Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.36 bodu na článek (77 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 18.45 bodu na článek (42 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.23 bodu na článek (158 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.753x, což odpovídá cca 456.719-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Dospělý Eminem? Kdepak. Na novince Revival je už jen předvídatelně nudný
Upřímnost sklouzne v Eminemově podání do kýčovitého melodramatu, pokusy o navázání na současné rapové trendy zas uvíznou v tvrďácké sebeparodii.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.12.2017 v 07:05, prečteno: 14x

nejlepší články ze dne: 19. 12. 2017

Související články

Eminem: I rappeři stárnou. Tomuhle chlápkovi už je 45
Čas neúprosně letí pro všechny stejně, a tak se stalo, že rapper Eminem oslavil už pětačtyřicáté narozeniny. A ani se tomu nechce věřit. Jeho fandům to přijde celkem nedávno, kdy ho vystřelila ke slávě hitovka My Name Is, ve skutečnosti to ale bylo už v roce 1999. Eminem se díky tomuto songu stal přes noc megahvězdou. Ostatně byl v té době jediným bílým rapperem a na vrcho...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 19.10.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Eminem vytvořil nový světový rekord textem s nejvíce slovy za sekundu!
Ten má ale vyřídilku! V nejnovějším vydání Guinessovy knihy rekordů nebude chybět také Eminem (41)!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 9.9.2014 v 19:49, zobrazit podobné
Recenze: Odklon Stephena Kinga od hororu čtenáře vyděsí
Víra versus věda, tajemství elektřiny a otázka posmrtného života – to jsou tři témata Kingovy nové knihy Revival, která čtenáře neohromí ani neurazí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.7.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Eminem dal jasně najevo svůj názor: V novém singlu sprostě napadá Donalda Trumpa.
Do předvolebního souboje mezi Hillary Clinton a Donaldem Trumpem se vložil také Eminem. Rodák z Missouri, který 17.
zdroj: staronline.cz, přidáno 26.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Eminem oslavil 44. narozeniny. Takhle mu popřála Paris Hilton.
Rodák z Missouri Marshall Bruce Mathers III, který se narodil 17. října 1972 a je známý jako Eminem, oslavil v pondělí 44.

Celebrity v článku: Paris Hilton
zdroj: staronline.cz, přidáno 19.10.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Recenze: Lucie Bílá nabírá nový dech. Na novince Hana přináší až nečekaně dobrou hudbu
Úspěšná slavice rozhodně není na konci své kariéry, a pokud v nastaveném trendu bude pokračovat, může si získat ztracený respekt.
Celebrity v článku: Lucie Bílá
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.4.2016 v 08:05, zobrazit podobné
Takhle vypadá Eminem dnes. Jsou za tím drogy, nebo prosté stárnutí?
Rapper Eminem (42) nedávno vystoupil na předávání cen za inovace v umění v Muzeu moderního umění v New Yorku a nebyl to úplně pěkný pohled.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 10.11.2014 v 12:49, zobrazit podobné
Eminem je prý gay! Řekl to v televizním interview!
Drsný rapper Eminem nejde ve svých textech pro drsné slovo daleko, často vypráví o sexuálním násilí na ženách o svých peripetiích se ženami složil mnoho textů.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 29.12.2014 v 12:49, zobrazit podobné
Recenze: Elektrifikovaní The xx složili na nové desce reparát. Od hitparád je dělí alternativní zpěv
The xx složili na novince I See You reparát z míchání indierocku a elektroniky. Zároveň ale už nejspíše narazili na hranice svých možností.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.1.2017 v 12:10, zobrazit podobné
Oblíbenec Eminem: Sleduje ho přes 60 miliónů lidí
Americký rapper Eminem je v kurzu! Na sociální síti Facebook překonal počet jeho fanoušků 60 miliónů. Je tak prvním umělcem v historii, kterému se tento počin podařil
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 1.8.2012 v 20:03, zobrazit podobné



TOPlist