Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 27.82 bodu na článek (17 článků)
  2. bleskove.cz:
    Ø 25.83 bodu na článek (6 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 22.5 bodu na článek (12 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 4.625x, což odpovídá cca 241.326-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Kniha Magor a jeho doba je nejsilnější, když autor píše o Magorovi, nikoliv o jeho době
Obraz undergroundu je v podání autora knihy Marka Švehly zploštělý a zcela podřízený politické linii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.12.2017 v 09:05, prečteno: 11x

nejlepší články ze dne: 22. 12. 2017

Související články

Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2016 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Páté srdce je velký návrat Simmonse. Jeho Sherlock je skvělá volba pro milovníky seriálu
Dan Simmons svou knihou o Sherlocku Holmesovi rehabilituje nedávné filmové adaptace Guye Ritchieho, kritizované za akční přístup, byť z nich zároveň dělá jen veselé báchorky pro děti. A jakkoliv je jeho kniha Páté srdce pevně spojené s původní sherlockovskou tradicí, je i skvělou volbou pro všechny, kdo se již nemohou dočkat čtvrté řady Sherlocka od BBC. Lepšího vysoce funkčního sociopata než v tomhle románu totiž jinde nenajdou, píše v recenzi Míra Valenz.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Příběh služebnice má smysl číst i po uvedení seriálu. Kniha je totiž daleko bezútěšnější
I když se film a kniha dějově shodují, výsledné dojmy se liší asi tak, jako kdyby seriál nenatočili televizní rutinéři, ale třeba Stanley Kubrick.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.11.2017 v 22:05, zobrazit podobné
Recenze: U pokračování Saturnina si mají odpočinout všichni čtenáři. Na čtenářky ale autor zapomněl
Pokračování Saturnina, kniha Saturnin se vrací, je navíc až příliš podobné Jirotkovu originálu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Skandální kniha Tomáše Řepky: Pět skandálů, o kterých jeho máma nevěděla! Bojí se o ni!
Dlouho očekávaná kniha Tomáše Řepky (43), kde si s ničím a nikým nebere servítky, spatřila světlo světa. Pro mnohé bude jeho upřímnost velkým šokem. Obzvlášť pro jeho blízké, nikdo ji totiž před křtem nedostal dopředu.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 30.11.2017 v 15:03, zobrazit podobné
Recenze: Projít kruhy labyrintu a dál obdivovat jeho kouzlo
Poslední kniha Bohumily Grögerové Můj labyrint je jedním z nejlepších titulů české literatury posledních let.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.9.2014 v 20:05, zobrazit podobné
Recenze: Kniha džunglí je mistrovské dílo, jež se ihned stává klasikou. Vizuálně překonává i Avatara
Předškolní a raně školní děti, pro něž je film určen především, na podobný film čekaly dlouho, píše v recenzi Kamil Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.4.2016 v 06:04, zobrazit podobné
Falešná kniha Hruškových receptů: Přes zákaz ji dál prodávají! Včera to zkusili na jeho vlastního otce!
Autor nejprodávanějšího českého kuchařského bestselleru historie, čerstvý milionář a brzy už protagonista vlastní gastronomické show Láďa Hruška (36) z Novy čelí hodně drzému vydavateli napodobeniny jeho kuchařky, která je absolutním trhákem českého knižního podzimu.
zdroj: extra.cz, přidáno 7.10.2014 v 13:22, zobrazit podobné
Recenze: Nesbø přepsal Shakespeara. Jeho Macbeth je slaboch ovládaný starší ženou
Autor populárních detektivních románů Jo Nesbø vytvořil moderní verzi Shakespeara. Jeho Macbeth jen tápe a nechápe, co se s ním děje.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.4.2018 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist