Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.99 bodu na článek (76 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 18.86 bodu na článek (42 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 18.38 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.962x, což odpovídá cca 467.624-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Kdo si počká, ten zjistí, že se historie opakuje. Dánská válka zrcadlí i český marasmus
Otázky sociálně rozdělené společnosti, nacionalismu i předzvěsti krvavého střetu z předlohy divadelního představení rezonují s tuzemskou kocovinou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.12.2017 v 14:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 18. 12. 2017

Související články

Recenze: Dánská dívka aneb z muže ženou na stránkách knihy i filmovém plátně
Debutní román Davida Ebershoffa Dánská dívka, zaujal veřejnost především díky své filmové adaptaci v hlavní roli s oscarovým hercem Eddiem Redmaynem. Příběh plný pocitů marnosti, lidského trápení ale také pochopení a lásky, představuje vůbec první doloženou transsexuálku, která podstoupila operativní změnu pohlaví.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 17.2.2016 v 20:03, zobrazit podobné
Známý český moderátor je bez chlapa. Jeho svalnatý koloušek se zakoukal do jiného
Opakuje se historie? Sluníčkový moderátor Honza Musil (46) ještě nedávno tvořil dvojici s mladičkým a velmi pohledným Patrikem Pumrem (19), jejich vztahu je ale konec. „Asi se zamiloval jinde. Netuším, ptát se ho nechci. Ale poznal jsem, že ho to se mnou už nebaví,“ potvrdil Super.cz rozpad donedávna ideálního partnerství Musil, kterému se podobná situace před časem stala i s jiným mladíkem.
zdroj: www.super.cz, přidáno 17.4.2014 v 18:02, zobrazit podobné
Tenhle český zpěvák slaví narozeniny! Neuvěříte, kolik je mu let!
Jesus Christ Superstar, řada koncertů, desek, vystoupení. Český Ježíš Kamil Střihavka slaví narozeniny a mnozí jsou v šoku, když zjistí kolikáté.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 21.1.2016 v 09:18, zobrazit podobné
Český Ježíš slaví narozeniny! Neuvěříte, kolik je zpěvákovi let!
Jesus Christ Superstar, řada koncertů, desek, vystoupení. Český Ježíš Kamil Střihavka slaví narozeniny a mnozí jsou v šoku, když zjistí kolikáté.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 21.1.2016 v 06:18, zobrazit podobné
Historie se opakuje: Víme, kdo pečuje o malého synka Kate a Williama!
Přestože je jí už jednasedmdesát let, získala si Jessie Webbová důvěru prince Williama a jeho manželky Catherine jako chůva pro jejich syna George.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 12.9.2013 v 10:14, zobrazit podobné
Historie se opakuje, Lucie Borhyová je opět na výchovu miminka sama…
Jako blesk se dnes přehnala médii zpráva o tom, že moderátorka Lucie Borrhyová se rozešla se sporťákem Michalem Hrdličkou, se kterým má patnáctiměsíční Lindu.
Celebrity v článku: Lucie Borhyová
zdroj: showbiz.cz, přidáno 15.10.2015 v 06:49, zobrazit podobné
Porota SuperStar: Opět s katem Haberou! Usedne vedle Jandové
Historie se opakuje! V novém ročníku pěvecké soutěže SuperStar opět zasedne do křesla jako porotce obávaný kat, zpěvák Pavol Habera (52).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 7.4.2015 v 09:03, zobrazit podobné
Těhotná Menzelová: Tohle už nezakryje ani pončo!
Historie se opakuje! Manželka Jiřího Menzela (76) Olga (36) opět téměř až do porodu utajila, že je v tom. Zatímco ještě v listopadu své bříško ve společnosti lišácky zakryla dlouhým svetrem, teď už ji nepomůže ani volné pončo.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 13.1.2015 v 08:03, zobrazit podobné
RECENZE ROKU: Holky, už dráždíte kačeny? 50 ODSTÍNŮ TEMNOTY je větší nuda než misionář!
„Hysterie se opakuje. Nezletilé školačky a staré panny si vymetají pavučiny z rozkroků, aby si mohly po dvou letech opět zvesela rozdráždit své zatuhlé kačeny.“ Tak začíná recenze filmového hitu 50 odstínů temnoty, kterou si pro eXtra.cz nachystal internetový glosátor RedAK. Jsme rádi, že můžeme mistra břitkého humoru opět přivítat v naší redakci. Tak jdeme na to?
zdroj: extra.cz, přidáno 9.2.2017 v 17:22, zobrazit podobné



TOPlist