Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 26.64 bodu na článek (44 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 23.06 bodu na článek (87 článků)
  3. bleskove.cz:
    Ø 22.87 bodu na článek (15 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.465x, což odpovídá cca 493.870-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Švýcarský kandidát na Oscara Boží pořádek je vtipná, emancipačně laděná pohádka
Film popisuje absurdní situaci: všude ve světě bujela sexuální revoluce, ovšem ve Švýcarsku nemohly ženy rozhodovat o svých volených zástupcích.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 19.10.2017 v 14:10, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 19. 10. 2017

Související články

Šok: Tomio Okamura zažaloval matku Ornelly Štikové!
Senátor a bývalý prezidentský kandidát se rozhodl, že bude dráždit hada bosou nohou! Nestihne ho za to boží trest?
zdroj: showbiz.cz, přidáno 11.6.2013 v 11:49, zobrazit podobné
Recenze: Vánoční pohádka Svatojánský věneček uvízla v tradičním zajetí sváteční totality
Vánoční pohádka České televize od Jiřího Stracha a Marka Epsteina je uzavřena ve vězení žánrových zákonitostí, z něhož by neunikl ani Houdini.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné
TOP 9 - Borci a borečci z Facebooku!
Vtipná fota lidí, kterým, naopak, nepřijdou nijak vtipná!
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 10.5.2012 v 06:10, zobrazit podobné
TOP 9 - Borci a borečci z Facebooku!
Vtipná fota lidí, kterým, naopak, nepřijdou nijak vtipná!
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 17.8.2012 v 09:10, zobrazit podobné
14 slavných i osudových rolí Philipa Seymoura Hoffmana
Americký herec Philip Seymour Hoffman zemřel ve věku 46 let. Kariéru odstartoval v seriálu Právo a pořádek v roce 1991. Vysněného Oscara získal o čtrnáct let později ...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 3.2.2014 v 03:05, zobrazit podobné
14 slavných i osudových rolí Philipa Seymoura Hoffmana
Americký herec Philip Seymour Hoffman zemřel ve věku 46 let. Kariéru odstartoval v seriálu Právo a pořádek v roce 1991. Vysněného Oscara získal o čtrnáct let později ...
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 4.2.2014 v 10:05, zobrazit podobné
Jan Budař připravuje pohádku Princ Mamánek: Zářit v ní mají Šafránková, Abrhám i Vetchý!
Prvním autorským filmem úspěšného herce Jana Budaře bude Princ Mamánek, vtipná a dobrodružná pohádka ze života. Natáčet se bude v Dětenicích a blízkém okolí.
Celebrity v článku: Jan Budař
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 29.2.2016 v 15:03, zobrazit podobné
Recenze: Sejdou se recepční, farářka a zabiják… Vtipná zápletka na humoristický román nestačí
Nová kniha Jonase Jonassona nazvaná Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) těžkne pod nánosem nepříliš dynamického vyprávění.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.7.2016 v 18:04, zobrazit podobné
J není jméno, je to hříčka rodičů dítěte, rozhodl švýcarský soud
J není křestní jméno. S odvoláním na "nejlepší zájem dítěte" o tom rozhodl švýcarský soud, který tak potvrdil dřívější rozhodnutí curyšského matričního úřadu.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 29.3.2017 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Erotická a šovinistická Druuna je komiks, který není pro ženy
Druuna není dostatečně bizarní, vtipná ani podvratná, aby byla něčím jiným než přehlídkou Serpieriho kreslířského mistrovství.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 31.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné



TOPlist