Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.62 bodu na článek (34 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.11 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 16.97 bodu na článek (138 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.812x, což odpovídá cca 511.976-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Komedie Špindl je film, na který se rychle zapomene. Nemá humor, příběh ani slušný obraz
Špindl je snímek bez náznaku ambicí, bez špetky rukopisu a projeveného zájmu zúčastněných. Nemá dokonce ani potenciál vyvolat odpor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.12.2017 v 14:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 20. 12. 2017

Související články

Úžasný film Špindl diváci srovnávají s Andělem na horách a nebo s komedií Sněženky a machři!
Filmová komedie Špindl konečně vtrhla do českých kin a sklízí pochvalné recenze. Diváci ji dokonce srovnávají s jinými zimními taškařicemi, jako jsou komedie Anděl na horách a nebo Sněženky a machři.
zdroj: extra.cz, přidáno 25.12.2017 v 20:22, zobrazit podobné
Nejlepší komedie letošních Vánoc je tady: Ve filmu Špindl se svlékne i krasavec David Gránský
Pomalu ale jistě se blíží premiéra nové zimní komedie Špindl. V kinech ji můžete vidět už od 21. prosince. Film je o třech sestrách, které se rozhodly udělat si dámskou jízdu na horách. Kromě krásné Anny Polívkové, která hraje ve filmu ústřední postavu, se v něm jako jeden z hlavních hrdinů ukáže i herec a moderátor David Gránský, který odhodí spodní část oblečení. Obdivovatelky budou jistě nadšené!
zdroj: extra.cz, přidáno 14.12.2017 v 17:22, zobrazit podobné
Ohromný zájem o skvělou komedii Špindl: Do kin se hrnou zasmát davy lidí
Skvělá zimní komedie Špindl dorazila minulý týden konečně do kin. Lidé jsou z filmu, v němž září Anna Polívková, Kateřina Klausová nebo David Gránský, naprosto u vytržení. Do sálů po celé republice se na něj chodí dívat doslova davy nadšených diváků. Je to film, který musí vidět každý Čech!
zdroj: extra.cz, přidáno 29.12.2017 v 21:22, zobrazit podobné
RECENZE: Špindl - Mnoho povyku pro nic
Uprostřed předvánočního shonu vstoupil do kin český nefalšovaně zimní film, který byl masivně propagován snad už během letních pařáků.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 6.1.2018 v 13:49, zobrazit podobné
Nový film Špindl slibuje kocovinu, sex a lyžování
Filmy o zimních radovánkách na horách my Češi milujeme. Získá si oblibu také nový film Špindl?
zdroj: showbiz.cz, přidáno 17.11.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Zimní komedie roku Špindl klepe na dveře: Podívejte se, jak se točila postelová scéna Bendové s Révaiem!
Letos zapomeňte na S tebou mě baví svět, do kin totiž míří zbrusu nová zimní komedie Špindl. A není pochyb o tom, že to bude pořádná jízda. Zatím si můžete zkrátit čekání pohledem na Alici Bendovou (44) a Jana Révaie (43), kteří mají ve filmu pěkně žhavou postelovou scénu!
zdroj: extra.cz, přidáno 13.12.2017 v 22:22, zobrazit podobné
Hvězda komedie Špindl Anna Polívková o své nedokonalosti: S obřím nosem chtěla jít pod kudlu
Hvězda zimní komedie Špindl Anna Polívková (38) promluvila o své nedokonalosti. Přiznala, že uvažovala o tom, že se svým obřím nosem půjde k plastickému chirurgovi.
zdroj: extra.cz, přidáno 3.12.2017 v 15:22, zobrazit podobné
Je to bomba! Dámská jízda ze Špindlu sestřelila i Star Wars a s přehledem válcuje kina
Historie se opakuje! Zimní komedie Špindl láme rekordy a odsunula nejnovější díl světového fenoménu Star Wars až na druhou kolej. Češi zkrátka nedají na zimní komedie dopustit, to stejné totiž vesmírná sága zažila i před dvěma lety, kdy ji v kinech převálcoval film Padesátka.
zdroj: extra.cz, přidáno 4.1.2018 v 13:22, zobrazit podobné
Recenze: Zoolander 2 kromě celebrit typu Justina Biebera zabíjí i divákův smysl pro humor
Do českých kin vstupuje pokračování úspěšné komedie o nablblém ješitném supermodelovi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.2.2016 v 18:05, zobrazit podobné
Recenze: Pacinovo charisma utáhne i reklamu na Hilton
Al Pacino si zase nevybral nejlepší scénář, tentokrát zvládl dotlačit film Druhá míza nad slušný průměr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.6.2015 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist