Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.04 bodu na článek (75 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 18.53 bodu na článek (43 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.12 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.956x, což odpovídá cca 467.311-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Kniha Magor a jeho doba je nejsilnější, když autor píše o Magorovi, nikoliv o jeho době
Obraz undergroundu je v podání autora knihy Marka Švehly zploštělý a zcela podřízený politické linii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.12.2017 v 09:05, prečteno: 11x

nejlepší články ze dne: 22. 12. 2017

Související články

Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Recenze: U pokračování Saturnina si mají odpočinout všichni čtenáři. Na čtenářky ale autor zapomněl
Pokračování Saturnina, kniha Saturnin se vrací, je navíc až příliš podobné Jirotkovu originálu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Skandální kniha Tomáše Řepky: Pět skandálů, o kterých jeho máma nevěděla! Bojí se o ni!
Dlouho očekávaná kniha Tomáše Řepky (43), kde si s ničím a nikým nebere servítky, spatřila světlo světa. Pro mnohé bude jeho upřímnost velkým šokem. Obzvlášť pro jeho blízké, nikdo ji totiž před křtem nedostal dopředu.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 30.11.2017 v 15:03, zobrazit podobné
Recenze: Projít kruhy labyrintu a dál obdivovat jeho kouzlo
Poslední kniha Bohumily Grögerové Můj labyrint je jedním z nejlepších titulů české literatury posledních let.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.9.2014 v 20:05, zobrazit podobné
Recenze: Kniha džunglí je mistrovské dílo, jež se ihned stává klasikou. Vizuálně překonává i Avatara
Předškolní a raně školní děti, pro něž je film určen především, na podobný film čekaly dlouho, píše v recenzi Kamil Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.4.2016 v 06:04, zobrazit podobné
Falešná kniha Hruškových receptů: Přes zákaz ji dál prodávají! Včera to zkusili na jeho vlastního otce!
Autor nejprodávanějšího českého kuchařského bestselleru historie, čerstvý milionář a brzy už protagonista vlastní gastronomické show Láďa Hruška (36) z Novy čelí hodně drzému vydavateli napodobeniny jeho kuchařky, která je absolutním trhákem českého knižního podzimu.
zdroj: extra.cz, přidáno 7.10.2014 v 13:22, zobrazit podobné
Nobelovu cenu za literaturu získal britský autor románů Kazuo Ishiguro
Rodák z Nagasaki se inspiruje japonskými reáliemi a také historií. Jeho kniha Soumrak dne získala Bookerovu cenu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.10.2017 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist