Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.91 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.83 bodu na článek (121 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 16.5 bodu na článek (2 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.967x, což odpovídá cca 467.885-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Po Homérovi už nikdo nevěřil, že je Země placka, píše Simon Garfield v knize Prstem po mapě
Nejvděčnější jsou ty kapitoly knihy, v nichž se Simon Garfield dotýká věcí fantastických nebo spekulativních.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.1.2018 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 03. 01. 2018

Související články

RECENZE Země zítřka je sci-fi kočkopes jak z jiné planety
Země zítřka chce být nostalgickou sci-fi jízdou i soubojem utopie s dystopií, píše Tomáš Stejskal o novém filmu s Georgem Clooneym.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.5.2015 v 18:05, zobrazit podobné
Prstem po mapě světa s Aktuálně.cz. Podívejte se, kam jsme vás letos nechali nahlédnout
Maličké ostrovy, úžasná příroda i život v rušných městech. Projděte si mapu míst, kam všude jste se s námi podívali.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.12.2017 v 08:05, zobrazit podobné
ZEMĚ JE PLACKA a na jejím okraji je led! Vítězka SuperStar Emma Drobná to nemá v hlavě v pořádku! TOHLE VIDEO MUSÍTE VIDĚT
Emma Drobná (23) je vítězkou čtvrté řady show Česko Slovenská SuperStar. Nedávno se objevila ve slovenské talk show, kde se rozpovídala o svých názorem na vesmír. Nikdo její názory nestíhal!
zdroj: extra.cz, přidáno 4.5.2017 v 22:22, zobrazit podobné
Nikdo nevěřil, že jim to vydrží: Šedesátnice Gregorová stále cukruje se svým o 32 let mladším kolouškem
Vztahu herečky Hany Gregorové (64) a o 32 let mladšího Ondřeje Koptíka zpočátku nikdo nevěřil. Mnozí dávali věkově nesourodému páru maximálně dva týdny, ale zamilovaná Gregorová všem vytřela zrak.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.5.2017 v 17:02, zobrazit podobné
Recenze: Zeměplocha vstoupila do věku páry. A ztratila humor
Nový román Terryho Pratchetta je problematický. Je těžko zařaditelný, málo vtipný a připomíná spíše dovětek k jiným zeměplošským románům, píše o knize Pod parou Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.6.2015 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Robert Holdstock nalezl les plný kostí a mýtů
Les mytág neztratil ani po třech desetiletích nic ze své síly a nové vydání v nakladatelství Argo pracuje s jeho kouzlem rozhodně stylově, píše o knize Roberta Holdstocka v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Simon Cowell údajně randí s krásnou Carmen Electrou
Hudební a televizní producent Simon Cowell (52) má prý další objev, kterým není nikdo jiný než vnadná hvězda televizního seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra (40).
zdroj: www.super.cz, přidáno 29.9.2012 v 12:02, zobrazit podobné
Simon Cowell má doma bunkr
Hudební producent a mediální magnát Simon Cowell nenechává nic náhodě a je připraven na útok nepřátel zvenčí. Ať už to budou posedlí fanouškové nebo třeba nepřátelské režimy či země, skryje se před nimi včas do krytu, který si v domě zbudoval za půl milionu liber. Před nezvanými příchozími ho navíc včas varuje moderní bezpečnostní zařízení, které přirovnal k tomu z filmu o Indianu Jonesovi.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 25.4.2017 v 17:14, zobrazit podobné
VIDEO Spider-Man Garfield a Arcade Fire bojují za práva gayů
Podívejte se na video k písni We Exist od Arcade Fire, v níž hraje hlavní roli mladíka hledajícího svou sexuální identitu Andrew Garfield.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.5.2014 v 19:05, zobrazit podobné
Andrew Garfield: Houbičky jsem užíval, abych našel své pravé já
Herec Andrew Garfield se pokoušel najít své pravé já a proniknout do hlubin své duše pomocí halucinogenních lysohlávek. Houbičkami se prý chtěl dostat za hranice člověka a pátrat tam po odpovědích na existenciální otázky.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 3.10.2017 v 17:14, zobrazit podobné



TOPlist