Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.36 bodu na článek (42 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 15.72 bodu na článek (86 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.25 bodu na článek (163 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.837x, což odpovídá cca 408.923-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 

Inzerce

Recenze: Skvostný román o velrybářství se klaní Melvillovi, líčí boj o přežití na drsném severu
Že se loď neplaví na sever, ale rovnou do pekel, je nasnadě, jakmile na palubě dojde k první vraždě.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.1.2018 v 10:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 10. 01. 2018

Související články

Recenze: Nabokov líčí na pozadí geniálního erotického románu ztrátu jednoho Ruska
Ada aneb Žár je s vtipem i rozkoší psaný román, který odráží vše, čím Nabokov uchvátil své čtenáře i kritiky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.2.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Autor Skleněného pokoje Mawer vydal román o pražském jaru, první recenze knihu chválí
Události pražského jara kniha líčí z pohledu dvou anglických studentů, kteří stopují po Evropě, a diplomata působícího na britském velvyslanectví.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Desetiboj je minulostí, teď hraje golf a běhá! Roman Šebrle má za sebou půlmaraton
Moderátor Zpráv na Primě Roman Šebrle (43) je coby kovaný sporťák patronem připravovaného primáckého běhu na 5 kilometrů. Na klání už poctivě trénuje, ale je jasné, že taková vzdálenost pro něj bude hračka. Za sebou má už i půlmaraton. Prima Run vypukne 12. května v pražské Stromovce.
zdroj: www.super.cz, přidáno 26.4.2018 v 15:01, zobrazit podobné
Scarlett Johansson zuří: Román ji líčí jako sexem posedlou podvodnici!
Scarlett Johansson zuří. Francie se měla po sňatku s pařížským novinářem Romainem Dauriakem stát jejím druhým domovem. Země ji však přivítala skandálním románem, který ji líčí jako sexem posedlou podvodnici. Marně se pokoušela zakázat jeho vydání u soudu. Jako by autorovi tohle nestačilo, rozhodl se přeložit knihu do angličtiny a publikovat ji ve Spojeném království.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 31.8.2015 v 18:14, zobrazit podobné
Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Lze do ráje nepustit zkažený svět? Román od Celeste Ng obrací americký sen naruby
Román americké prozaičky Celeste Ng vypráví o vášních, které odhalují pravou tvář lidí. Tu, kterou Američané z lepších kruhů jen neradi ukazují.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.4.2018 v 14:05, zobrazit podobné
Českou Miss 2017 se stala dívka s obočím jako Brežněv: Jak se vám Michaela Habáňová líbí?
Letošní Česká Miss byla jiná. Finálový večer se vysílal v Brně a celé klání mělo připomínat reality show. Dívky místo soustředění u moře čekal kurz přežití a o své přípravě dávaly vědět na sociálních sítích celý rok.
zdroj: extra.cz, přidáno 24.9.2017 v 06:22, zobrazit podobné
Houellebecq míří výš než ke kritice islámu či ultrapravice
Michel Houellebecq se postaral o poprask v literárním světě svou kontroverzní knihou Soumission, která líčí Francii pod vládou islamistů. Jeho román nabízí čtenářům ale mnohem víc než satiru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.1.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Pasťák, těžební limity a tajemný zločin. HBO se pouští do temného thrilleru ze severu Čech
Pustina je osmidílná série z produkce HBO. Odehrávat se bude na severu Čech, kde se obyvatelé titulní obce rozhodují, jestli prodají své domovy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.6.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Metabaron Jodorowsky líčí padesát odstínů incestu
V komiksu Kasta metabaronů se objevuje spousta scén, které jsou doslovnými citacemi Herbertovy Duny, přitom ale není Jodorowského opus pouhou náhražkou za nerealizovaný film.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.2.2015 v 13:05, zobrazit podobné



TOPlist