Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.43 bodu na článek (46 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 16.68 bodu na článek (129 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 13.65 bodu na článek (26 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.985x, což odpovídá cca 468.824-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Nová Vražda v Orient expresu je nebývale velkolepá, poťouchlá i zneklidňující
I do nejmenších rolí obsadil režisér Kenneth Branagh ty největší hvězdy: Johnnyho Deppa, Michelle Pfeifferovou, Penélope Cruzovou či Willema Dafoea.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.11.2017 v 10:05, prečteno: 13x

nejlepší články ze dne: 08. 11. 2017

Související články

Remake Vraždy v Orient Expresu: Tyhle hvězdy tam budou!
Jeden z nejslavnějších detektivních příběhů Agathy Christie se dočká hvězdné verze. Remake slavného filmu Vražda v Orient Expresu budou točit Judi Dench, Michelle Pfeiffer a Johnny Depp. Právě on je posledním ze zvučných jmen, která se producentům podařilo zlákat. Krom něj se do projektu zapojil také Michael Peña.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 3.10.2016 v 13:14, zobrazit podobné
Připravuje se pokračování Vraždy v Orient expresu
Klasická detektivka s hvězdným obsazením Vražda v Orient expressu vydělala zatím kupu peněz, není se čemu divit, že se už mluví o pokračování.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 21.11.2017 v 11:49, zobrazit podobné
Johnny Depp zavítal na premiéru Vraždy v Orient expressu
Tenhle film je prostě klasika. Vražda v Orient expresu je jednou z nejznámějších detektivek Agáty Christie. V novém filmu hraje třeba Johnny Depp (54).
zdroj: showbiz.cz, přidáno 2.11.2017 v 21:49, zobrazit podobné
Nejdřív ňadra, pak dlouho nic, a pak Kelly: V tomto se slavná zástupkyně žen krev a mlíko vypravila na premiéru
Britská glamour modelka Kelly Brook (37) bývá hostem rozmanitých společenských událostí. Módních, charitativních nebo třeba filmových. Světovou premiéru očekávaného snímku Vražda v Orient expresu, která se konala v londýnské Royal Albert Hall, si nemohla nechat ujít.
zdroj: www.super.cz, přidáno 4.11.2017 v 06:02, zobrazit podobné
Vycházející hvězda Hollywoodu nezvládla nápor bleskové slávy. Vyhledala odbornou pomoc
Co víc si může mladá herečka přát než dostat roli v úspěšném filmu, který jí otevře dveře k dalším, nejlépe stejně úspěšným projektům? Pro Daisy Ridley (25) byl tím filmem Star Wars: Síla se probouzí. Fanoušci ji uvidí také v aktuálně premiérovaném pokračování Star Wars: Poslední z Jediů a přišly i další zajímavé nabídky, například film Vražda v Orient expresu. Může tedy být maximálně spokojená. Je i šťastná?
zdroj: www.super.cz, přidáno 11.12.2017 v 20:02, zobrazit podobné
V remaku Vraždy v Orient expresu si kromě Deppa zahraje i hvězda z nových Star Wars
Kromě Johnnyho Deppa si v připravovaném filmu zahrají ve vedlejších rolích Michelle Pfeiffer, Judi Dench a Daisy Ridley.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 30.9.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Dejvické divadlo triumfuje. Vražda krále Gonzaga je jeho nejlepší hra posledních let
Záměr režiséra představení Vražda krále Gonzaga je poukázat na smysl herecké profese, na schopnost umělce probouzet z letargie.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.12.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Vražda »Bohdalky« bavila víc než domácí násilí. Seriálové měření sil prohráli Langmajer s Klusem!
Nedělní večer se v českých domácnostech opět nesl v duchu kriminálních případů. Na Primě se vyšetřovala vražda herečky nápadně připomínající Jiřinu Bohdalovou, Česká televize řešila případ domácího násilí, Nova potíže s láskou... Co diváky zaujalo nejvíc?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 14.3.2016 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Seriál Příběh služebnice je intimní podívaná. Spíš než systém řeší vnitřní svět hrdinky
Příběh služebnice patří mezi nejvýraznější současné seriály. Vypráví o budoucnosti, v níž systém nutí plodné ženy dávat bohatým mužům děti, aby zachránily totalitní režim. A nabízí kvalitní, byť nepříjemnou a zneklidňující podívanou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 17.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Umberto Eco v "bokovce" Nulté číslo opěvuje klidnou nedůvěru v svět
Mafie, CIA, vražda papeže i falešný Mussoliny… Nová kniha Umberta Eca vykresluje temná zákoutí Milána i pozadí redakčního prostředí časopisu Zítřek a ukazuje, jak by to asi dopadlo, kdyby Eco psal novely. "Byly by lehké, zábavné a hravé, plné zajímavých faktů a postřehů, ale přes to všechno by byly jen bokovkami," píše v recenzi Boris Hokr.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.10.2015 v 11:05, zobrazit podobné



TOPlist