Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.3 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.37 bodu na článek (116 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 16.5 bodu na článek (2 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.870x, což odpovídá cca 462.824-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze Kamila Fily: Borg/McEnroe - špičkový evropský film, kde se fandí oběma stranám kurtu
Tenisový film Borg/McEnroe je příběh o ceně úspěchu. Do kin jde 28. prosince 2017.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.12.2017 v 14:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 21. 12. 2017

Související články

Selfieglosa Kamila Fily: Ciambra je film, který vtahuje. Nic nevysvětluje, jenom to do diváka valí
Favoritem Kamila Fily je film Ciambra o dospívajícím cikánském chlapci.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.7.2017 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamila Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.7.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Temná věž je spíš pro děti, které se chtějí bát. Ale ne zase moc
"Temná věž je film, na který bych se při nakupování v supermarketu nebál odložit děti ve věku hlavního hrdiny."
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Wind River Jeremyho Rennera na umělecký festival nepatří
Poslední noční selfieglosa Kamila Fily se věnuje snímku Wind River s americkým hollywoodským hercem Jeremy Rennerem v hlavní roli, který do Varů dorazil jako host a snímek o otci, jenž se mstí, osobně uvedl. Proč taktový film na umělecký festival nepatří?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.7.2017 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Film Akta Pentagon: Skrytá válka ukazuje, jak jsou média důležitá
Snímek Akta Pentagon: Skrytá válka řeší dilema, kam za hranu zákona mohou novináři jít, když jde o pravdu, říká filmový kritik Kamil Fila. Režisér Steven Spielberg v něm nabízí skvělý vhled do toho, jak se dříve dělaly noviny. Na konci filmu se režisér podle Fily neubránil svému typickému patosu. Přestože snímek působí starosvětsky, má v sobě něco aktuálního. Je to vymezení se vůči tomu, jak dnes americký prezident Donald Trump vystupuje proti oficiálním médiím, dodává Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.2.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Po strništi bos je typicky český hebký film, který nemá žádná tajemství
Film Po strništi bos časově předchází Obecné škole a odehrává se za války. Pracuje se vzpomínkou, která je nahlížená velmi sentimentální optikou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
TÝDEN V KINĚ Zábava na Jupiteru, psi, houba a strhující jazz
Podívejte se na recenze filmů Jupiter vychází od Kamila Fily, Whiplash od Tomáše Stejskala a jejich doporučení na další filmové novinky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.2.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamily Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Týden v kině: Slídil a Kód Enigmy mají oscarové ambice
Podívejte se na recenze filmů Kód Enigmy a Slídil od Kamila Fily a Tomáše Stejskala.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.1.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu
"Z Nejtemnější hodiny zkrátka nevyplývá, z čeho Churchillova kontroverze historicky pramenila," říká Kamil Fila.
Celebrity v článku: Gary Oldman
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.1.2018 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist