Články o celebritách do mailu

Chcete si nechat zasílat jednou denně zdarma 10 nejčtenějších článků o celebritách?
Ano? Stačí napsat Váš email a odeslat. Zasílání můžete kdykoliv zrušit.
(Články do e-mailu již odebírá 116 lidí)

Nej zdroje dle čtenosti - tento týden

  1. www.deniksip.cz:
    Ø 24.24 bodu na článek (29 článků)
  2. extra.cz:
    Ø 19.34 bodu na článek (100 článků)
  3. www.blesk.cz:
    Ø 16.55 bodu na článek (171 článků)
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server paparazzi.cz na bulvární tisk přesně 9.150x, což odpovídá cca 477.434-ti odkázaným článkům ročně.

Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 

Inzerce

Recenze: Když se nihilismus mění v agresi. Série bezdůvodných aktů je pozoruhodná, ale málo čitelná
Ačkoliv inscenace okouzlí textovou originalitou i precizní hereckou prací, chybí jí schopnost jitřit emoce.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 13.10.2017 v 07:05, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 13. 10. 2017

Související články

Fotograf mužských aktů Robert Vano přiznal partnera: Je to o 40 let mladší fotbalista!
Nejznámější český fotograf mužských aktů Robert Vano (68) je už osm let zamilovaný do fešného fotbalisty! I když jeho jméno tají, tak se už několikrát objevil na jeho fotografiích.
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 5.11.2016 v 13:03, zobrazit podobné
Recenze: Gears of War 4 dává fanouškům znovu šanci zatnout do nepřátel ozubený řetěz
Pro fanoušky série je to jasná koupě. Pro ostatní hra, kterou se vyplatí koupit, až když její cena klesne, píše Otakar Schön.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 15.10.2016 v 10:05, zobrazit podobné
Recenze: Z Lany Del Rey se stala jedna z málo rozpoznatelných zpěvaček, i když hity už nenabízí
Lust For Life je klidná, dospělejší deska. To, kvůli čemu posluchači byli kdysi ochotni platit velké sumy za lístky na Lanu Del Rey, se ale vytratilo.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 28.7.2017 v 07:05, zobrazit podobné
Zemřel Adam Holý. Slavnému fotografovi aktů a modelek bylo 42 let
Adam Holý, který loni získal za knihu aktů The Overview Effect titul Fotograf roku, patřil mezi přední české autory.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 8.7.2016 v 13:05, zobrazit podobné
Tuhle krásu v Akademii nechtějí… Výstavu aktů zakázali feministky
Pouhé čtyři dny se v Akademii věd konala výstava aktů. Feministky poté dokázali, že byla výstava ukončena a nyní se pro ni hledají nové prostory.
zdroj: showbiz.cz, přidáno 12.11.2015 v 07:49, zobrazit podobné
Na česká kina udeřila apokalypsa, návštěvnost ovládli noví X-Meni
Nový film z komiksové série X-Men, tentokrát s přízviskem Apokalypsa, vede víkendovou návštěvnost v tuzemských kinech. Snímek Bryana Singera, který režíroval další tři filmy této série, o víkendu přilákal do kinosálů přes 33 tisíc diváků, kteří v pokladnách zanechali více než 4,8 milionu korun. X-Meni tak odsunuli na druhé místo animovaný snímek Angry Birds ve filmu, v němž vynalézaví ptáci chrání svůj ostrov před záhadnými zelenými vepři. Dobrodružství Ruďáka, Žluťase a Bombase za dva týdny vidělo přes 107 tisíc diváků. Na třetím místě je pokračování příběhů komiksového hrdiny nazvané Captain America: Občanská válka, který za tři týdny navštívilo přes 200 tisíc lidí.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 23.5.2016 v 17:05, zobrazit podobné
To je ZMĚNA: Neuvěříte, co teď Peter Nagy fotí místo EROTICKÝCH aktů!
Peter Nagy (57) se kromě zpěvu proslavil také focením erotických aktů. Tomu už je ale zdá se definitivní konec. Neuvěříte, na jaké focení se umělec dal v poslední době.
zdroj: www.deniksip.cz, přidáno 8.6.2016 v 08:08, zobrazit podobné
Přehnali to u Gisele Bündchen s retuší? Na aktu jí chybí jedno ňadro!
Pánové po celém světě zbystřili. Nejlépe placené modelka světa Gisele Bündchen (35) totiž vydává knihu svých 300 nejlepších aktů! Pozornost si získal už teď hlavně jeden – ten, na kterém to vypadá, že kráska nemá pravé ňadro
zdroj: www.blesk.cz, přidáno 26.9.2015 v 08:03, zobrazit podobné
Heidi Janků s nevlastním synem se rozloučili s Ivo Pavlíkem. Celebrit přišlo málo!
Na poslední rozloučení přišli třeba hitmaker Karel Vágner, skladatel Petr Hannig, zpěvačky Jitka Zelenková a Petra Černocká, nebo Standa Hložek i se synem či Václav Upír Krejčí s manželkou.   Helena Vondráčková či Karel Gott se aktu nezúčastnili, poslali však smuteční věnce s věnov&aa...
Celebrity v článku: Heidi Janků, Ivo Pavlík
zdroj: bleskove.cz, přidáno 18.8.2017 v 15:26, zobrazit podobné
Recenze: Coldplay se mění ve sluníčkáře. Z jejich verze štěstí je až smutno
Na sedmém albu A Head Full of Dreams zní britská čtveřice pozitivněji než kdy dříve. Přesto se zdá, že neví, co se sebou.
zdroj: bleskove.centrum.cz, přidáno 7.12.2015 v 12:05, zobrazit podobné



TOPlist