Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.47 bodu na článek (34 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 19.16 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.65 bodu na článek (129 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.850x, což odpovídá cca 513.959-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Thriller Cizinec ve vlaku je hitchcockovská jízda žánrovými klišé. Sledovat ji ale neomrzí
Co na tom, že zápletka Cizince ve vlaku je překombinovaná a že Collet-Serra není Hitchcock, který i z podprůměrného scénáře uměl stvořit výborný film.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.1.2018 v 19:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 16. 01. 2018

Související články

Recenze: Thriller Cizinec ve vlaku je hitchcockovská jízda žánrovými klišé. Sledovat ji ale neomrzí
Co na tom, že zápletka Cizince ve vlaku je překombinovaná a že Collet-Serra není Hitchcock, který i z podprůměrného scénáře uměl stvořit výborný film.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.1.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Nová Zmizelá? Dívka ve vlaku nabízí jen plytký příběh bez myšlenky
Psychologický thriller Dívka ve vlaku si ve světě vybojoval první příčku v žebříčku bestsellerů The New York Times, kde se udržel po třináct týdnů.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.12.2015 v 11:05, zobrazit podobné
Cizinec ve vlaku: Podezřelá nabídka a Liam Neeson v překvapivě dobré akci
Pokud přemýšlíte, co s načatým víkendem, možná vám přijde vhod stominutová jízda vlakem, při které půjde o všechno. Rozhodně si po cestě z kina budete dávat pozor na spolupasažéry. 
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 20.1.2018 v 09:03, zobrazit podobné
Dívka z vlaku Emily Bluntová hraje komplikovanou postavu, jaká se v hollywoodských filmech nevidí
Román britské autorky Pauly Hawkinsové Dívka ve vlaku loni po mnoho týdnů opanoval žebříčky bestsellerů na obou stranách Atlantiku. Jelikož tématem disfunkčních partnerských vztahů, fragmentární strukturou, měnícími se vypravěči i nepříliš lichotivým vykreslením ženských postav připomíná mimořádně úspěšný thriller Zmizelá americké spisovatelky Gillian Flynnové, byla i Dívka ve vlaku předurčena k filmové adaptaci. Ta dnes vstupuje do tuzemských kin.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.10.2016 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Spravedlnost je slepá, instituce zkorumpované. A film Wind River postrádá moment překvapení
Taylor Sheridan režíruje Wind River dobře. Oponenturu by si tentokrát zasloužil jeho scénář, který obzvlášť na konci vrší klišé na klišé.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.9.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Nejlepší hlášky Járy Cimrmana. Tohle neomrzí nikdy! POBAVTE SE
Jára Cimrman to je bez debat český fenomén. Ne nadarmo se říká, že cizinec umí skutečně česky až v momentě, kdy porozumí glosám Járy Cimrmana. Výběr jeho nejlepších mouder najdete v naší galerii.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 2.12.2016 v 14:08, zobrazit podobné
Recenze: Sci-fi satira Zmenšování pošilhává po Gulliverových cestách. Nakonec ale spíš z cesty sejde
Alexander Payne si kličkování dějem i různými žánrovými polohami nejspíš vybral schválně. Nakonec se v něm ale ztratil jako pokusná myš v labyrintu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.1.2018 v 18:05, zobrazit podobné
Takhle vypadají herci z Ostře sledovaných vlaků dnes...
Na vypravení vlaku Jiřího Menzela přišla celá herecká garnitura z Ostře sledovaných vlaků.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 19.9.2016 v 12:49, zobrazit podobné
Evropské mocnosti porcují Osmanskou říši. Román Cizinec je jako malý slabikář tureckých dějin
V českém překladu vyšel román Cizinec od tureckého autora, který působil jako velvyslanec v Praze.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.7.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Evropské mocnosti porcují Osmanskou říši. Román Cizinec je jako malý slabikář tureckých dějin
V českém překladu vyšel román Cizinec od tureckého autora, který působil jako velvyslanec v Praze.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.7.2018 v 09:05, zobrazit podobné



TOPlist