Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.88 bodu na článek (43 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 19.61 bodu na článek (77 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 19.5 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.982x, což odpovídá cca 468.668-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2017 v 11:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 06. 12. 2017

Související články

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.12.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Pašerák erotiky do Čtyřlístku: Na sex upozornil frustrovaný nýmand, říká kreslíř Fencl
Milovníci komiksů a odborníci z oboru reklamy znají úspěšného výtvarníka Bohumila Fencla (48) velmi dobře. Poté, co se provalilo, že dovedně ukryl sexuální a jiné motivy do komiksů Binky kontra T-Max v dětském časopise Čtyřlístek, jeho popularita nepochybně vzrostla…
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.1.2016 v 17:03, zobrazit podobné
Recenze: Poslední kniha Umberta Eca názorně ukazuje, v čem byl jedinečný a proč jej svět miloval
V českém překladu vyšla poslední kniha, kterou Umberto Eco za svého života stihl připravit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Herec Mark Strong bude hrát v novém filmu podle komiksu Shazam!
Filmy podle komiksů teď vedou, není se čemu divit, že je v plánu další takový, tentokrát podle komiksu Shazam!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 3.11.2017 v 12:49, zobrazit podobné
Chlast a drogy poslaly populární herečku duševně a fyzicky na samé dno!
Byla předurčena stát se hvězdou! A také se jí stala. Nakonec ji alkohol a drogy dostaly na samé dno.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 14.3.2015 v 06:18, zobrazit podobné
The Snuff jako historicky první česká kapela na hlavní stagi festivalu Woodstock v Polsku!
Historicky poprvé se na hlavní stagi proslulého polského festivalu Przystanek Woodstock objeví i zástupce České republiky. Na tomto festivalu, který je proslulý svou rodinnou atmosférou a stává se stále oblíbenějším, bude svou zemi reprezentovat kapela The Snuff, které je na scéně už šest let.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.6.2016 v 16:22, zobrazit podobné
Recenze: Prince je mašina na dobrou muziku. Trendy nekopíruje, bohužel už ani neudává
Americký zpěvák a multiinstrumentalista Prince patří mezi umělecky nejplodnější muzikanty, aktuální deska Hit n Run je jeho již třetí za poslední rok. Navíc přídomek Phase One u nejnovější nahrávky...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Apokalypsa v komiksu se nekoná. Noví X-meni se utápějí ve zbytečné preciznosti
Režisér Bryan Singer se vrátil k X-Menům. Pokračování Apocalypsa se stalo už před premiérou jedním z jeho nejvíc kritizovaných počinů. Zaslouží si to?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 18.5.2016 v 14:04, zobrazit podobné
Recenze: Temná věž je Kingovo brilantní dílo, v komiksu však tvrdě selhává
Komiksová adaptace kultovní ságy spisovatele Stephena Kinga není pouhým převyprávěním jeho slavných knih, ale vypráví děj z mládí pistolníka Rolanda.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.7.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Fantastická čtyřka je komiksové fiasko roku
Nová filmová adaptace komiksu Fantastická čtyřka je prazvláštní hybrid, který je nedotažený a navíc ofenzivní vůči ženám.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.8.2015 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist