Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 17.75 bodu na článek (40 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.85 bodu na článek (113 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.47 bodu na článek (17 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.090x, což odpovídá cca 474.303-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
únor 2019
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
181522 
So291623 
Ne3101724 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Skvostný román o velrybářství se klaní Melvillovi, líčí boj o přežití na drsném severu
Že se loď neplaví na sever, ale rovnou do pekel, je nasnadě, jakmile na palubě dojde k první vraždě.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2018 v 10:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 10. 01. 2018

Související články

Recenze: Nabokov líčí na pozadí geniálního erotického románu ztrátu jednoho Ruska
Ada aneb Žár je s vtipem i rozkoší psaný román, který odráží vše, čím Nabokov uchvátil své čtenáře i kritiky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.2.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Autor Skleněného pokoje Mawer vydal román o pražském jaru, první recenze knihu chválí
Události pražského jara kniha líčí z pohledu dvou anglických studentů, kteří stopují po Evropě, a diplomata působícího na britském velvyslanectví.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Z »cikána Franty« je švihák mostecký! Fešného Zdeňka Godlu nepoznal ani Luďan
Luďan se vrátil do Mostu a nevěřil svým očím. Jeho parťák Franta vyměnil oranžovou popelářskou kombinézu za image šviháka mosteckého, když už na drsném severu lázně zrovna nefrčí...
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 6.2.2019 v 13:03, zobrazit podobné
Desetiboj je minulostí, teď hraje golf a běhá! Roman Šebrle má za sebou půlmaraton
Moderátor Zpráv na Primě Roman Šebrle (43) je coby kovaný sporťák patronem připravovaného primáckého běhu na 5 kilometrů. Na klání už poctivě trénuje, ale je jasné, že taková vzdálenost pro něj bude hračka. Za sebou má už i půlmaraton. Prima Run vypukne 12. května v pražské Stromovce.
zdroj: www.super.cz, přidáno 26.4.2018 v 15:01, zobrazit podobné
Scarlett Johansson zuří: Román ji líčí jako sexem posedlou podvodnici!
Scarlett Johansson zuří. Francie se měla po sňatku s pařížským novinářem Romainem Dauriakem stát jejím druhým domovem. Země ji však přivítala skandálním románem, který ji líčí jako sexem posedlou podvodnici. Marně se pokoušela zakázat jeho vydání u soudu. Jako by autorovi tohle nestačilo, rozhodl se přeložit knihu do angličtiny a publikovat ji ve Spojeném království.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 31.8.2015 v 18:14, zobrazit podobné
Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Bylo nebylo, žili hippies a věřili v lásku a mír. Coelho jim věnoval román
Román o hipíkovi, který se střetne s diktaturou, Paulo Coelho ne náhodou napsal v době, kdy se Brazílie mění a začíná zločiny diktatury popírat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2019 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Lze do ráje nepustit zkažený svět? Román od Celeste Ng obrací americký sen naruby
Román americké prozaičky Celeste Ng vypráví o vášních, které odhalují pravou tvář lidí. Tu, kterou Američané z lepších kruhů jen neradi ukazují.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.4.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Českou Miss 2017 se stala dívka s obočím jako Brežněv: Jak se vám Michaela Habáňová líbí?
Letošní Česká Miss byla jiná. Finálový večer se vysílal v Brně a celé klání mělo připomínat reality show. Dívky místo soustředění u moře čekal kurz přežití a o své přípravě dávaly vědět na sociálních sítích celý rok.
zdroj: extra.cz, přidáno 24.9.2017 v 06:22, zobrazit podobné
Recenze: Rushdie je velkým vykladačem dneška, jeho vrcholný nový román přežije epochu
Česky vyšel nový román Salmana Rushdieho. Je to vrcholné dílo a pravděpodobně přežije epochu, kterou popisuje, tedy dnešek.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.2.2019 v 18:05, zobrazit podobné



TOPlist