Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.25 bodu na článek (73 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 19.07 bodu na článek (43 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 17.04 bodu na článek (160 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.046x, což odpovídá cca 472.007-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Nová Vražda v Orient expresu je nebývale velkolepá, poťouchlá i zneklidňující
I do nejmenších rolí obsadil režisér Kenneth Branagh ty největší hvězdy: Johnnyho Deppa, Michelle Pfeifferovou, Penélope Cruzovou či Willema Dafoea.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.11.2017 v 10:05, prečteno: 13x

nejlepší články ze dne: 08. 11. 2017

Související články

Remake Vraždy v Orient Expresu: Tyhle hvězdy tam budou!
Jeden z nejslavnějších detektivních příběhů Agathy Christie se dočká hvězdné verze. Remake slavného filmu Vražda v Orient Expresu budou točit Judi Dench, Michelle Pfeiffer a Johnny Depp. Právě on je posledním ze zvučných jmen, která se producentům podařilo zlákat. Krom něj se do projektu zapojil také Michael Peña.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 3.10.2016 v 13:14, zobrazit podobné
Připravuje se pokračování Vraždy v Orient expresu
Klasická detektivka s hvězdným obsazením Vražda v Orient expressu vydělala zatím kupu peněz, není se čemu divit, že se už mluví o pokračování.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 21.11.2017 v 11:49, zobrazit podobné
Johnny Depp zavítal na premiéru Vraždy v Orient expressu
Tenhle film je prostě klasika. Vražda v Orient expresu je jednou z nejznámějších detektivek Agáty Christie. V novém filmu hraje třeba Johnny Depp (54).
zdroj: showbiz.cz, přidáno 2.11.2017 v 21:49, zobrazit podobné
Nejdřív ňadra, pak dlouho nic, a pak Kelly: V tomto se slavná zástupkyně žen krev a mlíko vypravila na premiéru
Britská glamour modelka Kelly Brook (37) bývá hostem rozmanitých společenských událostí. Módních, charitativních nebo třeba filmových. Světovou premiéru očekávaného snímku Vražda v Orient expresu, která se konala v londýnské Royal Albert Hall, si nemohla nechat ujít.
zdroj: www.super.cz, přidáno 4.11.2017 v 06:02, zobrazit podobné
Vycházející hvězda Hollywoodu nezvládla nápor bleskové slávy. Vyhledala odbornou pomoc
Co víc si může mladá herečka přát než dostat roli v úspěšném filmu, který jí otevře dveře k dalším, nejlépe stejně úspěšným projektům? Pro Daisy Ridley (25) byl tím filmem Star Wars: Síla se probouzí. Fanoušci ji uvidí také v aktuálně premiérovaném pokračování Star Wars: Poslední z Jediů a přišly i další zajímavé nabídky, například film Vražda v Orient expresu. Může tedy být maximálně spokojená. Je i šťastná?
zdroj: www.super.cz, přidáno 11.12.2017 v 20:02, zobrazit podobné
V remaku Vraždy v Orient expresu si kromě Deppa zahraje i hvězda z nových Star Wars
Kromě Johnnyho Deppa si v připravovaném filmu zahrají ve vedlejších rolích Michelle Pfeiffer, Judi Dench a Daisy Ridley.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.9.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dejvické divadlo triumfuje. Vražda krále Gonzaga je jeho nejlepší hra posledních let
Záměr režiséra představení Vražda krále Gonzaga je poukázat na smysl herecké profese, na schopnost umělce probouzet z letargie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Vražda »Bohdalky« bavila víc než domácí násilí. Seriálové měření sil prohráli Langmajer s Klusem!
Nedělní večer se v českých domácnostech opět nesl v duchu kriminálních případů. Na Primě se vyšetřovala vražda herečky nápadně připomínající Jiřinu Bohdalovou, Česká televize řešila případ domácího násilí, Nova potíže s láskou... Co diváky zaujalo nejvíc?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 14.3.2016 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Umberto Eco v "bokovce" Nulté číslo opěvuje klidnou nedůvěru v svět
Mafie, CIA, vražda papeže i falešný Mussoliny… Nová kniha Umberta Eca vykresluje temná zákoutí Milána i pozadí redakčního prostředí časopisu Zítřek a ukazuje, jak by to asi dopadlo, kdyby Eco psal novely. "Byly by lehké, zábavné a hravé, plné zajímavých faktů a postřehů, ale přes to všechno by byly jen bokovkami," píše v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2015 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist