Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 23.6 bodu na článek (40 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 17.79 bodu na článek (177 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 16.37 bodu na článek (95 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.554x, což odpovídá cca 498.514-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Sci-fi satira Zmenšování pošilhává po Gulliverových cestách. Nakonec ale spíš z cesty sejde
Alexander Payne si kličkování dějem i různými žánrovými polohami nejspíš vybral schválně. Nakonec se v něm ale ztratil jako pokusná myš v labyrintu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.1.2018 v 18:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 12. 01. 2018

Související články

Začíná filmový festival v Benátkách. Otevře ho satira Zmenšování od Alexandra Payna
Do Benátek jdou i české filmy: Černý Petr a dva snímky ve vývoji - celovečerák Miry Fornayové Žáby bez jazyka a dokument Jana Geberta Až přijde válka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Začíná filmový festival v Benátkách. Otevře ho satira Zmenšování od Alexandra Payna
Do Benátek jdou i české filmy: Černý Petr a dva snímky ve vývoji - celovečerák Miry Fornayové Žáby bez jazyka a dokument Jana Geberta Až přijde válka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2017 v 18:05, zobrazit podobné
Toužíte po lepším životě? Nechte se zmenšit, jako to v komedii Zmenšování plánuje udělat Matt Damon
Film Zmenšování se letos ucházel o hlavní cenu na festivalu v Benátkách.
Celebrity v článku: Matt Damon
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Toužíte po lepším životě? Nechte se zmenšit, jako to v komedii Zmenšování plánuje udělat Matt Damon
Film Zmenšování se letos ucházel o hlavní cenu na festivalu v Benátkách.
Celebrity v článku: Matt Damon
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Dabing Street je zábavná “skopičinka”. Do té doby, než se z legrace stane satira
Byla by škoda, kdyby seriál skončil u ublížených zjištění, že umění se vytrácí a všechno je jen o penězích.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.1.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Na legendární “slepici“ Jaroslava Čejku se skoro všichni vykašlali!
Sejde z očí, sejde z mysli. Tak končí mnozí umělci.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 29.8.2016 v 06:18, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.4.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Z Kanceláře Blaník se stal úspěšný fenomén, ale špatná satira
Populární Kancelář Blaník má za sebou pátou řadu. Stačí politické satiře humor, jenž se za každou cenu snaží vzdát přesahu?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 5.4.2017 v 10:10, zobrazit podobné
Recenze: Dior je nahý aneb Jak zbavit haute couture pozlátka
Recenze dokumentu Dior a já nabízí zajímavý pohled do zákulisí světa vysoké módy. Občas ale zůstává jen na půl cesty, píše v recenzi Jan Gregor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.6.2015 v 15:05, zobrazit podobné
Fotografka na cestách: Magická Bologna a Florencie ve světlech a stínech
Fotografka a cestovatelka Romana Marie Jokelová a její postřehy z cesty do Bologně a do Florencie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.9.2017 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist