Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.81 bodu na článek (32 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.08 bodu na článek (132 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.63 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.710x, což odpovídá cca 506.654-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Sci-fi satira Zmenšování pošilhává po Gulliverových cestách. Nakonec ale spíš z cesty sejde
Alexander Payne si kličkování dějem i různými žánrovými polohami nejspíš vybral schválně. Nakonec se v něm ale ztratil jako pokusná myš v labyrintu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.1.2018 v 18:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 12. 01. 2018

Související články

Začíná filmový festival v Benátkách. Otevře ho satira Zmenšování od Alexandra Payna
Do Benátek jdou i české filmy: Černý Petr a dva snímky ve vývoji - celovečerák Miry Fornayové Žáby bez jazyka a dokument Jana Geberta Až přijde válka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Začíná filmový festival v Benátkách. Otevře ho satira Zmenšování od Alexandra Payna
Do Benátek jdou i české filmy: Černý Petr a dva snímky ve vývoji - celovečerák Miry Fornayové Žáby bez jazyka a dokument Jana Geberta Až přijde válka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2017 v 18:05, zobrazit podobné
Toužíte po lepším životě? Nechte se zmenšit, jako to v komedii Zmenšování plánuje udělat Matt Damon
Film Zmenšování se letos ucházel o hlavní cenu na festivalu v Benátkách.
Celebrity v článku: Matt Damon
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Toužíte po lepším životě? Nechte se zmenšit, jako to v komedii Zmenšování plánuje udělat Matt Damon
Film Zmenšování se letos ucházel o hlavní cenu na festivalu v Benátkách.
Celebrity v článku: Matt Damon
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Na legendární “slepici“ Jaroslava Čejku se skoro všichni vykašlali!
Sejde z očí, sejde z mysli. Tak končí mnozí umělci.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 29.8.2016 v 06:18, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Dabing Street je zábavná “skopičinka”. Do té doby, než se z legrace stane satira
Byla by škoda, kdyby seriál skončil u ublížených zjištění, že umění se vytrácí a všechno je jen o penězích.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.4.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 5.4.2017 v 10:10, zobrazit podobné
Recenze: Dior je nahý aneb Jak zbavit haute couture pozlátka
Recenze dokumentu Dior a já nabízí zajímavý pohled do zákulisí světa vysoké módy. Občas ale zůstává jen na půl cesty, píše v recenzi Jan Gregor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.6.2015 v 15:05, zobrazit podobné
Fotografka na cestách: Magická Bologna a Florencie ve světlech a stínech
Fotografka a cestovatelka Romana Marie Jokelová a její postřehy z cesty do Bologně a do Florencie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.9.2017 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist