Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.93 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.83 bodu na článek (121 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 16.5 bodu na článek (2 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.970x, což odpovídá cca 468.042-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Film 120 BPM je protivný i dojemný. Otravný aktivismus dokáže přetavit v osobní zpověď
120 BPM vypráví příběh aktivistů hnutí Act Up, které v Paříži 90. let šířilo povědomí o AIDS, a v podstatě tak suplovalo práci státu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.12.2017 v 07:05, prečteno: 9x

nejlepší články ze dne: 02. 12. 2017

Související články

RECENZE Zmrzlina, lži a video. Mádl dokáže dojímat i cyniky
Režisér a herec Jiří Mádl ve snímku Pojedeme k moři oživuje slávu tuzemského dětského filmu. Je originální, jednoduše vtipný a zároveň nesentimentálně dojemný.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.4.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Rovnice o třech neznámých: Umění aktivismus = Artivism
Recenze výstavy Tamary Moyzes Artivism v brněnském Domě umění.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 3.1.2014 v 14:10, zobrazit podobné
RECENZE Ida se dokáže s hříchy dějin vyrovnat bez politiky
Film Ida od Pawla Pawlikowského volí velmi uměřené výrazové prostředky, ale dobovou realitu vystihuje komplexněji než epické seriály nebo mnohasetstránkové romány.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.8.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Assassin’s Creed je až neuvěřitelné selhání. Je až nezáživně otravný
Za pouhý týden od premiéry v amerických kinech, si stihl Assassin’s Creed vydobýt pověst takového braku a propadáku, že už zřejmě nezbývá mnoho co dalšího říct.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.12.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Forza Motorsport 6 je splněný oktanový sen všech motofilů
V současnosti nenajdete lepší závodní videohru, která by byla tak komplexní a navíc zábavná. Šesté pokračování Forzy Motorsport se zbavilo řady nešvarů minulého dílu, odpadl otravný finanční model,...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.9.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Recenze: Režisér Akin dokáže v dramatu Odnikud diváka strhnout, skvělá je i Diane Krugerová
Film Odnikud s Diane Krugerovou je skvělou ukázku toho, jak příběh odevzdat konkrétnímu herci, aniž by se mu však obětoval.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: V Českém žurnálu visí aktivismus ve vzduchu. Remundovi chybí důvod honit se za Krtkem
Dokumentární cyklus Český žurnál se vrací. Jedním z nejočekávanějších dílů je pak Krtek a Lao-c' Filipa Remundy, v němž sledujeme události okolo návštěvy čínského prezidenta v Praze a cesty delegace KSČM do Číny. Na Remundově snímku se odhalují silné a slabé stránky nejednoho dílu série.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.11.2016 v 16:05, zobrazit podobné



TOPlist