Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.76 bodu na článek (72 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 20.64 bodu na článek (45 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.96 bodu na článek (27 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.113x, což odpovídá cca 475.503-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze Kamila Fily: Borg/McEnroe - špičkový evropský film, kde se fandí oběma stranám kurtu
Tenisový film Borg/McEnroe je příběh o ceně úspěchu. Do kin jde 28. prosince 2017.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.12.2017 v 14:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 21. 12. 2017

Související články

Selfieglosa Kamila Fily: Ciambra je film, který vtahuje. Nic nevysvětluje, jenom to do diváka valí
Favoritem Kamila Fily je film Ciambra o dospívajícím cikánském chlapci.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.7.2017 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamila Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.7.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Temná věž je spíš pro děti, které se chtějí bát. Ale ne zase moc
"Temná věž je film, na který bych se při nakupování v supermarketu nebál odložit děti ve věku hlavního hrdiny."
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.8.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Wind River Jeremyho Rennera na umělecký festival nepatří
Poslední noční selfieglosa Kamila Fily se věnuje snímku Wind River s americkým hollywoodským hercem Jeremy Rennerem v hlavní roli, který do Varů dorazil jako host a snímek o otci, jenž se mstí, osobně uvedl. Proč taktový film na umělecký festival nepatří?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.7.2017 v 09:05, zobrazit podobné
TÝDEN V KINĚ Zábava na Jupiteru, psi, houba a strhující jazz
Podívejte se na recenze filmů Jupiter vychází od Kamila Fily, Whiplash od Tomáše Stejskala a jejich doporučení na další filmové novinky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.2.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Videotipy Kamily Fily: Filmy a události, které budou v Karlových Varech stát za pozornost
Svět podle Daliborka o "jemném" neonacistovi bude podle Kamila Fily nejsledovanější český dokument všech dob.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Selfieglosa Kamila Fily: Po strništi bos je typicky český hebký film, který nemá žádná tajemství
Film Po strništi bos časově předchází Obecné škole a odehrává se za války. Pracuje se vzpomínkou, která je nahlížená velmi sentimentální optikou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Týden v kině: Slídil a Kód Enigmy mají oscarové ambice
Podívejte se na recenze filmů Kód Enigmy a Slídil od Kamila Fily a Tomáše Stejskala.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.1.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu
"Z Nejtemnější hodiny zkrátka nevyplývá, z čeho Churchillova kontroverze historicky pramenila," říká Kamil Fila.
Celebrity v článku: Gary Oldman
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.1.2018 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Páté pokračování Transformers se nedá s ničím srovnat. Je to výtrysk ega režiséra Baye
Pátí Transformers jsou podle Kamila Fily hloupí, ale nikoliv primitivní. A ukazují, co všechno si může Hollywood dovolit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.6.2017 v 06:05, zobrazit podobné



TOPlist