Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 118 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 23.48 bodu na článek (40 článků)
  2. www.blesk.cz:
    Ø 17.9 bodu na článek (177 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 16.38 bodu na článek (97 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.620x, což odpovídá cca 501.958-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 

Inzerce

Recenze: Po Homérovi už nikdo nevěřil, že je Země placka, píše Simon Garfield v knize Prstem po mapě
Nejvděčnější jsou ty kapitoly knihy, v nichž se Simon Garfield dotýká věcí fantastických nebo spekulativních.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.1.2018 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 03. 01. 2018

Související články

RECENZE Země zítřka je sci-fi kočkopes jak z jiné planety
Země zítřka chce být nostalgickou sci-fi jízdou i soubojem utopie s dystopií, píše Tomáš Stejskal o novém filmu s Georgem Clooneym.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.5.2015 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film Já, Simon je citlivou romantickou gay komedií pro teenagery
Film Já, Simon se nesnaží vyobrazit či kritizovat předsudky většinové společnosti.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.6.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Prstem po mapě světa s Aktuálně.cz. Podívejte se, kam jsme vás letos nechali nahlédnout
Maličké ostrovy, úžasná příroda i život v rušných městech. Projděte si mapu míst, kam všude jste se s námi podívali.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.12.2017 v 08:05, zobrazit podobné
Nikdo nevěřil, že jim to vydrží: Šedesátnice Gregorová stále cukruje se svým o 32 let mladším kolouškem
Vztahu herečky Hany Gregorové (64) a o 32 let mladšího Ondřeje Koptíka zpočátku nikdo nevěřil. Mnozí dávali věkově nesourodému páru maximálně dva týdny, ale zamilovaná Gregorová všem vytřela zrak.
zdroj: www.super.cz, přidáno 18.5.2017 v 17:02, zobrazit podobné
ZEMĚ JE PLACKA a na jejím okraji je led! Vítězka SuperStar Emma Drobná to nemá v hlavě v pořádku! TOHLE VIDEO MUSÍTE VIDĚT
Emma Drobná (23) je vítězkou čtvrté řady show Česko Slovenská SuperStar. Nedávno se objevila ve slovenské talk show, kde se rozpovídala o svých názorem na vesmír. Nikdo její názory nestíhal!
zdroj: extra.cz, přidáno 4.5.2017 v 22:22, zobrazit podobné
Recenze: Zeměplocha vstoupila do věku páry. A ztratila humor
Nový román Terryho Pratchetta je problematický. Je těžko zařaditelný, málo vtipný a připomíná spíše dovětek k jiným zeměplošským románům, píše o knize Pod parou Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.6.2015 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Robert Holdstock nalezl les plný kostí a mýtů
Les mytág neztratil ani po třech desetiletích nic ze své síly a nové vydání v nakladatelství Argo pracuje s jeho kouzlem rozhodně stylově, píše o knize Roberta Holdstocka v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.8.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Trefte město na slepé mapě Česka. Vyzkoušejte si, jak dobře znáte vlastní zemi
Trefíte ve slepé mapě přesnou polohu českých a moravských měst? Zkuste si náš hravý kvíz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.10.2018 v 17:05, zobrazit podobné
Psycholog: Muži se mezi sebou neradi emocionálně sbližují. Bojí se, že budou za gaye
Americký psycholog Robert Garfield v nové knize vyzývá muže, aby se nebáli odkrývat emoce, na mužnosti jim to nic neubere.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.12.2018 v 17:05, zobrazit podobné
Simon Cowell má doma bunkr
Hudební producent a mediální magnát Simon Cowell nenechává nic náhodě a je připraven na útok nepřátel zvenčí. Ať už to budou posedlí fanouškové nebo třeba nepřátelské režimy či země, skryje se před nimi včas do krytu, který si v domě zbudoval za půl milionu liber. Před nezvanými příchozími ho navíc včas varuje moderní bezpečnostní zařízení, které přirovnal k tomu z filmu o Indianu Jonesovi.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 25.4.2017 v 17:14, zobrazit podobné



TOPlist