Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 115 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 18.94 bodu na článek (31 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 17.29 bodu na článek (129 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.16 bodu na článek (19 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.349x, což odpovídá cca 487.817-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Švýcarský kandidát na Oscara Boží pořádek je vtipná, emancipačně laděná pohádka
Film popisuje absurdní situaci: všude ve světě bujela sexuální revoluce, ovšem ve Švýcarsku nemohly ženy rozhodovat o svých volených zástupcích.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 19.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 19. 10. 2017

Související články

Recenze: Komedie Lady Bird je nejtišší kandidát na Oscara. Její hlas se však vyplatí slyšet
Lady Bird je snímek stejnou měrou tichý i naléhavý. V tom je jedinečný, tím se řadí k nejlepším filmům o dospívání, které v posledních letech vznikly.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.3.2018 v 16:05, zobrazit podobné
Recenze: Vánoční pohádka Svatojánský věneček uvízla v tradičním zajetí sváteční totality
Vánoční pohádka České televize od Jiřího Stracha a Marka Epsteina je uzavřena ve vězení žánrových zákonitostí, z něhož by neunikl ani Houdini.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Kandidát na Oscara? Film První člověk ukazuje, co Armstrong viděl cestou na Měsíc
Scénu, kdy se blíží k Měsíci a ze stísněně kapsle ho vidí vždy jen kus, režisér záměrně natočil tak, aby působila klaustrofobicky.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 1.9.2018 v 15:10, zobrazit podobné
Jan Budař připravuje pohádku Princ Mamánek: Zářit v ní mají Šafránková, Abrhám i Vetchý!
Prvním autorským filmem úspěšného herce Jana Budaře bude Princ Mamánek, vtipná a dobrodružná pohádka ze života. Natáčet se bude v Dětenicích a blízkém okolí.
Celebrity v článku: Jan Budař
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 29.2.2016 v 15:03, zobrazit podobné
J není jméno, je to hříčka rodičů dítěte, rozhodl švýcarský soud
J není křestní jméno. S odvoláním na "nejlepší zájem dítěte" o tom rozhodl švýcarský soud, který tak potvrdil dřívější rozhodnutí curyšského matričního úřadu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.3.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Sejdou se recepční, farářka a zabiják… Vtipná zápletka na humoristický román nestačí
Nová kniha Jonase Jonassona nazvaná Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) těžkne pod nánosem nepříliš dynamického vyprávění.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.7.2016 v 18:04, zobrazit podobné
Známe tajný zasedací pořádek Plesu v Opeře: Kdo s kým a vedle koho?
Jen pro vyvolené! České hvězdy neváhají za místo u stolu či v luxusní lóži na Plese v Opeře utratit i 15 tisíc korun. Blesk získal tajný zasedací pořádek!
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 5.2.2016 v 12:03, zobrazit podobné
Recenze: Biler napsal román o prezidentské volbě. 250 stran o velkochovateli slepic je ale příliš
Knihy dnes píšou i lidé, jejichž jedinou schopností je umět ťukat do klávesnice. "Prezidentský" román Nejlepší kandidát je toho příkladem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 22.1.2018 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Erotická a šovinistická Druuna je komiks, který není pro ženy
Druuna není dostatečně bizarní, vtipná ani podvratná, aby byla něčím jiným než přehlídkou Serpieriho kreslířského mistrovství.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Hmyzí hamburgery a rozemletí červi. Švýcarský řetězec začne prodávat hmyz lidem
Cvrčci, kobylky a mouční červi již nejsou pouze potravou zvířat. Švýcarský řetězec supermarketů Coop začne příští týden prodávat hmyzí pochoutky pro lidi. Všechny tři povolené druhy musí být chovány pod přísným dozorem po dobu čtyř hmyzích generací.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.8.2017 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist