Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 20.91 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.83 bodu na článek (121 článků)
  3. doma.cz:
    Ø 16.5 bodu na článek (2 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.969x, což odpovídá cca 467.990-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

RECENZE: Táta je doma 2 – je to doma! První letošní vánoční řachanda nezklamala!
Pokud během následujících týdnů uslyšíte během návštěvy multiplexu hurónský smích z jednoho z kinosálů, nedivte se.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 1.12.2017 v 09:49, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 01. 12. 2017

Související články

Recenze: Řachanda je pohádkové dno. Nezachrání ji ani vykradené postavy z Avatara
Nejen vánoční televizní produkce v nás už nejméně dvacet let vyvolává pocit, že jsme českou filmovou pohádku zabili. Naváže na tradici Řachanda?
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 27.2.2016 v 08:05, zobrazit podobné
RECENZE: Matky na tahu o Vánocích? Splácanina horší, než nepovedený sněhulák!
V době, kdy už některá kina pomalu stahují listopadovou vánoční komedii Táta je doma 2, přichází do českých kin zdánlivě podobný snímek.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 22.12.2017 v 10:49, zobrazit podobné
Vánoční svátky přicházejí a s nimi i legendární film Sám doma. Takhle dnes vypadá Kevinova máma!
Snad každý zná vánoční klasiku Sám doma. V době natáčení filmu o malém chlapci, kterého rodiče zapomenou o Vánocích samotného doma, bylo herečce Catherine O´Hara 35 let, ve tváři neměla jedinou vrásku a charakteristické pro ni byly i zrzavé vlasy, které zvýrazňovaly její modré oči.
zdroj: staronline.cz, přidáno 18.12.2016 v 06:24, zobrazit podobné
Zemřel Kevinův táta ze série Sám doma: Uklízečka ho našla v hotelovém pokoji!
Ve věku 72 let zemřel herec John Heard. Ten hrál v mnoha filmech, do srdcí diváků se ale zapsal hlavně jako zapomnětlivý táta ze sérií Sám doma o Kevinovi. Zemřel náhle v hotelovém pokoji.
zdroj: extra.cz, přidáno 22.7.2017 v 18:22, zobrazit podobné
Kateřina Hrachovcová: Vánoce bez stromečku a v práci
Herečka Kateřina Hrachovcová, která aktuálně září v seriálu Přístav, prozradila, jak tráví letošní Vánoce. Ale rozhodně se nejedná o žádné velké překvapení. Hrachovcová nenaplánovala ani žádnou exotickou dovolenou a ani ji nepostihlo žádné vánoční šílenství.Hrachovcová prozradila, že cukroví nepeče. „Nemám doma ani vánoční stromeček. Ačkoliv se mi vánoční výzdoba moc líbí, rok od roku ...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 26.12.2015 v 06:23, zobrazit podobné
Sám doma a krvavý: Trikaři dodělali do legendárního filmu realistickou brutálnost
Kdo by neznal a nemiloval klasickou vánoční komedii Sám doma? Všichni však moc dobře víme, jak je film kvůli své rodinné povaze nerealistický. Ve skutečnosti by tomu tak nebylo ani náhodou. Kdyby byl snímek reálný, tekla by v něm pořád krev.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 9.1.2017 v 22:03, zobrazit podobné
Gabriela Lašková už má hotovo! V 7. měsíci těhotenství nazdobila stromeček
Těhotná moderátorka Zpráv na Primě Gabriela Lašková (27) neponechává letošní přípravy na svátky náhodě. Doma už má vánoční stromek. A začala už i s výzdobou. Na svém profilu ukázala fotografii, na které už je na stromku světelný řetěz.
zdroj: www.super.cz, přidáno 16.12.2017 v 06:02, zobrazit podobné
Nejkrásnější vánoční dáreček už má doma: Šťastnou maminku Emmu Smetanu propustili z porodnice
Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (28) už má svůj malý poklad doma. Emma v pátek přivedla na svět dceru Lennon Marlene, kterou si ve středu společně s partnerem a pyšným tatínkem Jordanem Hajem odvezla domů.
zdroj: www.super.cz, přidáno 22.12.2016 v 12:02, zobrazit podobné
Vánoce strávil v nemocnici, teď už je zase doma: Takhle oslaví Silvestra nemocný Karel Gott
Zpěvák Karel Gott (76) musel vánoční svátky strávit v nemocnici, kde prodělával další cyklus chemoterapie. Nový rok už ale prožije doma na Bertramce v kruhu nejbližší rodiny.
zdroj: www.super.cz, přidáno 31.12.2015 v 10:02, zobrazit podobné
Vánoce strávil v nemocnici, teď už je zase doma: Takhle oslaví silvestr nemocný Karel Gott
Zpěvák Karel Gott (76) musel vánoční svátky strávit v nemocnici, kde prodělával další cyklus chemoterapie. Nový rok už ale prožije doma na Bertramce v kruhu nejbližší rodiny.
zdroj: www.super.cz, přidáno 31.12.2015 v 11:02, zobrazit podobné



TOPlist