Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. extra.cz:
    Ø 21.45 bodu na článek (74 článků)
  2. www.deniksip.cz:
    Ø 19.28 bodu na článek (43 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.32 bodu na článek (156 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 8.738x, což odpovídá cca 455.936-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Režisér Aronofsky vyhrál, jeho matka! je otravná. A proto mnohé diváky baví
Snímek matka! režiséra Darrena Aronofského má být velmi otevřenou biblickou alegorií o vztahu Boha (Javiera Bardema), přírody (Jennifer Lawrenceové) a lidstva (všech ostatních, kteří se ve filmu objeví). Problém je, že každý divák s alespoň minimální znalostí biblických příběhů alegorii prokoukne a děj začne s úspěchem předvídat. Režisér ale dokáže být ve své snaze tak extrémní, že právě tato provokace dohnaná ad absurdum je na filmu nakonec i svým způsobem působivá.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.10.2017 v 21:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 19. 10. 2017

Související články

Lásku, která se zrodila na natáčení, už netají: Renomovaný režisér (48) se dmul pýchou vedle úspěšné herečky (27)
Když počátkem září Daren Aronofsky (48) a Jennifer Lawrence (27) v Benátkách uvedli světovou premiéru společného filmu matka!, jako zamilovaný pár nevypadali. Po festivalu nejspíš usoudili, že není nutné dělat tajnosti, a konečně vzájemné sympatie netají.
zdroj: www.super.cz, přidáno 22.9.2017 v 16:02, zobrazit podobné
OBRAZEM: Matka se baví s figurínou syna, kterou dostala, aby netesknila
Dalton Ross z Nashvillu chtěl udělat radost své matce. Rozhodl se proto, že jí pošle svou kartonovou figurínu v životní velikosti, aby jí nebylo líto, že ona je doma sama a on studuje až v Londýně. Jeho matka s figurínou podnikla všechno, co by dělala se synem normálně. S fotografiemi se pak celému světu pochlubila na sociální síti.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 5.4.2016 v 17:04, zobrazit podobné
Noe pro jednadvacáté století brání Archu se sekerou v ruce
Režisér Darren Aronofsky vrací do kin Bibli. Cenzoři v arabských zemích už vydávají zákazy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.3.2014 v 14:05, zobrazit podobné
Trailer: Horor matka! s Jennifer Lawrenceovou se chystá do Benátek a ukazuje strašlivé věci
Režisérem snímku a zároveň scenáristou je Darren Aronofsky, jenž natočil například Requiem za sen nebo Černou labuť.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.8.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Trailer: Horor matka! s Jennifer Lawrenceovou se chystá do Benátek a ukazuje strašlivé věci
Režisérem snímku a zároveň scenáristou je Darren Aronofsky, jenž natočil například Requiem za sen nebo Černou labuť.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
RECENZE Jak Lassie vypráví intelektuálům o zrodu planety psů
Maďarský snímek Bílý Bůh, který vyhrál jednu z hlavních cen na festivalu v Cannes, vypráví o metaforické vzpouře psů proti jejich pánům. Režisér ale natočil spíše sofistikovanější verzi Lassie.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 18.2.2015 v 16:10, zobrazit podobné
Dejdar vyhrál! Takhle byste ho ale asi nepoznali!
Dejdar dokázal, že i když neměl zvlášť náročnou masku, udělal na pódiu skvělou show, a proto suverénně zvítězil. Diváky i porotu naprosto odrovnal nejen svým zpěvem, ale i hereckým výkonem a odvahou.   Herec, moderátor ...
zdroj: bleskove.cz, přidáno 27.3.2017 v 06:26, zobrazit podobné
Recenze: Morávek hledá revoluci. I za zvuků Škroupova šlágru
Národní divadlo zase oslovuje národ. V inscenaci 1789 aneb Dokonalé štěstí dokázal režisér Vladimír Morávek přenést vážnost své hry o revolucích i do polemických hovorů mezi diváky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.12.2014 v 09:05, zobrazit podobné
Obrazem: Alegorické vozy a sličné hostesky, reklamní karavana baví diváky Tour de France
Reklamní karavana jezdí s Tour de France už od roku 1930. Vždy dvě hodiny před začátkem závodu projíždí celou etapu a baví nedočkavé fanoušky. Některé hostesky diváky občerstvují, jiní hází do davu reklamní předměty. Podívejte se na letošní alegorické vozy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.7.2016 v 14:05, zobrazit podobné
Věřili byste tomu? Tenhle týpek opravdu u nás vyhrál SuperStar, teď tvrdí, že se dal na striptýz
Pro diváky v Česku jde už o dávno zapomenutou tvář i jméno, slovenský zpěvák, který vyhrál druhou řadu Česko Slovenské SuperStar a porazil i Češku Gábinu Gunčíkovou, je ale doma pořád velká star. Lukáš Adamec (29) , jenž u našich východních sousedů vyhrál jejich obdobu pořadu Tvoje tvář má známý hlas, teď tvrdí, že se dal na striptýz.
zdroj: www.super.cz, přidáno 8.9.2016 v 06:02, zobrazit podobné



TOPlist