Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 26.61 bodu na článek (44 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 23.06 bodu na článek (87 článků)
  3. bleskove.cz:
    Ø 22.87 bodu na článek (15 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.465x, což odpovídá cca 493.870-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Nová Vražda v Orient expresu je nebývale velkolepá, poťouchlá i zneklidňující
I do nejmenších rolí obsadil režisér Kenneth Branagh ty největší hvězdy: Johnnyho Deppa, Michelle Pfeifferovou, Penélope Cruzovou či Willema Dafoea.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.11.2017 v 10:05, prečteno: 13x

nejlepší články ze dne: 08. 11. 2017

Související články

Remake Vraždy v Orient Expresu: Tyhle hvězdy tam budou!
Jeden z nejslavnějších detektivních příběhů Agathy Christie se dočká hvězdné verze. Remake slavného filmu Vražda v Orient Expresu budou točit Judi Dench, Michelle Pfeiffer a Johnny Depp. Právě on je posledním ze zvučných jmen, která se producentům podařilo zlákat. Krom něj se do projektu zapojil také Michael Peña.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 3.10.2016 v 13:14, zobrazit podobné
Johnny Depp zavítal na premiéru Vraždy v Orient expressu
Tenhle film je prostě klasika. Vražda v Orient expresu je jednou z nejznámějších detektivek Agáty Christie. V novém filmu hraje třeba Johnny Depp (54).
zdroj: showbiz.cz, přidáno 2.11.2017 v 21:49, zobrazit podobné
Nejdřív ňadra, pak dlouho nic, a pak Kelly: V tomto se slavná zástupkyně žen krev a mlíko vypravila na premiéru
Britská glamour modelka Kelly Brook (37) bývá hostem rozmanitých společenských událostí. Módních, charitativních nebo třeba filmových. Světovou premiéru očekávaného snímku Vražda v Orient expresu, která se konala v londýnské Royal Albert Hall, si nemohla nechat ujít.
zdroj: www.super.cz, přidáno 4.11.2017 v 06:02, zobrazit podobné
V remaku Vraždy v Orient expresu si kromě Deppa zahraje i hvězda z nových Star Wars
Kromě Johnnyho Deppa si v připravovaném filmu zahrají ve vedlejších rolích Michelle Pfeiffer, Judi Dench a Daisy Ridley.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.9.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Vražda »Bohdalky« bavila víc než domácí násilí. Seriálové měření sil prohráli Langmajer s Klusem!
Nedělní večer se v českých domácnostech opět nesl v duchu kriminálních případů. Na Primě se vyšetřovala vražda herečky nápadně připomínající Jiřinu Bohdalovou, Česká televize řešila případ domácího násilí, Nova potíže s láskou... Co diváky zaujalo nejvíc?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 14.3.2016 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Umberto Eco v "bokovce" Nulté číslo opěvuje klidnou nedůvěru v svět
Mafie, CIA, vražda papeže i falešný Mussoliny… Nová kniha Umberta Eca vykresluje temná zákoutí Milána i pozadí redakčního prostředí časopisu Zítřek a ukazuje, jak by to asi dopadlo, kdyby Eco psal novely. "Byly by lehké, zábavné a hravé, plné zajímavých faktů a postřehů, ale přes to všechno by byly jen bokovkami," píše v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2015 v 11:05, zobrazit podobné
RECENZE Nová Angelika nepostrádá jen mozek, ale i šarm
Čím víc uznáme, že stará Angelika je snesitelnou žánrovkou, tím otravněji bude působit její nová verze.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.3.2014 v 17:05, zobrazit podobné
Fotky: Ceny Vinyla mají syntetičtí Orient, ambientní dné a brněnský festival
Objevem roku se při udílení hudebních cen Vinyla stalo synth-popové trio Orient. Pořadatelé cen při čtvrtečním vyhlašování v Lucerna Music Baru uvedli, že žádný jiný projekt, který by promlouval k posluchačům napříč žánry a scénami, v tuzemsku minulý rok nevznikl. Za Desku roku kritici zvolili nahrávku These Semi Feelings, They Are Everywhere producenta dné. Počinem roku je brněnský festival Itch My Hahaha. Podívejte se na fotky Čestmíra Jíry z vyhlašování, během kterého zahráli Tomáš Palucha nebo kapela WWW.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.2.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Vražda na Farmě! Jedna slepice nemilosrdně popravena
V reality show Farma, kterou vysílá televize Nova, se přiostřuje. Soutěžící ze zoufalé touze po masu zabili jednu ze svých slípek.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 11.7.2012 v 23:03, zobrazit podobné



TOPlist