Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.42 bodu na článek (31 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 18.12 bodu na článek (17 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.66 bodu na článek (128 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.435x, což odpovídá cca 492.305-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze Kamila Fily: Borg/McEnroe - špičkový evropský film, kde se fandí oběma stranám kurtu
Tenisový film Borg/McEnroe je příběh o ceně úspěchu. Do kin jde 28. prosince 2017.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.12.2017 v 14:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 21. 12. 2017

Související články

Selfieglosa Kamila Fily: Ciambra je film, který vtahuje. Nic nevysvětluje, jenom to do diváka valí
Favoritem Kamila Fily je film Ciambra o dospívajícím cikánském chlapci.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.7.2017 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamila Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.7.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Temná věž je spíš pro děti, které se chtějí bát. Ale ne zase moc
"Temná věž je film, na který bych se při nakupování v supermarketu nebál odložit děti ve věku hlavního hrdiny."
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Wind River Jeremyho Rennera na umělecký festival nepatří
Poslední noční selfieglosa Kamila Fily se věnuje snímku Wind River s americkým hollywoodským hercem Jeremy Rennerem v hlavní roli, který do Varů dorazil jako host a snímek o otci, jenž se mstí, osobně uvedl. Proč taktový film na umělecký festival nepatří?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.7.2017 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Film Akta Pentagon: Skrytá válka ukazuje, jak jsou média důležitá
Snímek Akta Pentagon: Skrytá válka řeší dilema, kam za hranu zákona mohou novináři jít, když jde o pravdu, říká filmový kritik Kamil Fila. Režisér Steven Spielberg v něm nabízí skvělý vhled do toho, jak se dříve dělaly noviny. Na konci filmu se režisér podle Fily neubránil svému typickému patosu. Přestože snímek působí starosvětsky, má v sobě něco aktuálního. Je to vymezení se vůči tomu, jak dnes americký prezident Donald Trump vystupuje proti oficiálním médiím, dodává Fila.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.2.2018 v 07:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Po strništi bos je typicky český hebký film, který nemá žádná tajemství
Film Po strništi bos časově předchází Obecné škole a odehrává se za války. Pracuje se vzpomínkou, která je nahlížená velmi sentimentální optikou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
TÝDEN V KINĚ Zábava na Jupiteru, psi, houba a strhující jazz
Podívejte se na recenze filmů Jupiter vychází od Kamila Fily, Whiplash od Tomáše Stejskala a jejich doporučení na další filmové novinky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.2.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamily Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Týden v kině: Slídil a Kód Enigmy mají oscarové ambice
Podívejte se na recenze filmů Kód Enigmy a Slídil od Kamila Fily a Tomáše Stejskala.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.1.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu
"Z Nejtemnější hodiny zkrátka nevyplývá, z čeho Churchillova kontroverze historicky pramenila," říká Kamil Fila.
Celebrity v článku: Gary Oldman
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.1.2018 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist