Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.09 bodu na článek (33 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 16.81 bodu na článek (136 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.784x, což odpovídá cca 510.515-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: V Řeznické řeší deziluzi po amerických volbách i rodinné křivdy. Lépe jim jde to první
Zatímco babička a otec si uchovávají zbytek sentimentální víry v lepší Ameriku, zástupci nejmladší generace Kemperovi zbývá už jen skepse.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.12.2017 v 15:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 05. 12. 2017

Související články

Nebuďme slepí a hluší k světu kolem sebe, probuďme v sobě snílky, říká ředitelka Divadla v Řeznické
Rozhovor s ředitelkou Divadla v Řeznické Yvettou Srbovou o stavu českých divadel, jejich financování i politických inscenacích.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 06:05, zobrazit podobné
Která zvládla proměnu lépe? Dvě hvězdné herečky se převtělily do nejslavnější americké první dámy
Jacqueline Kennedy je pro filmaře velmi lákavou osobností amerických dějin. Její příběh loni před kamerami ožil hned dvakrát. Do ikonické první dámy se převtělily Natalie Portman (35) i Katie Holmes (38) .
zdroj: www.super.cz, přidáno 9.2.2017 v 20:02, zobrazit podobné
Recenze: Sametový psychothriller v Řeznické se utopil v popisnosti. Variace na Macbetha nevyšla
Slovenský autorský tandem Valeria Schulczová a Roman Olekšák u nás získal renomé díky dramatu Leni, donedávna uváděnému v pražském Divadle v Řeznické v režii Viktora Polesného. Nyní se tato autorská dvojice pokusila na svůj úspěch navázat na stejné scéně inscenací Sametová noc, aby opět nastolila téma účtování s palčivou minulostí. "Spoluautorka hry Valeria Schulczová se rozhodla chopit režie sama a pod její taktovkou jako bychom se přenesli o necelých třicet let zpátky. Nejen v ději, nýbrž také v přežilé, otrocky popisné divadelní estetice," píše ve své recenzi Saša Hrbotický.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.3.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Cunningham nechává své hrdiny selhat znovu a lépe
Recenze Cunninghamova nového románu Sněhová královna, který mistrně zachycuje dramata současné střední třídy, ale více než románový formát by příběhu slušelo divadelní zpracování.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.7.2015 v 11:05, zobrazit podobné
Rogue One jsou pro Star Wars takřka revolucí. Disney nemohl začít lépe
První spin-off nad rámec filmové řady Star Wars je v kinech a sklízí nadšené i velmi kritické recenze.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.12.2016 v 12:05, zobrazit podobné
Krasavec Jan Koleník: Během natáčení První republiky stihne i vyřídit telefony
Slovenský herec Jan Koleník se vrací do druhé řady seriálu První republika, jehož natáčení je už v plném proudu. Znovu se samozřejmě představí v hlavní roli Vladimíra Valenty. A i tentokrát to nebude nic jednoduchého."Vladimír se ocitne v takové pasti. To je pro herce velmi dobrá výchozí pozice. Vladimír řeší velmi závažné pracovní problémy v jeho rodinné firmě. Co se týče jeho rodiny, je už usaze...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 16.2.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Klídek, je to jen film, vzkazuje kritikům režisér Warcraftu. V Číně se snímek stal senzací
Režisér filmu Warcraft: První střet Duncan Jones se na svém Twitteru vyjádřil ke kritice svého filmu. Napsal: „Pokud se vám Warcraft líbil, dejte o tom vědět ostatním nebo ještě lépe, vezměte na to někoho dalšího! Pokud ne, v pohodě, ale prosím klídek. Je to jen film.“ Snímek obdržel zejména v amerických médiích výrazně negativní recenze. Na agregátoru kritických ohlasů Rottentomatoes film zaznamenal pouze 27 procent pozitivních vyjádření kritiků. Snímku je vyčítána nepřehlednost děje a přehlcenost postavami. Výdělky filmu v USA jsou podprůměrné, v Číně se však stal senzací, když za prvních pět dní vydělal přes 156 milionů dolarů. Zda se natočí pokračování, zůstává nejasné.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.6.2016 v 15:04, zobrazit podobné
Pražská divadla Komedie a Řeznická protestují proti kulturním grantům na příští rok
Dvě pražské scény - Divadlo v Řeznické a společnost Company.cz provozující Divadlo Komedie - se ohradily proti návrhu schválenému magistrátním výborem pro kulturu, který začátkem prosince rozděloval jednoleté a víceleté granty kulturním institucím. Pro Divadlo v Řeznické nenavrhla grantová komise žádné peníze s odůvodněním, že v hodnocení odborníků nezískalo dostatek bodů. Peníze navrhované pro Divadlo Komedie mají sloužit jen pro dokončení sezony.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.12.2015 v 13:05, zobrazit podobné
Jiří Zimola má rád adrenalin
Mimořádný sjezd ČSSD je po prezidentských volbách další velkou a ostře sledovanou politickou událostí. Na předsedu strany, která v posledních parlamentních volbách zaznamenala velký debakl, kandiduje rekordní počet osobností.
zdroj: staronline.cz, přidáno 15.2.2018 v 06:24, zobrazit podobné



TOPlist