Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.82 bodu na článek (45 článků)
  2. bleskove.cz:
    Ø 22.31 bodu na článek (16 článků)
  3. extra.cz:
    Ø 22.08 bodu na článek (88 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.347x, což odpovídá cca 487.713-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 24. 10. 2017

Související články

Recenze: Dokument o Mečiarovi neobjevuje nic nového. Komentář autorky ale dokáže do filmu vtáhnout
Film je svým způsobem fascinující a pro mladou generaci, která se takto s Mečiarem setká poprvé, půjde o téměř fikčně strhující podívanou s padouchem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.10.2017 v 11:05, zobrazit podobné
Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Co dokáže lež je výborný dokument o informační válce. Těží z toho, že má názor
Režisér Tomáš Kudrna natočil vynikající dokument Co dokáže lež o informační válce a fake news. Ve filmu se nebojí mít názor.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.5.2017 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Dechberoucí dokument Příběh lesa sráží ekologická agitka a komentář Tomáše Hanáka
Jacques Perrin a Jacques Cluzaud natáčeli čtyři roky na desítkách lokací po celé Evropě dokument Příběh lesa.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.4.2016 v 08:04, zobrazit podobné
Recenze: Sídliskový sen o Rytmusovi propásl šanci
Dokument o Patriku Vrbovském alias Rytmusovi nám nic moc nového neprozradil. Leda to, že "kruté" dětství je spíše jeho image.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.8.2015 v 14:05, zobrazit podobné
Recenze: Druhý Kingsman nemá srdce. Neobjevuje nic nového, jen kopíruje jedničku
Druhý Kingsman mechanicky klonuje památné prvky jedničky - divokou akci, nekorektní humor, výraznou hudbu i bezstarostné hrdiny.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 21.9.2017 v 13:10, zobrazit podobné
Recenze: Dokument o Lucii Bílé mohl být fascinující. Jenže se bojí zpěvačce vzepřít
Dokument si netroufá Bílou odstrčit od kormidla a místo hrané intimity zkusit najít opravdovou lidskost zpěvačky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.4.2017 v 20:05, zobrazit podobné
RECENZE Syrový dokument ukazuje Cobaina jako vyděděnce
Recenze hudebního dokumentu Kurt Cobain: Montage of Heck, který mapuje život zpěváka kultovní Nirvany.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.5.2015 v 16:05, zobrazit podobné
RECENZE Život je život trapně oslavuje české maloměšťáctví
Recenze nového filmu režiséra Milana Cieslara Život je život, ve kterém hrají Ondřej Vetchý a Simona Stašová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.5.2015 v 12:05, zobrazit podobné
RECENZE Noční běžec proklusal nocí moderního thrilleru
Recenze nového filmu s Liamem Neesonem, který se pod režijním vedením Katalánce Jaumeho Collet-Serry snaží zachránit svého syna, jenž se stal nepohodlným svědkem vraždy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 6.5.2015 v 12:05, zobrazit podobné



TOPlist