyl zhruba do desíti a oslavu si vychutnával plnými doušky i sousty. S nimi mu pomáhal šéf protokolu Jindřich Forejt!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 4.5.2016 v 10:02, zobrazit podobné



TOPlist