Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 17.7 bodu na článek (116 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 17.57 bodu na článek (47 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.58 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.318x, což odpovídá cca 381.843-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Skvostný román o velrybářství se klaní Melvillovi, líčí boj o přežití na drsném severu
Že se loď neplaví na sever, ale rovnou do pekel, je nasnadě, jakmile na palubě dojde k první vraždě.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2018 v 10:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 10. 01. 2018

Související články

Recenze: Nabokov líčí na pozadí geniálního erotického románu ztrátu jednoho Ruska
Ada aneb Žár je s vtipem i rozkoší psaný román, který odráží vše, čím Nabokov uchvátil své čtenáře i kritiky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.2.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Autor Skleněného pokoje Mawer vydal román o pražském jaru, první recenze knihu chválí
Události pražského jara kniha líčí z pohledu dvou anglických studentů, kteří stopují po Evropě, a diplomata působícího na britském velvyslanectví.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Scarlett Johansson zuří: Román ji líčí jako sexem posedlou podvodnici!
Scarlett Johansson zuří. Francie se měla po sňatku s pařížským novinářem Romainem Dauriakem stát jejím druhým domovem. Země ji však přivítala skandálním románem, který ji líčí jako sexem posedlou podvodnici. Marně se pokoušela zakázat jeho vydání u soudu. Jako by autorovi tohle nestačilo, rozhodl se přeložit knihu do angličtiny a publikovat ji ve Spojeném království.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 31.8.2015 v 18:14, zobrazit podobné
Desetiboj je minulostí, teď hraje golf a běhá! Roman Šebrle má za sebou půlmaraton
Moderátor Zpráv na Primě Roman Šebrle (43) je coby kovaný sporťák patronem připravovaného primáckého běhu na 5 kilometrů. Na klání už poctivě trénuje, ale je jasné, že taková vzdálenost pro něj bude hračka. Za sebou má už i půlmaraton. Prima Run vypukne 12. května v pražské Stromovce.
zdroj: www.super.cz, přidáno 26.4.2018 v 15:01, zobrazit podobné
Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Lze do ráje nepustit zkažený svět? Román od Celeste Ng obrací americký sen naruby
Román americké prozaičky Celeste Ng vypráví o vášních, které odhalují pravou tvář lidí. Tu, kterou Američané z lepších kruhů jen neradi ukazují.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.4.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Českou Miss 2017 se stala dívka s obočím jako Brežněv: Jak se vám Michaela Habáňová líbí?
Letošní Česká Miss byla jiná. Finálový večer se vysílal v Brně a celé klání mělo připomínat reality show. Dívky místo soustředění u moře čekal kurz přežití a o své přípravě dávaly vědět na sociálních sítích celý rok.
zdroj: extra.cz, přidáno 24.9.2017 v 06:22, zobrazit podobné
Recenze: Metabaron Jodorowsky líčí padesát odstínů incestu
V komiksu Kasta metabaronů se objevuje spousta scén, které jsou doslovnými citacemi Herbertovy Duny, přitom ale není Jodorowského opus pouhou náhražkou za nerealizovaný film.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.2.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Houellebecq míří výš než ke kritice islámu či ultrapravice
Michel Houellebecq se postaral o poprask v literárním světě svou kontroverzní knihou Soumission, která líčí Francii pod vládou islamistů. Jeho román nabízí čtenářům ale mnohem víc než satiru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.1.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: BlacKkKlansman je černošský film pro bělochy. Nestraní radikalismu, ani neadoruje konflikt
Nový film režiséra Spikea Leeho líčí, jak se černošský detektiv s obřím afrem dostal mezi bigotní vidláky z Kukluxklanu
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 16.8.2018 v 19:10, zobrazit podobné



TOPlist