Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 21.63 bodu na článek (30 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 18.9 bodu na článek (105 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.11 bodu na článek (171 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.034x, což odpovídá cca 471.381-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Nejčtenější za 24 hodin na serveru stravník.cz

více na stravník.cz

Inzerce

Recenze: Skupina Fiordmoss dělá pop pro těžké introverty. Škoda, že deska nepřišla dřív
Debutové album Fiordmoss jako kdyby zachycovalo divokého ducha bývalých východoněmeckých čtvrtí, kde se mísí pach přepálených bratwurstů se smogem.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.10.2017 v 08:05, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 14. 10. 2017

Související články

Recenze: Klára Vytisková nahrála výborné popové album. Škoda že zpívá v angličtině
Home je skvělá popová deska, která nestaví pouze na několika hitech, ale přináší vyrovnaný materiál.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 14.12.2015 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Rihanna už nechce dělat hity. Deska Anti je hlavně přiznáním zoufalství
Rihannina osmá deska se zapíše do historie jako její nejdivnější, nejchaotičtější a nejméně hitová.
Celebrity v článku: Rihanna
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 1.2.2016 v 07:05, zobrazit podobné
Na hudebních cenách Vinyla zahrají Tomáš Palucha, Fiordmoss a WWW
Již 9. února dojde k vyhlášení šestého ročníku hudebních cen Vinyla, na kterých v pražském Lucerna Music Baru vystoupí Tomáš Palucha, Fiordmoss a WWW. Večer moderují Marie Bláhovcová a Bohdan Bláhovec.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.1.2017 v 12:05, zobrazit podobné
Recenze: Landova nová deska je zbytečně plná demagogie a laciného kazatelství
Nová deska Daniela Landy plně uspokojí jeho fanoušky, kteří chtějí písně obsahující boj a laciné kazatelství.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 21.9.2015 v 08:05, zobrazit podobné
Recenze: Sólová deska Kurta Cobaina je podivná voyeurská nekrofilie
Recenze "nové" desky Kurta Cobaina, na které zní jeho podomácku nahraná dema a nedodělky z nově objevených pásek.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 16.11.2015 v 09:05, zobrazit podobné
Recenze: Nová deska Cocotte Minute je jedinečný experiment, který ocení hlavně fanoušci
Cocotte Minute se s aktuální deskou Rituál, kmen a srdce a kmen pustili do neprobádaných vod. Přeplavali je na výbornou, na konci ale žádnou Ameriku neobjevili. „Vznikla minimálně na první poslech (a po stránce formy) zajímavá deska. Je totiž něco mezi živákem a studiovkou, experimentem, který se nevidí jak v rámci domácí scény, tak ve světě,“ píše v recenzi Jarda Konáš.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 19.10.2015 v 12:05, zobrazit podobné
Skupina U2 ještě neskončila turné a už chystá další
Skupina U2 ještě nedokončila turné Innocence Experience ke svému albu Songs of Innocence z roku 2014 a už připravuje koncerty na příští rok. Do šesti měsíců totiž hodlá vydat čtrnácté studiové album. Má být prý ideologicky ještě silnější než jejich deska z roku 1983 s názvem War. Šestapadesátiletý Bono Vox přitom naznačil, že nové album se pokusí doručit na trhy ještě před Vánocemi.
zdroj: www.odhaleno.cz, přidáno 5.8.2016 v 08:14, zobrazit podobné
Skupina Lucie přidává třetí koncert v O2 areně a posiluje i brněnskou zastávku
Deska Evolucie vychází na podzim po šestnácti letech, kapela ji nahrála v populární sestavě Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 2.3.2018 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Nezval, Teige, Kyšperský. Skupina Květy ukazuje, co je to elektronický surrealismus
Brněnská skupina Květy vydala album Komik do půl osmé, plné poetiky roztříštěných myšlenek a obrazů. Dobře se hodí k novému, elektronikou prošpikovanému zvuku, který má ale spíš než k současnému digitálnímu popu či klubové hudbě blízko k estetice nízkorozpočtových sci-fi filmů.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 26.5.2017 v 06:05, zobrazit podobné
Recenze: Nezval, Teige, Kyšperský. Skupina Květy ukazuje, co je to elektronický surrealismus
Brněnská skupina Květy vydala album Komik do půl osmé, plné poetiky roztříštěných myšlenek a obrazů. Dobře se hodí k novému, elektronikou prošpikovanému zvuku, který má ale spíš než k současnému digitálnímu popu či klubové hudbě blízko k estetice nízkorozpočtových sci-fi filmů.
zdroj: www.pikant.cz, přidáno 26.5.2017 v 15:10, zobrazit podobné



TOPlist