Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 23.55 bodu na článek (29 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 18.86 bodu na článek (103 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.13 bodu na článek (173 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.087x, což odpovídá cca 474.147-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Dospělý Eminem? Kdepak. Na novince Revival je už jen předvídatelně nudný
Upřímnost sklouzne v Eminemově podání do kýčovitého melodramatu, pokusy o navázání na současné rapové trendy zas uvíznou v tvrďácké sebeparodii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.12.2017 v 07:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 19. 12. 2017

Související články

Recenze: Eminem překvapil. Na nové desce se sebevražedně pouští do všeho, co ho štve
Eminem svou verbální ekvilibristikou na nové desce rozdává pohlavky Donaldu Trumpovi i mladším generacím.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.9.2018 v 12:10, zobrazit podobné
Eminem: I rappeři stárnou. Tomuhle chlápkovi už je 45
Čas neúprosně letí pro všechny stejně, a tak se stalo, že rapper Eminem oslavil už pětačtyřicáté narozeniny. A ani se tomu nechce věřit. Jeho fandům to přijde celkem nedávno, kdy ho vystřelila ke slávě hitovka My Name Is, ve skutečnosti to ale bylo už v roce 1999. Eminem se díky tomuto songu stal přes noc megahvězdou. Ostatně byl v té době jediným bílým rapperem a na vrcho...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 19.10.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Eminem dal jasně najevo svůj názor: V novém singlu sprostě napadá Donalda Trumpa.
Do předvolebního souboje mezi Hillary Clinton a Donaldem Trumpem se vložil také Eminem. Rodák z Missouri, který 17.
zdroj: staronline.cz, přidáno 26.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Eminem oslavil 44. narozeniny. Takhle mu popřála Paris Hilton.
Rodák z Missouri Marshall Bruce Mathers III, který se narodil 17. října 1972 a je známý jako Eminem, oslavil v pondělí 44.

Celebrity v článku: Paris Hilton
zdroj: staronline.cz, přidáno 19.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Recenze: Odklon Stephena Kinga od hororu čtenáře vyděsí
Víra versus věda, tajemství elektřiny a otázka posmrtného života – to jsou tři témata Kingovy nové knihy Revival, která čtenáře neohromí ani neurazí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.7.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Eminem: K seznamování používám Grindr
Rapper Eminem si svého času tvořil image na nenávisti vůči homosexuálům. Paradoxně přitom jeho můžete potkat na největší seznamovací aplikaci pro gaye zvané Grindr. Předchůdce heterosexuální aplikace Tinder mu údajně neslouží k vyhledávání vztahu, ale hledá nezávaznou zábavu.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 27.12.2017 v 14:14, zobrazit podobné
Recenze: Lucie Bílá nabírá nový dech. Na novince Hana přináší až nečekaně dobrou hudbu
Úspěšná slavice rozhodně není na konci své kariéry, a pokud v nastaveném trendu bude pokračovat, může si získat ztracený respekt.
Celebrity v článku: Lucie Bílá
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.4.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, zobrazit podobné
Eminem vypadá zcela jinak, ukázal se na premiéře nového dokumentu
Rapper Eminem (44) se ukázal na premiéře nového dokumentu o producentovi Jimmym Iovinovi a rapperovi Dr.Dre a byl k nepoznání!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 27.6.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Recenze: Lenny Kravitz v Praze upřednostnil rock před ploužáky, jeho kapela by rozhýbala i mrtvého
Lenny Kravitz v Praze představil hudbu první poloviny 70. let filtrovanou přes její revival v letech devadesátých, přizpůsobenou současnému vkusu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.6.2018 v 12:05, zobrazit podobné



TOPlist