Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.03 bodu na článek (31 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.79 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.26 bodu na článek (122 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.323x, což odpovídá cca 486.461-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.12.2017 v 11:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 06. 12. 2017

Související články

Recenze: Barbarella byla pro svět komiksu to samé, co Woodstock pro muziku. Je dobře, že u nás vyšla
Forestův komiks je sci-fi ze staré školy. Sází na imaginaci, originalitu prostředí a na tajemnost vzdálených planet a mimozemských civilizací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.12.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Pašerák erotiky do Čtyřlístku: Na sex upozornil frustrovaný nýmand, říká kreslíř Fencl
Milovníci komiksů a odborníci z oboru reklamy znají úspěšného výtvarníka Bohumila Fencla (48) velmi dobře. Poté, co se provalilo, že dovedně ukryl sexuální a jiné motivy do komiksů Binky kontra T-Max v dětském časopise Čtyřlístek, jeho popularita nepochybně vzrostla…
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.1.2016 v 17:03, zobrazit podobné
Recenze: Poslední kniha Umberta Eca názorně ukazuje, v čem byl jedinečný a proč jej svět miloval
V českém překladu vyšla poslední kniha, kterou Umberto Eco za svého života stihl připravit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.12.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Herec Mark Strong bude hrát v novém filmu podle komiksu Shazam!
Filmy podle komiksů teď vedou, není se čemu divit, že je v plánu další takový, tentokrát podle komiksu Shazam!
zdroj: showbiz.cz, přidáno 3.11.2017 v 12:49, zobrazit podobné
Chlast a drogy poslaly populární herečku duševně a fyzicky na samé dno!
Byla předurčena stát se hvězdou! A také se jí stala. Nakonec ji alkohol a drogy dostaly na samé dno.
zdroj: vipstory.cz, přidáno 14.3.2015 v 06:18, zobrazit podobné
The Snuff jako historicky první česká kapela na hlavní stagi festivalu Woodstock v Polsku!
Historicky poprvé se na hlavní stagi proslulého polského festivalu Przystanek Woodstock objeví i zástupce České republiky. Na tomto festivalu, který je proslulý svou rodinnou atmosférou a stává se stále oblíbenějším, bude svou zemi reprezentovat kapela The Snuff, které je na scéně už šest let.
zdroj: extra.cz, přidáno 10.6.2016 v 16:22, zobrazit podobné
Recenze: Prince je mašina na dobrou muziku. Trendy nekopíruje, bohužel už ani neudává
Americký zpěvák a multiinstrumentalista Prince patří mezi umělecky nejplodnější muzikanty, aktuální deska Hit n Run je jeho již třetí za poslední rok. Navíc přídomek Phase One u nejnovější nahrávky...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Daniela Peštova o Haberovi: Jeho muziku neposlouchám! Já ani děti
Davy fanynek po muzice rockera Pal'a Habery (54) šílí, ale jeho krásnou partnerku nechává chladnou. Modelka Daniela Peštová (45) muziku své drahé polovičky prostě nemusí!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 6.5.2016 v 21:02, zobrazit podobné
Tisíc stran mapuje historii československého komiksu
Kniha Dějiny československého komiksu sleduje vývoj od počátků v Rakousku-Uhersku a zasazuje produkci i do mezinárodního kontextu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.1.2015 v 17:05, zobrazit podobné
Čech se živí kreslením komiksů. Číst je ho ale nebaví
Rozhovor s jedním z mála Čechů, kteří se dokážou živit kreslením komiksu a jehož dílo visí i v newyorském kostele.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.4.2015 v 17:05, zobrazit podobné



TOPlist