Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 23.4 bodu na článek (42 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 21.84 bodu na článek (102 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 16.24 bodu na článek (25 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.088x, což odpovídá cca 474.199-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Režisér Aronofsky vyhrál, jeho matka! je otravná. A proto mnohé diváky baví
Snímek matka! režiséra Darrena Aronofského má být velmi otevřenou biblickou alegorií o vztahu Boha (Javiera Bardema), přírody (Jennifer Lawrenceové) a lidstva (všech ostatních, kteří se ve filmu objeví). Problém je, že každý divák s alespoň minimální znalostí biblických příběhů alegorii prokoukne a děj začne s úspěchem předvídat. Režisér ale dokáže být ve své snaze tak extrémní, že právě tato provokace dohnaná ad absurdum je na filmu nakonec i svým způsobem působivá.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.10.2017 v 21:05, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 19. 10. 2017

Související články

Lásku, která se zrodila na natáčení, už netají: Renomovaný režisér (48) se dmul pýchou vedle úspěšné herečky (27)
Když počátkem září Daren Aronofsky (48) a Jennifer Lawrence (27) v Benátkách uvedli světovou premiéru společného filmu matka!, jako zamilovaný pár nevypadali. Po festivalu nejspíš usoudili, že není nutné dělat tajnosti, a konečně vzájemné sympatie netají.
zdroj: www.super.cz, přidáno 22.9.2017 v 16:02, zobrazit podobné
OBRAZEM: Matka se baví s figurínou syna, kterou dostala, aby netesknila
Dalton Ross z Nashvillu chtěl udělat radost své matce. Rozhodl se proto, že jí pošle svou kartonovou figurínu v životní velikosti, aby jí nebylo líto, že ona je doma sama a on studuje až v Londýně. Jeho matka s figurínou podnikla všechno, co by dělala se synem normálně. S fotografiemi se pak celému světu pochlubila na sociální síti.
zdroj: revue.idnes.cz, přidáno 5.4.2016 v 17:04, zobrazit podobné
Noe pro jednadvacáté století brání Archu se sekerou v ruce
Režisér Darren Aronofsky vrací do kin Bibli. Cenzoři v arabských zemích už vydávají zákazy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.3.2014 v 14:05, zobrazit podobné
RECENZE Jak Lassie vypráví intelektuálům o zrodu planety psů
Maďarský snímek Bílý Bůh, který vyhrál jednu z hlavních cen na festivalu v Cannes, vypráví o metaforické vzpouře psů proti jejich pánům. Režisér ale natočil spíše sofistikovanější verzi Lassie.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 18.2.2015 v 16:10, zobrazit podobné
Trailer: Horor matka! s Jennifer Lawrenceovou se chystá do Benátek a ukazuje strašlivé věci
Režisérem snímku a zároveň scenáristou je Darren Aronofsky, jenž natočil například Requiem za sen nebo Černou labuť.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.8.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Trailer: Horor matka! s Jennifer Lawrenceovou se chystá do Benátek a ukazuje strašlivé věci
Režisérem snímku a zároveň scenáristou je Darren Aronofsky, jenž natočil například Requiem za sen nebo Černou labuť.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 10.8.2017 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Morávek hledá revoluci. I za zvuků Škroupova šlágru
Národní divadlo zase oslovuje národ. V inscenaci 1789 aneb Dokonalé štěstí dokázal režisér Vladimír Morávek přenést vážnost své hry o revolucích i do polemických hovorů mezi diváky.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 12.12.2014 v 09:05, zobrazit podobné
Dejdar vyhrál! Takhle byste ho ale asi nepoznali!
Dejdar dokázal, že i když neměl zvlášť náročnou masku, udělal na pódiu skvělou show, a proto suverénně zvítězil. Diváky i porotu naprosto odrovnal nejen svým zpěvem, ale i hereckým výkonem a odvahou.   Herec, moderátor ...
zdroj: bleskove.cz, přidáno 27.3.2017 v 06:26, zobrazit podobné
Obrazem: Alegorické vozy a sličné hostesky, reklamní karavana baví diváky Tour de France
Reklamní karavana jezdí s Tour de France už od roku 1930. Vždy dvě hodiny před začátkem závodu projíždí celou etapu a baví nedočkavé fanoušky. Některé hostesky diváky občerstvují, jiní hází do davu reklamní předměty. Podívejte se na letošní alegorické vozy.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 24.7.2016 v 14:05, zobrazit podobné
Věřili byste tomu? Tenhle týpek opravdu u nás vyhrál SuperStar, teď tvrdí, že se dal na striptýz
Pro diváky v Česku jde už o dávno zapomenutou tvář i jméno, slovenský zpěvák, který vyhrál druhou řadu Česko Slovenské SuperStar a porazil i Češku Gábinu Gunčíkovou, je ale doma pořád velká star. Lukáš Adamec (29) , jenž u našich východních sousedů vyhrál jejich obdobu pořadu Tvoje tvář má známý hlas, teď tvrdí, že se dal na striptýz.
zdroj: www.super.cz, přidáno 8.9.2016 v 06:02, zobrazit podobné



TOPlist