Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 19.17 bodu na článek (110 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 16 bodu na článek (42 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 15.17 bodu na článek (137 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.639x, což odpovídá cca 450.771-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2018
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 

Inzerce

Recenze: Starý ironik Beck natočil desku o krásách života. Bohužel ale chce, abychom ho brali vážně
S deskou Colors se poprvé zdá, že Beckova imaginace narazila na mělčinu.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 24. 10. 2017

Související články

Recenze: Starý ironik Beck natočil desku o krásách života. Bohužel ale chce, abychom ho brali vážně
S deskou Colors se poprvé zdá, že Beckova imaginace narazila na mělčinu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.10.2017 v 07:05, zobrazit podobné
RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.3.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Ona to myslí vážně?! Rihanna chce koupit fotbalový tým z Liverpoolu
Když Rihanna na Světovém mistrovství ve fotbale slibovala, že hodlá investovat do nějakého klubu z Anglie, brali to všichni jako plané sliby pramenící z euforie největšího fotbalového svátku světa. Jenže barbadoská rodačka to myslela vážně, a tak teď začala vyjednávat o koupi týmu z Liverpoolu.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 15.8.2014 v 09:14, zobrazit podobné
Recenze: Metallicu už nejde brát vážně. Na nové desce naštvanost akorát předstírá
Metallica vydává po osmi letech nové album Hardwired… to Self-Destruct. Desku recenzuje Karel Veselý.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.11.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Zdeněk Macura - Vyhlašuje uprchlický dekret a mobilizaci!
Zdeněk si na chvíli odskočil od palet a rozhodl se vyřešit uprchlickou krizi. Jednou a provždy. Natáhl na sebe hermelín, na hlavu nasadil korunu a natočil další ze svých epických královských videí jako Zdeněk Macura I., paletový král Čech a Moravy. To aby ho lidi brali víc vážně. Sepsal Uprchlický dekret a doplnil ho mapičkou (důležitý dokument uvidíte v naší galerii). Vlastně jde o to, že u...
zdroj: bomba.cz, přidáno 21.10.2015 v 15:17, zobrazit podobné
Madonna: Další klip o sexu chci točit s Tarrantinem
Madonna (53) vydala novou desku MDNA, která je nadupaná sexem. Zpěvačka se chystá natáčet provokativní klip k písni Gang Bang z alba a chce, aby ho natočil fenomenální režisér Quentin Tarrantino (49).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.3.2012 v 08:03, zobrazit podobné
Madonna: Další klip o sexu chci točit s Tarantinem
Madonna (53) vydala novou desku MDNA, která je nadupaná sexem. Zpěvačka se chystá natáčet provokativní klip k písni Gang Bang z alba a chce, aby ho natočil fenomenální režisér Quentin Tarantino (49).
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 27.3.2012 v 10:03, zobrazit podobné
Michal David: Bartošová mě brala jako staršího bráchu!
S Ivetou Bartošovou spolupracoval desítky let. Hrála s ním v kapele, natočil s ní desku, zpíval duety. Chtěl, aby hrála v jeho muzikálu, a v době, kdy už to s ní šlo z kopce, nad ní hůl nezlomil. Michal David (53) se dokonce rozhodl napsat jí písničku, která by ji vrátila na vrchol. Už to bohužel nestihl.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.5.2014 v 06:03, zobrazit podobné
Michal David: Bartošová mě brala jako staršího bráchu!
S Ivetou Bartošovou spolupracoval desítky let. Hrála s ním v kapele, natočil s ní desku, zpíval duety. Chtěl, aby hrála v jeho muzikálu, a v době, kdy už to s ní šlo z kopce, nad ní hůl nezlomil. Michal David (53) se dokonce rozhodl napsat jí písničku, která by ji vrátila na vrchol. Už to bohužel nestihl.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 10.5.2014 v 14:03, zobrazit podobné
Syn Bartošové (†48) Artur: Jen co natočil první desku, hned riskoval život na silnici
Konečně se dočkal. Artur Štaidl (19) s kapelou Behind the Mirror (Za zrcadlem) vydal svoji první desku. Patří tedy mezi plnohodnotné hudebníky! Avšak jeho máma Iveta Bartošová (†48) se už z jeho úspěchu těšit nemůže…
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 21.7.2016 v 20:02, zobrazit podobné



TOPlist