Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.63 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 21.45 bodu na článek (98 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 17 bodu na článek (1 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.245x, což odpovídá cca 482.391-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431

Inzerce

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.12.2017 v 06:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 07. 12. 2017

Související články

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Poslední kniha Umberta Eca názorně ukazuje, v čem byl jedinečný a proč jej svět miloval
V českém překladu vyšla poslední kniha, kterou Umberto Eco za svého života stihl připravit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Pašerák erotiky do Čtyřlístku: Na sex upozornil frustrovaný nýmand, říká kreslíř Fencl
Milovníci komiksů a odborníci z oboru reklamy znají úspěšného výtvarníka Bohumila Fencla (48) velmi dobře. Poté, co se provalilo, že dovedně ukryl sexuální a jiné motivy do komiksů Binky kontra T-Max v dětském časopise Čtyřlístek, jeho popularita nepochybně vzrostla…
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.1.2016 v 17:03, zobrazit podobné
Herec Mark Strong bude hrát v novém filmu podle komiksu Shazam!
Filmy podle komiksů teď vedou, není se čemu divit, že je v plánu další takový, tentokrát podle komiksu Shazam!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 3.11.2017 v 12:49, zobrazit podobné
Chlast a drogy poslaly populární herečku duševně a fyzicky na samé dno!
Byla předurčena stát se hvězdou! A také se jí stala. Nakonec ji alkohol a drogy dostaly na samé dno.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 14.3.2015 v 06:18, zobrazit podobné
The Snuff jako historicky první česká kapela na hlavní stagi festivalu Woodstock v Polsku!
Historicky poprvé se na hlavní stagi proslulého polského festivalu Przystanek Woodstock objeví i zástupce České republiky. Na tomto festivalu, který je proslulý svou rodinnou atmosférou a stává se stále oblíbenějším, bude svou zemi reprezentovat kapela The Snuff, které je na scéně už šest let.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.6.2016 v 16:22, zobrazit podobné
Recenze: Prince je mašina na dobrou muziku. Trendy nekopíruje, bohužel už ani neudává
Americký zpěvák a multiinstrumentalista Prince patří mezi umělecky nejplodnější muzikanty, aktuální deska Hit n Run je jeho již třetí za poslední rok. Navíc přídomek Phase One u nejnovější nahrávky...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Apokalypsa v komiksu se nekoná. Noví X-meni se utápějí ve zbytečné preciznosti
Režisér Bryan Singer se vrátil k X-Menům. Pokračování Apocalypsa se stalo už před premiérou jedním z jeho nejvíc kritizovaných počinů. Zaslouží si to?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.5.2016 v 14:04, zobrazit podobné
Recenze: Temná věž je Kingovo brilantní dílo, v komiksu však tvrdě selhává
Komiksová adaptace kultovní ságy spisovatele Stephena Kinga není pouhým převyprávěním jeho slavných knih, ale vypráví děj z mládí pistolníka Rolanda.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.7.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Fantastická čtyřka je komiksové fiasko roku
Nová filmová adaptace komiksu Fantastická čtyřka je prazvláštní hybrid, který je nedotažený a navíc ofenzivní vůči ženám.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.8.2015 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist