Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.09 bodu na článek (33 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 19.26 bodu na článek (81 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 19 bodu na článek (1 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.410x, což odpovídá cca 438.822-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Komedie Špindl je film, na který se rychle zapomene. Nemá humor, příběh ani slušný obraz
Špindl je snímek bez náznaku ambicí, bez špetky rukopisu a projeveného zájmu zúčastněných. Nemá dokonce ani potenciál vyvolat odpor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.12.2017 v 14:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 20. 12. 2017

Související články

Úžasný film Špindl diváci srovnávají s Andělem na horách a nebo s komedií Sněženky a machři!
Filmová komedie Špindl konečně vtrhla do českých kin a sklízí pochvalné recenze. Diváci ji dokonce srovnávají s jinými zimními taškařicemi, jako jsou komedie Anděl na horách a nebo Sněženky a machři.
zdroj: extra.cz, přidáno 25.12.2017 v 20:22, zobrazit podobné
Nejlepší komedie letošních Vánoc je tady: Ve filmu Špindl se svlékne i krasavec David Gránský
Pomalu ale jistě se blíží premiéra nové zimní komedie Špindl. V kinech ji můžete vidět už od 21. prosince. Film je o třech sestrách, které se rozhodly udělat si dámskou jízdu na horách. Kromě krásné Anny Polívkové, která hraje ve filmu ústřední postavu, se v něm jako jeden z hlavních hrdinů ukáže i herec a moderátor David Gránský, který odhodí spodní část oblečení. Obdivovatelky budou jistě nadšené!
zdroj: extra.cz, přidáno 14.12.2017 v 17:22, zobrazit podobné
Ohromný zájem o skvělou komedii Špindl: Do kin se hrnou zasmát davy lidí
Skvělá zimní komedie Špindl dorazila minulý týden konečně do kin. Lidé jsou z filmu, v němž září Anna Polívková, Kateřina Klausová nebo David Gránský, naprosto u vytržení. Do sálů po celé republice se na něj chodí dívat doslova davy nadšených diváků. Je to film, který musí vidět každý Čech!
zdroj: extra.cz, přidáno 29.12.2017 v 21:22, zobrazit podobné
RECENZE: Špindl - Mnoho povyku pro nic
Uprostřed předvánočního shonu vstoupil do kin český nefalšovaně zimní film, který byl masivně propagován snad už během letních pařáků.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 6.1.2018 v 13:49, zobrazit podobné
Nový film Špindl slibuje kocovinu, sex a lyžování
Filmy o zimních radovánkách na horách my Češi milujeme. Získá si oblibu také nový film Špindl?
zdroj: showbiz.cz, přidáno 17.11.2017 v 10:49, zobrazit podobné
RECENZE Trierovi Idioti zvadli. Zbyl jim příběh a grupen sex
Film dává Idiotům filozofický rozměr, snímá je roztřeseně a rozmazaně, divák často jen tuší, co se za hranicí filmového obrazu odehrává. Divadlo tuto výhodu nemá, a tak mu zůstává jen příběh.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.3.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Zimní komedie roku Špindl klepe na dveře: Podívejte se, jak se točila postelová scéna Bendové s Révaiem!
Letos zapomeňte na S tebou mě baví svět, do kin totiž míří zbrusu nová zimní komedie Špindl. A není pochyb o tom, že to bude pořádná jízda. Zatím si můžete zkrátit čekání pohledem na Alici Bendovou (44) a Jana Révaie (43), kteří mají ve filmu pěkně žhavou postelovou scénu!
zdroj: extra.cz, přidáno 13.12.2017 v 22:22, zobrazit podobné
Hvězda komedie Špindl Anna Polívková o své nedokonalosti: S obřím nosem chtěla jít pod kudlu
Hvězda zimní komedie Špindl Anna Polívková (38) promluvila o své nedokonalosti. Přiznala, že uvažovala o tom, že se svým obřím nosem půjde k plastickému chirurgovi.
zdroj: extra.cz, přidáno 3.12.2017 v 15:22, zobrazit podobné
Je to bomba! Dámská jízda ze Špindlu sestřelila i Star Wars a s přehledem válcuje kina
Historie se opakuje! Zimní komedie Špindl láme rekordy a odsunula nejnovější díl světového fenoménu Star Wars až na druhou kolej. Češi zkrátka nedají na zimní komedie dopustit, to stejné totiž vesmírná sága zažila i před dvěma lety, kdy ji v kinech převálcoval film Padesátka.
zdroj: extra.cz, přidáno 4.1.2018 v 13:22, zobrazit podobné
Vrtěti ženou: Komedie o tom, jak byl vynalezen první vibrátor!
Film odehrávájící se ve viktoriánské Anglii vypráví příběh mladého lékaře, který chtěl obšťastnit všechny ženy!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 19.4.2012 v 15:49, zobrazit podobné



TOPlist