Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 22.85 bodu na článek (33 článků)
  2. www.ihot.cz:
    Ø 20.29 bodu na článek (21 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 19.99 bodu na článek (94 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.371x, což odpovídá cca 488.965-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 

Inzerce

Recenze: Lámání chleba ve Švandově divadle je obří sousto, se kterým si neporadili herci ani režisér
Realismus se v představení často mísí s málo funkční symbolikou, vážnost s nucenou komičností a popisnost s neobratnými elementy pohybového divadla.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 24. 10. 2017

Související články

Recenze: Lámání chleba ve Švandově divadle je obří sousto, se kterým si neporadili herci ani režisér
Realismus se v představení často mísí s málo funkční symbolikou, vážnost s nucenou komičností a popisnost s neobratnými elementy pohybového divadla.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.10.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Biľakova bondovka míří za Vladem až do Transylvánie
Inscenace Putin a Biľak u trezoru ve Švandově divadle je bezbřehou burleskou o bezbřehé svévoli politiků.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.2.2015 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Cesta do hlubin alkoholikovy duše se ve Švandově divadle zadrhla v půli
Slibné téma by si zasloužilo hlubší autorské propracovaní, píše Saša Hrbotický v recenzi inscenace Závislosti navzdory.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.9.2016 v 18:05, zobrazit podobné
RECENZE Odporný hmyz terorizuje Kafkova Řehoře Samsu
Kafkova Proměna se ve Švandově divadle změnila téměř k nepoznání, inscenace nabízí množství podnětů k zamyšlení i vizuálně působivých prvků. Jako celek se ale pod tíhou toho všeho rozpadá.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.6.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Muslimka z Prostřeno se vrací: Soupeřům předhodí ramadán a odmítne jíst!
Známá partička z Prostřena se vrací na obrazovky v čele s muslimkou Káťou. Ta v prázdninovém vydání Prostřena svým protivníkům pořádně zkomplikuje život, dojde i na požár a konečné lámání chleba... Kdo vyhraje tentokrát?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.7.2016 v 11:02, zobrazit podobné
Sámer má nové tetování: Táta ho s ním nepustí ke štědrovečernímu stolu
Zpěvák Sámer Issa (31) se sice stylizuje do pozice rebela, ale když dojde na lámání chleba, pořád poslouchá rodiče. A že k němu mají dost výhrad. Hlavně tatínek. A to přitom sám provozoval v Děčíně kasino, takže zase takový slušňák není.
zdroj: www.super.cz, přidáno 19.6.2017 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Betonová zahrada ve Švandově divadle nešokuje incestem, ale oslovuje existenciální úzkostí
Pražské Švandovo divadlo jako první scéna mimo Velkou Británii uvedlo v premiéře jevištní adaptaci slavné novely Iana McEwana Betonová zahrada, známou u nás z knižní i filmové verze. Nastudování se ujal umělecký šéf souboru Dodo Gombár, Betonovou zahradu zdramatizovala ve spolupráci s režisérem spisovatelka Petra Hůlová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.2.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Odhalení poslední večeře VIP Prostřeno: Zdeněk Macura tají syna
Poslední večeře speciálu Prostřeno! bude stejně vypečená jako celý týden. Během sobotního večera dojde jako vždy na lámání chleba. A na Zdeňka Macuru (42) praskne, že má utajeného syna!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 12.11.2016 v 07:03, zobrazit podobné
Agáta Prachařová se vrhala na cestující v metru a objímala je! Zbláznila se?!
Agáta Prachařová možná působí jako drsňačka. Její jemnost zažili na vlastní kůži obyčejní cestující pražského metra, na některé kolemjdoucí se doslova vrhla s otevřenou náručí!  „Doma u televize je každej hrdina, ale když dojde na lámání chleba, všichni přede mnou utečou“, hlásá […]
zdroj: iglanc.cz, přidáno 19.9.2014 v 13:17, zobrazit podobné
Brad Pitt je z bitvy o děti na dně: Takového morouse z něj udělala hysterická Angelina Jolie!
Dlouho to odkládali, ale teď konečně došlo na lámání chleba. Rozvod Brada Pitta (54) a Angeliny Jolie (43) je v plném proudu a rozhodně neprobíhá v přátelském duchu. Hysterická herečka chce prý bývalého partnera připravit o děti, které ještě před pár měsíci vychovávali společně. A Pitta to vyčerpává natolik, že viditelně sešel.
Celebrity v článku: Angelina Jolie, Brad Pitt
zdroj: extra.cz, přidáno 16.6.2018 v 20:22, zobrazit podobné



TOPlist