Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 20.49 bodu na článek (74 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 18.67 bodu na článek (43 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.81 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.890x, což odpovídá cca 463.868-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Film 120 BPM je protivný i dojemný. Otravný aktivismus dokáže přetavit v osobní zpověď
120 BPM vypráví příběh aktivistů hnutí Act Up, které v Paříži 90. let šířilo povědomí o AIDS, a v podstatě tak suplovalo práci státu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.12.2017 v 07:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 02. 12. 2017

Související články

RECENZE Zmrzlina, lži a video. Mádl dokáže dojímat i cyniky
Režisér a herec Jiří Mádl ve snímku Pojedeme k moři oživuje slávu tuzemského dětského filmu. Je originální, jednoduše vtipný a zároveň nesentimentálně dojemný.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.4.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Rovnice o třech neznámých: Umění aktivismus = Artivism
Recenze výstavy Tamary Moyzes Artivism v brněnském Domě umění.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.1.2014 v 14:10, zobrazit podobné
RECENZE Ida se dokáže s hříchy dějin vyrovnat bez politiky
Film Ida od Pawla Pawlikowského volí velmi uměřené výrazové prostředky, ale dobovou realitu vystihuje komplexněji než epické seriály nebo mnohasetstránkové romány.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.8.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Assassin’s Creed je až neuvěřitelné selhání. Je až nezáživně otravný
Za pouhý týden od premiéry v amerických kinech, si stihl Assassin’s Creed vydobýt pověst takového braku a propadáku, že už zřejmě nezbývá mnoho co dalšího říct.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Forza Motorsport 6 je splněný oktanový sen všech motofilů
V současnosti nenajdete lepší závodní videohru, která by byla tak komplexní a navíc zábavná. Šesté pokračování Forzy Motorsport se zbavilo řady nešvarů minulého dílu, odpadl otravný finanční model,...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Recenze: Režisér Akin dokáže v dramatu Odnikud diváka strhnout, skvělá je i Diane Krugerová
Film Odnikud s Diane Krugerovou je skvělou ukázku toho, jak příběh odevzdat konkrétnímu herci, aniž by se mu však obětoval.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist