Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.73 bodu na článek (108 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 19.5 bodu na článek (48 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 15.29 bodu na článek (21 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.684x, což odpovídá cca 453.119-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2018
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 

Inzerce

Recenze: Z nového Jumanji klasika nebude. Díky charismatu herců ale udrží divákovu pozornost
Jumanji je typický americký rodinný film, kde se vtipy o pšoukání a akční scény legitimizují tím, že na konci hrdinové zjistí, jak být lepšími lidmi.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.12.2017 v 11:05, prečteno: 7x

nejlepší články ze dne: 19. 12. 2017

Související články

RECENZE: Jumanji - v džungli s pubertálním Dwaynem Johnsonem
Česká kina se mění v džungli! Není to však díky nepřeberné nabídce filmů, ani kvůli nefunkční klimatizaci. Na smysly diváků totiž útočí novinka Jumanji.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 27.12.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Nové Jumanji s Dwaynem Johnsonem představilo trailer
V prvním filmu Jumanji o hře, která se chce hrát, byl za hvězdu Robin Williams, nyní to bude The Rock Dwayne Johnson (45).
zdroj: showbiz.cz, přidáno 5.11.2017 v 14:49, zobrazit podobné
Točí se pokračování Jumanji, která hvězda v něm hraje?
Natáčí se pokračování úspěšné komedie Jumanji z devadesátých let, v hlavní roli známý hollywoodský svalovec!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 21.9.2016 v 11:49, zobrazit podobné
Recenze: HBO vysílá poslední díl nového seriálu s Cumberbatchem. Je nesnesitelný i krásný
Koho první epizoda seriálu nedožene k potřebě raději se vrhnout na drogy, ten nebude litovat.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.6.2018 v 17:05, zobrazit podobné
Recenze: Sedmero krkavců je feministická vánoční klasika
Adaptace pohádky Boženy Němcové nabízí správný mix napětí a humoru a lze ji považovat za budoucí televizní vánoční klasiku, píše v recenzi Jan Gregor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.6.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Nebeského Heda Gablerová v divákovi vyvolává pocit, že sleduje hemžení laboratorních myší
Už potřetí v rozpětí jedenácti let se režisér Jan Nebeský vrátil do Divadla v Dlouhé, aby inscenoval drama norského klasika Henrika Ibsena.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 27.5.2016 v 10:10, zobrazit podobné
Dominika Mesarošová má nového chlapa: Na své silikony ulovila solidního pracháče!
Není to sice Jaromír Jágr, ale i tak má Dominika Mesarošová solidní úlovek! Tihle dva se spolu hodně stýkali už předtím, ale až nyní se ho silikonová nesexbomba rozhodla představit veřejnosti. A pokud si svého nového chlapa udrží, tak si může hodně polepšit!
zdroj: extra.cz, přidáno 5.7.2016 v 15:21, zobrazit podobné
Karel Roden je pro můj málomluvný film ideální. Jeho tvář udrží pozornost, říká autor filmu Křižáček
Křižáček je jediný český zástupce v hlavní soutěži festivalu. Podle režiséra nejde o naturalistické pojetí středověku, ale o lyrický film.
Celebrity v článku: Karel Roden
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.6.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Karel Roden je pro můj málomluvný film ideální. Jeho tvář udrží pozornost, říká autor filmu Křižáček
Křižáček je jediný český zástupce v hlavní soutěži festivalu. Podle režiséra nejde o naturalistické pojetí středověku, ale o lyrický film.
Celebrity v článku: Karel Roden
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.6.2017 v 08:05, zobrazit podobné
Prťavý zpěvák prý díky pilates vyrostl o 2,5 centimetru
Zpěvák Harry Styles má bolavá záda. Dvaadvacetiletý idol ze skupiny One Direction doplácí na to, jak se v pubertě při chůzi hrbil. A tak musí poslední rok a půl pravidelně docházet na pilates, kde se mu snaží vybudovat pevné vnitřní svaly, které udrží páteř. Díky cvičení má prý ale najednou o dva a půl centimetru navíc.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 6.4.2016 v 14:14, zobrazit podobné



TOPlist