Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 19.61 bodu na článek (33 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 17.32 bodu na článek (19 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 17.21 bodu na článek (126 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.245x, což odpovídá cca 482.391-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

RECENZE: Táta je doma 2 – je to doma! První letošní vánoční řachanda nezklamala!
Pokud během následujících týdnů uslyšíte během návštěvy multiplexu hurónský smích z jednoho z kinosálů, nedivte se.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 1.12.2017 v 09:49, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 01. 12. 2017

Související články

Recenze: Řachanda je pohádkové dno. Nezachrání ji ani vykradené postavy z Avatara
Nejen vánoční televizní produkce v nás už nejméně dvacet let vyvolává pocit, že jsme českou filmovou pohádku zabili. Naváže na tradici Řachanda?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.2.2016 v 08:05, zobrazit podobné
RECENZE: Matky na tahu o Vánocích? Splácanina horší, než nepovedený sněhulák!
V době, kdy už některá kina pomalu stahují listopadovou vánoční komedii Táta je doma 2, přichází do českých kin zdánlivě podobný snímek.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 22.12.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Vánoční svátky přicházejí a s nimi i legendární film Sám doma. Takhle dnes vypadá Kevinova máma!
Snad každý zná vánoční klasiku Sám doma. V době natáčení filmu o malém chlapci, kterého rodiče zapomenou o Vánocích samotného doma, bylo herečce Catherine O´Hara 35 let, ve tváři neměla jedinou vrásku a charakteristické pro ni byly i zrzavé vlasy, které zvýrazňovaly její modré oči.
zdroj: staronline.cz, přidáno 18.12.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Zemřel Kevinův táta ze série Sám doma: Uklízečka ho našla v hotelovém pokoji!
Ve věku 72 let zemřel herec John Heard. Ten hrál v mnoha filmech, do srdcí diváků se ale zapsal hlavně jako zapomnětlivý táta ze sérií Sám doma o Kevinovi. Zemřel náhle v hotelovém pokoji.
zdroj: extra.cz, přidáno 22.7.2017 v 18:22, zobrazit podobné
Kateřina Hrachovcová: Vánoce bez stromečku a v práci
Herečka Kateřina Hrachovcová, která aktuálně září v seriálu Přístav, prozradila, jak tráví letošní Vánoce. Ale rozhodně se nejedná o žádné velké překvapení. Hrachovcová nenaplánovala ani žádnou exotickou dovolenou a ani ji nepostihlo žádné vánoční šílenství.Hrachovcová prozradila, že cukroví nepeče. „Nemám doma ani vánoční stromeček. Ačkoliv se mi vánoční výzdoba moc líbí, rok od roku ...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 26.12.2015 v 06:23, zobrazit podobné
Smrt českého Kevina (†39) ze Sám doma: Pohřeb nebude! Co říká přítelkyně?
Dabér Kevina z nesmrtelné vánoční komedie Sám doma Jan Kalous (†39) svým dobrovolným odchodem ze života šokoval všechny. Kamarády, ale i přítelkyni a rodinu. Ta se rozhodla, že mu neuspořádá obřad.
zdroj: extra.cz, přidáno 3.9.2018 v 14:22, zobrazit podobné
Sám doma a krvavý: Trikaři dodělali do legendárního filmu realistickou brutálnost
Kdo by neznal a nemiloval klasickou vánoční komedii Sám doma? Všichni však moc dobře víme, jak je film kvůli své rodinné povaze nerealistický. Ve skutečnosti by tomu tak nebylo ani náhodou. Kdyby byl snímek reálný, tekla by v něm pořád krev.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 9.1.2017 v 22:03, zobrazit podobné
Nejkrásnější vánoční dáreček už má doma: Šťastnou maminku Emmu Smetanu propustili z porodnice
Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (28) už má svůj malý poklad doma. Emma v pátek přivedla na svět dceru Lennon Marlene, kterou si ve středu společně s partnerem a pyšným tatínkem Jordanem Hajem odvezla domů.
zdroj: www.super.cz, přidáno 22.12.2016 v 12:02, zobrazit podobné
Vánoce strávil v nemocnici, teď už je zase doma: Takhle oslaví Silvestra nemocný Karel Gott
Zpěvák Karel Gott (76) musel vánoční svátky strávit v nemocnici, kde prodělával další cyklus chemoterapie. Nový rok už ale prožije doma na Bertramce v kruhu nejbližší rodiny.
zdroj: www.super.cz, přidáno 31.12.2015 v 10:02, zobrazit podobné
Vánoce strávil v nemocnici, teď už je zase doma: Takhle oslaví silvestr nemocný Karel Gott
Zpěvák Karel Gott (76) musel vánoční svátky strávit v nemocnici, kde prodělával další cyklus chemoterapie. Nový rok už ale prožije doma na Bertramce v kruhu nejbližší rodiny.
zdroj: www.super.cz, přidáno 31.12.2015 v 11:02, zobrazit podobné



TOPlist