Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. bleskove.cz:
    Ø 24.79 bodu na článek (14 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 24.09 bodu na článek (45 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 20.38 bodu na článek (87 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.290x, což odpovídá cca 484.739-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Starý ironik Beck natočil desku o krásách života. Bohužel ale chce, abychom ho brali vážně
S deskou Colors se poprvé zdá, že Beckova imaginace narazila na mělčinu.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 24. 10. 2017

Související články

Recenze: Starý ironik Beck natočil desku o krásách života. Bohužel ale chce, abychom ho brali vážně
S deskou Colors se poprvé zdá, že Beckova imaginace narazila na mělčinu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.10.2017 v 07:05, zobrazit podobné
RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Ona to myslí vážně?! Rihanna chce koupit fotbalový tým z Liverpoolu
Když Rihanna na Světovém mistrovství ve fotbale slibovala, že hodlá investovat do nějakého klubu z Anglie, brali to všichni jako plané sliby pramenící z euforie největšího fotbalového svátku světa. Jenže barbadoská rodačka to myslela vážně, a tak teď začala vyjednávat o koupi týmu z Liverpoolu.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 15.8.2014 v 09:14, zobrazit podobné
Recenze: Metallicu už nejde brát vážně. Na nové desce naštvanost akorát předstírá
Metallica vydává po osmi letech nové album Hardwired… to Self-Destruct. Desku recenzuje Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Zdeněk Macura - Vyhlašuje uprchlický dekret a mobilizaci!
Zdeněk si na chvíli odskočil od palet a rozhodl se vyřešit uprchlickou krizi. Jednou a provždy. Natáhl na sebe hermelín, na hlavu nasadil korunu a natočil další ze svých epických královských videí jako Zdeněk Macura I., paletový král Čech a Moravy. To aby ho lidi brali víc vážně. Sepsal Uprchlický dekret a doplnil ho mapičkou (důležitý dokument uvidíte v naší galerii). Vlastně jde o to, že u...
zdroj: bomba.cz, přidáno 21.10.2015 v 15:17, zobrazit podobné
Madonna: Další klip o sexu chci točit s Tarrantinem
Madonna (53) vydala novou desku MDNA, která je nadupaná sexem. Zpěvačka se chystá natáčet provokativní klip k písni Gang Bang z alba a chce, aby ho natočil fenomenální režisér Quentin Tarrantino (49).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.3.2012 v 08:03, zobrazit podobné
Madonna: Další klip o sexu chci točit s Tarantinem
Madonna (53) vydala novou desku MDNA, která je nadupaná sexem. Zpěvačka se chystá natáčet provokativní klip k písni Gang Bang z alba a chce, aby ho natočil fenomenální režisér Quentin Tarantino (49).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.3.2012 v 10:03, zobrazit podobné
Michal David: Bartošová mě brala jako staršího bráchu!
S Ivetou Bartošovou spolupracoval desítky let. Hrála s ním v kapele, natočil s ní desku, zpíval duety. Chtěl, aby hrála v jeho muzikálu, a v době, kdy už to s ní šlo z kopce, nad ní hůl nezlomil. Michal David (53) se dokonce rozhodl napsat jí písničku, která by ji vrátila na vrchol. Už to bohužel nestihl.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.5.2014 v 06:03, zobrazit podobné
Michal David: Bartošová mě brala jako staršího bráchu!
S Ivetou Bartošovou spolupracoval desítky let. Hrála s ním v kapele, natočil s ní desku, zpíval duety. Chtěl, aby hrála v jeho muzikálu, a v době, kdy už to s ní šlo z kopce, nad ní hůl nezlomil. Michal David (53) se dokonce rozhodl napsat jí písničku, která by ji vrátila na vrchol. Už to bohužel nestihl.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.5.2014 v 14:03, zobrazit podobné
RECENZE Pohádkáři se líbí brak od Nesvadbové. Kdo mu věří?
Od režiséra formátu Vladimíra by nejeden divák očekával, že se vůči brakovému základu filmu Pohádkář vymezí s jistou mírou poťouchlosti a podvratnosti. Bohužel jalový příběh inscenoval hodně vážně.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 9.11.2014 v 13:05, zobrazit podobné



TOPlist