Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.27 bodu na článek (74 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 19.23 bodu na článek (43 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.41 bodu na článek (157 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.750x, což odpovídá cca 456.563-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Osmé Star Wars jsou tak dobré, jak to jen jejich nalinkovaná podstata umožňuje
Poslední z Jediů je funkční blockbuster. I při dvou a půl hodinách, během nichž jedou až čtyři akce najednou, zvládá udržet pozornost diváků.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.12.2017 v 17:05, prečteno: 3x

nejlepší články ze dne: 13. 12. 2017

Související články

Rogue One jsou pro Star Wars takřka revolucí. Disney nemohl začít lépe
První spin-off nad rámec filmové řady Star Wars je v kinech a sklízí nadšené i velmi kritické recenze.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.12.2016 v 12:05, zobrazit podobné
Star Wars: Poslední z Jediů. První dojmy!
Dvouleté čekání je u konce, v pořadí už osmé pokračování Star Wars je v kinech. A čekání se rozhodně vyplatilo, jde o jeden z nejlepších filmů z celé ságy!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 14.12.2017 v 10:49, zobrazit podobné
RECENZE: Star Wars – Poslední z Jediů
O posledním pokračování Star Wars, Posledním z Jediů, již toho bylo napsáno hodně, a reakce jsou smíšené.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 29.12.2017 v 11:49, zobrazit podobné
Celebrity na premiéře filmu Star Wars: Poslední z Jediů!
Poslední z Jediů dorazil i do Česka! Českou premiéru dlouho očekávané osmé epizody Star Wars si v Praze nenechal ujít ani Adam Mišík (20). Zpěvák patří mezi velké fanoušky této hvězdné ságy.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 14.12.2017 v 12:03, zobrazit podobné
Fanoušci Star Wars v šoku: Gay milenci na palubě!
Producent JJ Abrams přiznal, že hvězdné války jsou připraveny na první homosexuální lásku. Milenci by se měli stát Finn Johna Boyegy a Poe Oscara Isaaka. Oba herci jsou přitom z nápadu nadšení. Jejich milostné jiskření by mělo oživit film Star Wars Epizoda VIII.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 1.3.2016 v 10:13, zobrazit podobné
Recenze: Vše odpuštěno! J. J. Abrams vyvedl Star Wars ze slepé uličky
Sedmý díl Star Wars je možná dějově přímým pokračováním, symbolicky však restartuje sérii, jež se dostala do slepé uličky.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.12.2015 v 07:10, zobrazit podobné
Anketa: Slavní fanoušci Star Wars. Krnáčová fandí Yodovi, Matásek má nejraději Dartha Vadera
Aktuálně.cz oslovilo politiky, muzikanty i herce, kteří jsou vášnivými fanoušky Star Wars. Co pro ně slavná filmová sága znamená, jak se těší na novou epizodu Síla se probouzí a která postava je jejich nejoblíbenější?
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 16.12.2015 v 18:10, zobrazit podobné
Film Rogue One: Star Wars Story je v českých kinech! Jaké jsou reakce prvních diváků?
Čeští fanoušci kultovní série Star Wars se konečně dočkali. Snímek Rogue One: Star Wars Story vstoupil do českých kin odvážně v uspěchaném předvánočním čase a přesto hodlá lámat rekordy. O čem vlastně je a jaké jsou reakce diváků, kteří ho už měli možnost spatřit?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.12.2016 v 14:03, zobrazit podobné
Trailer na nové Star Wars je tu! Rebelové povstávají
Fanoušci Star Wars jásají. Světlo světa ve čtvrtek konečně spatřil první trailer na nejnovější přírůstek do ságy Hvězdných válek. Jmenuje se Rogue One: Star Wars Story a vypadá parádně.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 7.4.2016 v 16:03, zobrazit podobné
Princové William a Harry jsou na draka: Kate a Meghan na premiéru Star Wars nevzali
Jakožto velcí obdivovatelé sci-fi ságy z předaleké galaxie nemohli princové Harry (33) a William (35) chybět na londýnské premiéře nejočekávanějšího filmu letošního roku. Jejich partnerky ale Star Wars: Poslední z Jediů neviděly.
zdroj: www.super.cz, přidáno 13.12.2017 v 13:02, zobrazit podobné



TOPlist