Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21 bodu na článek (75 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 18.53 bodu na článek (43 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.12 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.951x, což odpovídá cca 467.050-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: K Morrisseyho veřejným projevům se přidává kázání na desce. Zpívá proti válce i médiím
Anotace: Zůstaňte v posteli a vypněte zprávy, ty člověka jen vyděsí, nabádá Morrissey v singlu Spent the Day in Bed.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.12.2017 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 09. 12. 2017

Související články

RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Terminátor Arnold Schwarzenegger bojuje proti neonacitům
Terminátor Arnold Schwarzenegger (70) se pustil do boje proti nacismu v Americe, daroval 100 000 dolarů na podporu boje, prodává trička a hlavně mluví nahlas proti projevům nacismu.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 21.8.2017 v 12:49, zobrazit podobné
Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.5.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Čeština je hrozně nezpěvná řeč, říká Natálie Kocábová. Na nové desce zpívá o vztazích i politice
Zpěvačka, textařka a spisovatelka Natálie Kocábová natočila nové album Ellis Island, které vydá v dubnu. Písničky se točí kolem vztahů a jejich konců, některé i kolem politiky. „Když jsme pracovali na desce, eskalovala ukrajinská krize. Seděly jsme ve studiu a poslouchaly informace z Majdanu. Byla to pro mě hrozná rána,“ vzpomíná Kocábová, která na albu zpívá kromě jedné skladby opět anglicky. „Vlastně mě vždy rozčilovalo se poslouchat, jak česky zpívám. Čeština je hrozně nezpěvná řeč. Je těžké si najít výraz, který nebude znít tak strašně folkařsky.“
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.2.2016 v 12:05, zobrazit podobné
VIDEO Papež František použil při kázání vulgární slovo
Papež František ve svém tradičním nedělním kázání použil sprosté slovo. Za své přeřeknutí se následně omluvil na Twitteru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky
Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Podívejte, jak George Clooney s Amal cukrovali v baru na pláži
George Clooney (53) a jeho manželka Amal, která již užívá příjmení svého muže, se dosud veřejným projevům náklonnosti vyhýbali. Během romantické dovolené v Mexiku se ale trochu zapomněli a před zraky spousty lidí v plážovém baru se na sebe vrhli a vyměnili si vášnivý polibek. Jejich radost jim zkazilo až zjištění, že svědky jejich láskyplného počínání nejsou jen místní dovolenkáři, ale i paparazzi.
zdroj: www.super.cz, přidáno 6.1.2015 v 13:02, zobrazit podobné
Recenze: "Nafrněná" Bára Poláková zůstává víc herečkou než zpěvačkou
Na debutující desce Barbory Polákové je hodně cítit, že je víc herečka než zpěvačka.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.11.2015 v 09:05, zobrazit podobné
Vanda Hybnerová a Miroslav Etzler: Spolu proti rakovině prsu
Dva špičkoví herci, dva ambasadoři pochodu proti rakovině prsu. A taky dva zdaleka ne banální životní příběhy. Vandu Hybnerovou a Miroslava Etzlera spojuje mnohé. Mimo jiné i ostražitost ve vztahu k médiím. 
Pro OK! se ale přece jen rozpovídali.
Celebrity v článku: Miroslav Etzler, Vanda Hybnerová
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 16.6.2016 v 07:03, zobrazit podobné



TOPlist