Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.79 bodu na článek (47 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.89 bodu na článek (126 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 13.55 bodu na článek (168 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.007x, což odpovídá cca 469.972-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Dospělý Eminem? Kdepak. Na novince Revival je už jen předvídatelně nudný
Upřímnost sklouzne v Eminemově podání do kýčovitého melodramatu, pokusy o navázání na současné rapové trendy zas uvíznou v tvrďácké sebeparodii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.12.2017 v 07:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 19. 12. 2017

Související články

Eminem: I rappeři stárnou. Tomuhle chlápkovi už je 45
Čas neúprosně letí pro všechny stejně, a tak se stalo, že rapper Eminem oslavil už pětačtyřicáté narozeniny. A ani se tomu nechce věřit. Jeho fandům to přijde celkem nedávno, kdy ho vystřelila ke slávě hitovka My Name Is, ve skutečnosti to ale bylo už v roce 1999. Eminem se díky tomuto songu stal přes noc megahvězdou. Ostatně byl v té době jediným bílým rapperem a na vrcho...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 19.10.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Eminem vytvořil nový světový rekord textem s nejvíce slovy za sekundu!
Ten má ale vyřídilku! V nejnovějším vydání Guinessovy knihy rekordů nebude chybět také Eminem (41)!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 9.9.2014 v 19:49, zobrazit podobné
Recenze: Odklon Stephena Kinga od hororu čtenáře vyděsí
Víra versus věda, tajemství elektřiny a otázka posmrtného života – to jsou tři témata Kingovy nové knihy Revival, která čtenáře neohromí ani neurazí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.7.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Eminem dal jasně najevo svůj názor: V novém singlu sprostě napadá Donalda Trumpa.
Do předvolebního souboje mezi Hillary Clinton a Donaldem Trumpem se vložil také Eminem. Rodák z Missouri, který 17.
zdroj: staronline.cz, přidáno 26.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Eminem oslavil 44. narozeniny. Takhle mu popřála Paris Hilton.
Rodák z Missouri Marshall Bruce Mathers III, který se narodil 17. října 1972 a je známý jako Eminem, oslavil v pondělí 44.

Celebrity v článku: Paris Hilton
zdroj: staronline.cz, přidáno 19.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Takhle vypadá Eminem dnes. Jsou za tím drogy, nebo prosté stárnutí?
Rapper Eminem (42) nedávno vystoupil na předávání cen za inovace v umění v Muzeu moderního umění v New Yorku a nebyl to úplně pěkný pohled.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 10.11.2014 v 12:49, zobrazit podobné
Eminem je prý gay! Řekl to v televizním interview!
Drsný rapper Eminem nejde ve svých textech pro drsné slovo daleko, často vypráví o sexuálním násilí na ženách o svých peripetiích se ženami složil mnoho textů.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 29.12.2014 v 12:49, zobrazit podobné
Oblíbenec Eminem: Sleduje ho přes 60 miliónů lidí
Americký rapper Eminem je v kurzu! Na sociální síti Facebook překonal počet jeho fanoušků 60 miliónů. Je tak prvním umělcem v historii, kterému se tento počin podařil
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.8.2012 v 20:03, zobrazit podobné
Recenze: Lucie Bílá nabírá nový dech. Na novince Hana přináší až nečekaně dobrou hudbu
Úspěšná slavice rozhodně není na konci své kariéry, a pokud v nastaveném trendu bude pokračovat, může si získat ztracený respekt.
Celebrity v článku: Lucie Bílá
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.4.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, zobrazit podobné



TOPlist