Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.88 bodu na článek (42 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 19.78 bodu na článek (77 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 19.35 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.926x, což odpovídá cca 465.746-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Nejlepší přítel nedělá vánočním pohádkám ostudu. Ukazuje ale, že jsou překonané
Nejlepší přítel je filmařsky vytříbený. Peklo zaplavil atmosférický kouř, kostýmy nevypadají jako vytažené z depozitáře a obraz nepropadá kýčaření.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.12.2017 v 22:05, prečteno: 10x

nejlepší články ze dne: 25. 12. 2017

Související články

Recenze: Nové Milénium Larssonově trilogii ostudu nedělá
David Lagercrantz navázal v nejnovějším díle Milénia na Larssonovo řešení globálních problémů a napsal moderní krimi, která na původní trilogii dobře navazuje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.8.2015 v 15:05, zobrazit podobné
Kamila Nývltová se nestydí: Mrkněte, co UKÁZALA na vánočním koncertě!
Od té doby, co zpěvačka Kamila Nývltová (25) zhubla, ráda ukazuje své tělo. A předvedla jej i fanouškům na vánočním koncertě.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 18.12.2014 v 08:08, zobrazit podobné
Nesnáším dárky, zbytečně mě k něčemu zavazují, říká Zdeněk Troška
Režisér Zdeněk Troška (61) navodí díky svým vánočním pohádkám správnou vánoční atmosféru v mnoha domácnostech. Sebe ale pokorně vynechá. V rozhovoru pro iDNES.cz připouští, že vánoční svátky příliš nemusí, nejvíc ho pak obtěžují dárky, které nerad přijímá.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 24.12.2014 v 14:04, zobrazit podobné
Vánoce v ČT budou patřit pohádkám: Havlová je Štěstěna, Žilková zlá machecha
Celkem 58 pohádek, z toho 3 premiérové nabízí na letošní vánoční svátky Česká televize. „Televize bude patřit pohádkám. Počet čertů se zdvojnásobil, vyvážený tomu bude i počet princů, princezen a králů,“ slíbil generální ředitel Petr Dvořák.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 13.11.2012 v 21:03, zobrazit podobné
RECENZE Syrový dokument ukazuje Cobaina jako vyděděnce
Recenze hudebního dokumentu Kurt Cobain: Montage of Heck, který mapuje život zpěváka kultovní Nirvany.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Modré stíny se vymkly kontrole. Staly se nejlepší kriminálkou České televize
Modré stíny nejsou pro všechny. Nebudou se líbit nejspíš většímu počtu diváků než kterákoliv další kriminálka ČT. Právě proto jsou nejlepší.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.2.2016 v 18:05, zobrazit podobné
VYZKOUŠENO ZA VÁS! Recenze sexuálních služeb dcery předsedy SPD vám nedá spát!
Michaela Nováková (22) je pěkné kvítko. Dělá ostudu své rodině a zejména pak svému otci Vítězslavu Novákovi, který je předsedou pražské organizace hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura. Teď se objevila recenze na sexuální služby slečny Michaely.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.1.2018 v 14:22, zobrazit podobné
Princezna z nové pohádky Nejlepší přítel: Při natáčení zažívala peklo!
Hlavními hvězdami nové vánoční pohádky České televize Nejlepší přítel jsou Zdeněk Piškula (19) coby dřevorubec Ondra a Kristína Svarinská (28) jako komtesa Rézinka, o níž se budou ucházet hned dva nápadníci. Okatá brunetka je přitom Slovenka a v roli princezny už prý ani nedoufala. I přesto by se jí ale líbilo, kdyby se pohádka zařadila mezi vánoční klasiky a vysílala se každý rok podobně jako Tři oříšky pro Popelku.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.12.2017 v 12:03, zobrazit podobné
Zámečtí pávi z nové pohádky Nejlepší přítel: Vyřvali si roli!
Ne vždy se na place vše vyvíjí podle režisérových představ. Své o tom ví i Karel Janák (47), tvůrce nové vánoční pohádky ČT Nejlepší přítel. Záběry mu nekazil Zdeněk Piškula (19), ale uřvaní pávi!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.12.2017 v 14:03, zobrazit podobné



TOPlist