Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.45 bodu na článek (29 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 18.38 bodu na článek (112 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.88 bodu na článek (178 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.955x, což odpovídá cca 467.259-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Kniha Magor a jeho doba je nejsilnější, když autor píše o Magorovi, nikoliv o jeho době
Obraz undergroundu je v podání autora knihy Marka Švehly zploštělý a zcela podřízený politické linii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.12.2017 v 09:05, prečteno: 11x

nejlepší články ze dne: 22. 12. 2017

Související články

Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Zklamaný Karel Gott: Proti těmto nefér praktikám chystá rázné kroky!
Karel Gott (79) je nepříjemně překvapen. Na pulty knihkupectví míří další kniha o jeho životě. Mistr ale s jejím vydáním nesouhlasí, protože se na jejím napsání vůbec nepodílel. A zdaleka to není jediná kniha, která o Gottovi v posledních letech vyšla a zpěvák ani nevěděl, co přesně se v ní píše.
zdroj: www.super.cz, přidáno 2.10.2018 v 06:02, zobrazit podobné
Recenze: U pokračování Saturnina si mají odpočinout všichni čtenáři. Na čtenářky ale autor zapomněl
Pokračování Saturnina, kniha Saturnin se vrací, je navíc až příliš podobné Jirotkovu originálu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Autor Skleněného pokoje Mawer vydal román o pražském jaru, první recenze knihu chválí
Události pražského jara kniha líčí z pohledu dvou anglických studentů, kteří stopují po Evropě, a diplomata působícího na britském velvyslanectví.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.8.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Skandální kniha Tomáše Řepky: Pět skandálů, o kterých jeho máma nevěděla! Bojí se o ni!
Dlouho očekávaná kniha Tomáše Řepky (43), kde si s ničím a nikým nebere servítky, spatřila světlo světa. Pro mnohé bude jeho upřímnost velkým šokem. Obzvlášť pro jeho blízké, nikdo ji totiž před křtem nedostal dopředu.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 30.11.2017 v 15:03, zobrazit podobné
Recenze: Kniha džunglí je mistrovské dílo, jež se ihned stává klasikou. Vizuálně překonává i Avatara
Předškolní a raně školní děti, pro něž je film určen především, na podobný film čekaly dlouho, píše v recenzi Kamil Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.4.2016 v 06:04, zobrazit podobné
Nobelovu cenu za literaturu získal britský autor románů Kazuo Ishiguro
Rodák z Nagasaki se inspiruje japonskými reáliemi a také historií. Jeho kniha Soumrak dne získala Bookerovu cenu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.10.2017 v 14:05, zobrazit podobné



TOPlist