Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.61 bodu na článek (33 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.32 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.21 bodu na článek (126 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.245x, což odpovídá cca 482.391-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Film 120 BPM je protivný i dojemný. Otravný aktivismus dokáže přetavit v osobní zpověď
120 BPM vypráví příběh aktivistů hnutí Act Up, které v Paříži 90. let šířilo povědomí o AIDS, a v podstatě tak suplovalo práci státu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.12.2017 v 07:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 02. 12. 2017

Související články

Recenze: Assassin’s Creed je až neuvěřitelné selhání. Je až nezáživně otravný
Za pouhý týden od premiéry v amerických kinech, si stihl Assassin’s Creed vydobýt pověst takového braku a propadáku, že už zřejmě nezbývá mnoho co dalšího říct.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Forza Motorsport 6 je splněný oktanový sen všech motofilů
V současnosti nenajdete lepší závodní videohru, která by byla tak komplexní a navíc zábavná. Šesté pokračování Forzy Motorsport se zbavilo řady nešvarů minulého dílu, odpadl otravný finanční model,...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Jiří Kajínek jako hvězda filmového plátna: První osobní zpověď českého odsouzeného vraha v exkluzivním dokumentu
Televize Prima uvede exkluzivní dokument, který je vůbec první osobní zpovědí Jiřího Kajínka – nejznámějšího českého vězně odsouzeného na doživotí za dvojnásobnou vraždu. Vězně, který dostal prezidentskou milost.
zdroj: extra.cz, přidáno 26.10.2017 v 12:22, zobrazit podobné
Recenze: Režisér Akin dokáže v dramatu Odnikud diváka strhnout, skvělá je i Diane Krugerová
Film Odnikud s Diane Krugerovou je skvělou ukázku toho, jak příběh odevzdat konkrétnímu herci, aniž by se mu však obětoval.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Nový film bratří Coenů si utahuje z Hollywoodu, katolíků i komunistů
Ave, Caesar! není starý hollywoodský film, je to film o starém „dobrém“ Hollywoodu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.2.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné



TOPlist