Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 117 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.33 bodu na článek (42 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 22.15 bodu na článek (102 článků)
  3. www.ihot.cz:
    Ø 17.12 bodu na článek (25 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.352x, což odpovídá cca 487.974-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 

Inzerce

Recenze: Když se nihilismus mění v agresi. Série bezdůvodných aktů je pozoruhodná, ale málo čitelná
Ačkoliv inscenace okouzlí textovou originalitou i precizní hereckou prací, chybí jí schopnost jitřit emoce.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.10.2017 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 13. 10. 2017

Související články

RECENZE X-Meni se nostalgicky ohlížejí do minulosti Matrixu
Budoucí minulost, nebo minulá budoucnost? X-Meni působí jako by se vrátili z alternativní vývojové linie komiksového filmu, jež se však nelítostně bije s aktuální budoucností žánru.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 25.5.2014 v 13:05, zobrazit podobné
Recenze: Gears of War 4 dává fanouškům znovu šanci zatnout do nepřátel ozubený řetěz
Pro fanoušky série je to jasná koupě. Pro ostatní hra, kterou se vyplatí koupit, až když její cena klesne, píše Otakar Schön.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.10.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Fotograf mužských aktů Robert Vano přiznal partnera: Je to o 40 let mladší fotbalista!
Nejznámější český fotograf mužských aktů Robert Vano (68) je už osm let zamilovaný do fešného fotbalisty! I když jeho jméno tají, tak se už několikrát objevil na jeho fotografiích.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 5.11.2016 v 13:03, zobrazit podobné
Recenze: Z Lany Del Rey se stala jedna z málo rozpoznatelných zpěvaček, i když hity už nenabízí
Lust For Life je klidná, dospělejší deska. To, kvůli čemu posluchači byli kdysi ochotni platit velké sumy za lístky na Lanu Del Rey, se ale vytratilo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.7.2017 v 07:05, zobrazit podobné
X-Meni odvracejí nukleární hrozbu. Dočkají se vděku?
Na konci května se vrátí komiksová série X-Men. Se značně nadstandardním rozpočtem a Bryanem Singerem v čele.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 20.3.2014 v 09:05, zobrazit podobné
Zemřel Adam Holý. Slavnému fotografovi aktů a modelek bylo 42 let
Adam Holý, který loni získal za knihu aktů The Overview Effect titul Fotograf roku, patřil mezi přední české autory.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.7.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Na česká kina udeřila apokalypsa, návštěvnost ovládli noví X-Meni
Nový film z komiksové série X-Men, tentokrát s přízviskem Apokalypsa, vede víkendovou návštěvnost v tuzemských kinech. Snímek Bryana Singera, který režíroval další tři filmy této série, o víkendu přilákal do kinosálů přes 33 tisíc diváků, kteří v pokladnách zanechali více než 4,8 milionu korun. X-Meni tak odsunuli na druhé místo animovaný snímek Angry Birds ve filmu, v němž vynalézaví ptáci chrání svůj ostrov před záhadnými zelenými vepři. Dobrodružství Ruďáka, Žluťase a Bombase za dva týdny vidělo přes 107 tisíc diváků. Na třetím místě je pokračování příběhů komiksového hrdiny nazvané Captain America: Občanská válka, který za tři týdny navštívilo přes 200 tisíc lidí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.5.2016 v 17:05, zobrazit podobné
Tuhle krásu v Akademii nechtějí… Výstavu aktů zakázali feministky
Pouhé čtyři dny se v Akademii věd konala výstava aktů. Feministky poté dokázali, že byla výstava ukončena a nyní se pro ni hledají nové prostory.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 12.11.2015 v 07:49, zobrazit podobné
Recenze: Coldplay se mění ve sluníčkáře. Z jejich verze štěstí je až smutno
Na sedmém albu A Head Full of Dreams zní britská čtveřice pozitivněji než kdy dříve. Přesto se zdá, že neví, co se sebou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.12.2015 v 12:05, zobrazit podobné
To je ZMĚNA: Neuvěříte, co teď Peter Nagy fotí místo EROTICKÝCH aktů!
Peter Nagy (57) se kromě zpěvu proslavil také focením erotických aktů. Tomu už je ale zdá se definitivní konec. Neuvěříte, na jaké focení se umělec dal v poslední době.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 8.6.2016 v 08:08, zobrazit podobné



TOPlist