Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.94 bodu na článek (31 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.29 bodu na článek (129 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.16 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.349x, což odpovídá cca 487.817-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Lámání chleba ve Švandově divadle je obří sousto, se kterým si neporadili herci ani režisér
Realismus se v představení často mísí s málo funkční symbolikou, vážnost s nucenou komičností a popisnost s neobratnými elementy pohybového divadla.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.10.2017 v 14:05, prečteno: 12x

nejlepší články ze dne: 23. 10. 2017

Související články

Recenze: Lámání chleba ve Švandově divadle je obří sousto, se kterým si neporadili herci ani režisér
Realismus se v představení často mísí s málo funkční symbolikou, vážnost s nucenou komičností a popisnost s neobratnými elementy pohybového divadla.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 24.10.2017 v 14:10, zobrazit podobné
Recenze: Biľakova bondovka míří za Vladem až do Transylvánie
Inscenace Putin a Biľak u trezoru ve Švandově divadle je bezbřehou burleskou o bezbřehé svévoli politiků.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 5.2.2015 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Cesta do hlubin alkoholikovy duše se ve Švandově divadle zadrhla v půli
Slibné téma by si zasloužilo hlubší autorské propracovaní, píše Saša Hrbotický v recenzi inscenace Závislosti navzdory.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.9.2016 v 18:05, zobrazit podobné
Muslimka z Prostřeno se vrací: Soupeřům předhodí ramadán a odmítne jíst!
Známá partička z Prostřena se vrací na obrazovky v čele s muslimkou Káťou. Ta v prázdninovém vydání Prostřena svým protivníkům pořádně zkomplikuje život, dojde i na požár a konečné lámání chleba... Kdo vyhraje tentokrát?
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 15.7.2016 v 11:02, zobrazit podobné
Sámer má nové tetování: Táta ho s ním nepustí ke štědrovečernímu stolu
Zpěvák Sámer Issa (31) se sice stylizuje do pozice rebela, ale když dojde na lámání chleba, pořád poslouchá rodiče. A že k němu mají dost výhrad. Hlavně tatínek. A to přitom sám provozoval v Děčíně kasino, takže zase takový slušňák není.
zdroj: www.super.cz, přidáno 19.6.2017 v 11:02, zobrazit podobné
Recenze: Betonová zahrada ve Švandově divadle nešokuje incestem, ale oslovuje existenciální úzkostí
Pražské Švandovo divadlo jako první scéna mimo Velkou Británii uvedlo v premiéře jevištní adaptaci slavné novely Iana McEwana Betonová zahrada, známou u nás z knižní i filmové verze. Nastudování se ujal umělecký šéf souboru Dodo Gombár, Betonovou zahradu zdramatizovala ve spolupráci s režisérem spisovatelka Petra Hůlová.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.2.2016 v 11:05, zobrazit podobné
Odhalení poslední večeře VIP Prostřeno: Zdeněk Macura tají syna
Poslední večeře speciálu Prostřeno! bude stejně vypečená jako celý týden. Během sobotního večera dojde jako vždy na lámání chleba. A na Zdeňka Macuru (42) praskne, že má utajeného syna!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 12.11.2016 v 07:03, zobrazit podobné
Kanye West: Porno sleduju pořád
Rapper Kanye West je všechno, ale ne pokrytec. Když došlo na lámání chleba při debatě o pornu, neudělal typického amerického republikána, který se pokřižuje a křičí, já nikdy, ale přiznal otevřeně, že i v manželství porno konzumuje. Navzdory tomu, že má manželku a tři děti, nepřijde mu nic zvláštního na tom, že masturbuje u porna.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 13.8.2018 v 22:14, zobrazit podobné
Brad Pitt je z bitvy o děti na dně: Takového morouse z něj udělala hysterická Angelina Jolie!
Dlouho to odkládali, ale teď konečně došlo na lámání chleba. Rozvod Brada Pitta (54) a Angeliny Jolie (43) je v plném proudu a rozhodně neprobíhá v přátelském duchu. Hysterická herečka chce prý bývalého partnera připravit o děti, které ještě před pár měsíci vychovávali společně. A Pitta to vyčerpává natolik, že viditelně sešel.
Celebrity v článku: Angelina Jolie, Brad Pitt
zdroj: extra.cz, přidáno 16.6.2018 v 20:22, zobrazit podobné
Eva Josefíková: S rodiči v kavárně
Stále oblíbenější a vytíženější herečka Eva Josefíková má spoustu práce v divadle, v televizi i ve filmu, a tak udržovat kontakt s rodiči, kteří žijí na Moravě, není vůbec jednoduché.Eva hraje v pražském Švandově divadle, a tak nejspíš pro její rodiče bylo jednodušší přijet se na svou dceru alespoň na pár dní podívat. A taky ji na vlastní oči vidět na divadelních prknech. Všichni tři s...
zdroj: www.ihot.cz, přidáno 8.3.2017 v 06:23, zobrazit podobné



TOPlist