Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 16.71 bodu na článek (69 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16.63 bodu na článek (49 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.03 bodu na článek (172 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 7.708x, což odpovídá cca 402.192-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 

Inzerce

Recenze: Z nového Jumanji klasika nebude. Díky charismatu herců ale udrží divákovu pozornost
Jumanji je typický americký rodinný film, kde se vtipy o pšoukání a akční scény legitimizují tím, že na konci hrdinové zjistí, jak být lepšími lidmi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.12.2017 v 11:05, prečteno: 7x

nejlepší články ze dne: 19. 12. 2017

Související články

RECENZE: Jumanji - v džungli s pubertálním Dwaynem Johnsonem
Česká kina se mění v džungli! Není to však díky nepřeberné nabídce filmů, ani kvůli nefunkční klimatizaci. Na smysly diváků totiž útočí novinka Jumanji.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 27.12.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Nové Jumanji s Dwaynem Johnsonem představilo trailer
V prvním filmu Jumanji o hře, která se chce hrát, byl za hvězdu Robin Williams, nyní to bude The Rock Dwayne Johnson (45).
zdroj: showbiz.cz, přidáno 5.11.2017 v 14:49, zobrazit podobné
Točí se pokračování Jumanji, která hvězda v něm hraje?
Natáčí se pokračování úspěšné komedie Jumanji z devadesátých let, v hlavní roli známý hollywoodský svalovec!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 21.9.2016 v 11:49, zobrazit podobné
Recenze: HBO vysílá poslední díl nového seriálu s Cumberbatchem. Je nesnesitelný i krásný
Koho první epizoda seriálu nedožene k potřebě raději se vrhnout na drogy, ten nebude litovat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.6.2018 v 17:05, zobrazit podobné
Dominika Mesarošová má nového chlapa: Na své silikony ulovila solidního pracháče!
Není to sice Jaromír Jágr, ale i tak má Dominika Mesarošová solidní úlovek! Tihle dva se spolu hodně stýkali už předtím, ale až nyní se ho silikonová nesexbomba rozhodla představit veřejnosti. A pokud si svého nového chlapa udrží, tak si může hodně polepšit!
zdroj: extra.cz, přidáno 5.7.2016 v 15:21, zobrazit podobné
Recenze: Sedmero krkavců je feministická vánoční klasika
Adaptace pohádky Boženy Němcové nabízí správný mix napětí a humoru a lze ji považovat za budoucí televizní vánoční klasiku, píše v recenzi Jan Gregor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.6.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Nebeského Heda Gablerová v divákovi vyvolává pocit, že sleduje hemžení laboratorních myší
Už potřetí v rozpětí jedenácti let se režisér Jan Nebeský vrátil do Divadla v Dlouhé, aby inscenoval drama norského klasika Henrika Ibsena.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 27.5.2016 v 10:10, zobrazit podobné
Karel Roden je pro můj málomluvný film ideální. Jeho tvář udrží pozornost, říká autor filmu Křižáček
Křižáček je jediný český zástupce v hlavní soutěži festivalu. Podle režiséra nejde o naturalistické pojetí středověku, ale o lyrický film.
Celebrity v článku: Karel Roden
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.6.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Karel Roden je pro můj málomluvný film ideální. Jeho tvář udrží pozornost, říká autor filmu Křižáček
Křižáček je jediný český zástupce v hlavní soutěži festivalu. Podle režiséra nejde o naturalistické pojetí středověku, ale o lyrický film.
Celebrity v článku: Karel Roden
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2017 v 08:05, zobrazit podobné
Prťavý zpěvák prý díky pilates vyrostl o 2,5 centimetru
Zpěvák Harry Styles má bolavá záda. Dvaadvacetiletý idol ze skupiny One Direction doplácí na to, jak se v pubertě při chůzi hrbil. A tak musí poslední rok a půl pravidelně docházet na pilates, kde se mu snaží vybudovat pevné vnitřní svaly, které udrží páteř. Díky cvičení má prý ale najednou o dva a půl centimetru navíc.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 6.4.2016 v 14:14, zobrazit podobné



TOPlist